Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O halde seni oradan sileriz bizde

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Selçuk ve Melo toplam 18 golü var ligde.Selçuk'un 10 asisti var.Melo'nun asist sayısını hatırlamıyorum.Abartı felan yok.Şu anda orta sahanın ortasında oynayıp hem savunma hemde hücumda Melo ve Selçuk ikilisi gibi katkı veren oyuncu yok.
    Bu kiyaslama biraz haksiz olur. Senol Gunesin sisteminde gol bolgesinden uzakta oynadiklari icin skora katkida bulunamadilar TS ortasahasi. Terim onlari 2 yonlu oynatinca o rakamlar da dogal oluyor. Arti gol ve asistlerin bir cogu penalti ve serbest vurus. Kisiler arasinda dediginiz olcude ucurum yok bence.

Abartiliyor derken, yamulturlar ifadesinden yola ciktim. Buyuk takimlarin ortasahalari hepsi birbirine yakin. Ucurum falan yok.

Edit: Mustafa da benden once ayni seyi belirtmis simdi gordum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'da hep defansın oralarda gol atması kendi yeteneği.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzonspor'un ortasahasının bizim takım ortasahasından aşağı kalır bir yanı olmasada takım oyunu olarak fazlaca aşağıda kalıyor.Bu yüzden bize karşı üretkenlik gösterebileceklerini düşünmüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Seyir zevki yuksek bir mac olur, Galatasaray maci alir defansiyla.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kazanmanın yolu Beşiktaş maçındaki kadro ve oyundan geçiyor.

---------Tolga--------
    Serkan-Giray-Celu-Cech
    ---------Zokora-------
    -----Colman-Adrian----
    Volkan---Burak---Olcan

Galatasary baskı kurup gol bulmak isteyecektir bu nedenle geride bize karşı boşluklar bırakması muhtemel o boşluklardan bu 3'lü ile rahat yararlanabiliriz.

Adrian ve Colman orta alandaki pas trafiğini iyi yönetebilir.Galatasarayın pas trafiğinide Selçuk'u durdurarak gerçekleitririrsek puan veya puanlar almamız mümkün.

Alanzinho,oyuna sonradan girdiğinde 11'de başladığından daha fazla katkı sağlıyor.Son maçlarda iyi oynasada onu 11'e almak hata olur.Birde umarım Serkan'ı orta alanda oynatmak gibi bir düşüncesi olmaz Şenol Hocanın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel maç olur umarım, kazanandan öte mücadelenin üst düzey bir maç olması dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bol gollü bir maç olur diye tahmin ediyorum.Sahamızda ilk golü biz bulursak Trabzon'un işi zor olur.Elmander'in yokluğunda formsuz Baros'a çok iş düşüyor.Necati'de inşallah Arena'da gol ile tanışır.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

colman-zokora orta sahası defansif olarak melo selçuk'tan çok daha geride orası kesin.

bir trabzonun savunma gücüne bakın, bir galatasarayın. arada ciddi fark var.

ve şu anda ciddi olarak galatasaray orta sahası fark yaratmış durumda.

öyle olmasaydı sıradan kanat oyuncularıyla, çok becerili olmayan(elmander) veya formda olmayan(baros) forvet elemanlarıyla nasıl bu puan farkı olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer

ya bu arada hangi colman'dan bahsediyoruz, şu 2 metre önündeki topa hareketlenmeye erinen colman değil mi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın farkı orta sahanın ortasındaki oyuncuların defansif açıdan gücünden kaynaklanmıyor bence , senin deyiminle çok becerili olmayan o Elmander'in hücum presinin sağladığı katkı ve Fatih Hoca'nın sisteminden kaynaklı bi fark var.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer

melo selçuk pozisyon almayı bilen adamlar. savunma zekaları çok yüksek. takımın genel olarak fizik kondisyonu çok iyi. melo çok sertlik kazandırıyor. orta sahayı geçmek hayli zorlaşıyor. zaten topu rakibe kolay kolay vermiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Elmander mi becerisi zayif, hic mi izlemiyorsun maclarini. Cok dengeli bir forvet bence. Caliskan ve yetenekli, hicbir zaman formda olamayan Barostan 5 kat daha verimli bir adam. Son vuruslarini cok begeniyorum. Kucumsenecek bir forvet degil, Terimin tam aradigi kan oldu bu sezon.

Umarim gollu ve zevkli bir mac olur. TS de katilirsa temposu yuksek bir mac olacagi kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Elmander ileride koşan basan bir adam,geride sağlam bir savunma olunca o aradaki adamalrn üzerine yük binmemiş oluyor.Bizde geçen sezon ileride Umut hiç durmadan basıyordu savunma ileride başlıyordu zaten savunmamızda sağlamdı ve orta alan çok verimliydi.Takım oyujnuyla bunlar birleşince orata böyle güzel oyunlar çıkıyor işte.

Zokora gibi adamıda hiçe sayanı ilkkez gördümya neyse.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Colman falan diyorsunuzda adamın ölüsü bize boş geçmiyor haberiniz olsun.

İnşAllah bu maçta boş geçer.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zokora'yı hiçe sayan yok da abartmanın da alemi yok yaşı başı belli yapabilecekleri belli bir adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Zokora'yı hiçe sayan yok da abartmanın da alemi yok yaşı başı belli yapabilecekleri belli bir adam.
    Zokora 40 yaşında değil 32 yaşında Aygün.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Colman falan diyorsunuzda adamın ölüsü bize boş geçmiyor haberiniz olsun.

İnşAllah bu maçta boş geçer.
    Yorum yapılmış olmak için yapılıyor işte Ali.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Zokora 40 yaşında değil 32 yaşında Aygün.

Melo da 28 yaşında.Zokora'ya göre çok daha dinamik ve hücumda da kat kat etkili.Zokora da sık sık hücuma çıksa Melo kadar verimli olamaz.Melo ceza sahasına girmeye çekinen bir adam.Girdiğinde zaten kaçırmıyor.Zokora gibi futbolun sadece defans yönünü oynayan bir oyuncuyla Melo gibi iki yönde de oynayan bir oyuncuyu kıyaslamak yanlış bence.İşin sadece defans yönüne bakarsak Zokora daha ağır basar ama genel olarak baktığımızda Melo daha etkili sahada.Selçuk Colman olayına girmiyorum zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zokora hucumda çok etkilidir dediğimi hatırlamıyorum ben Aygün?Zokora zaten orta alanda savunmanın önünde iş yapan bir ön libero Melo Türkiyede oyunu iki yönlü oynayabilen bir mc aralarında fark var.Geldikleri takımlarda da aynı görevedelerdi.

Colman-Sleçuk meselesine girme hiç girme zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Zokora hucumda çok etkilidir dediğimi hatırlamıyorum ben Aygün?Zokora zaten orta alanda savunmanın önünde iş yapan bir ön libero Melo Türkiyede oyunu iki yönlü oynayabilen bir mc aralarında fark var.Geldikleri takımlarda da aynı görevedelerdi.

Colman-Sleçuk meselesine girme hiç girme zaten.
    İki oyuncuyu kıyaslıyorsak tüm özelliklerini kıyaslamamız gerekir.Zokora daha iyi savunmacı Melo daha iyi hücumcu diye bir şey diyemeyiz.Genel olarak kıyasladığımızda da Melo öne çıkan isim.Sen de demişsin aralarında fark var diye.Zokora'nın yaptığını Melo da yapar ama Melo'nun yaptığını Zokora yapamaz bence.Dediğim gibi bunu pazar akşamı daha iyi görürüz

Colman-Selçuk varken Trabzonspor estiriyordu.Selçuk bize geldi bizde estirmeye devam ediyor.Ama Colman aynı şekilde değil.Selçuk'un yanında Melo var Colman'ın yanında Zokora.Aslında fark çok belli ama siz görmek istemiyorsunuz.Colman koca sezon 1 gol atabilmiş Selçuk hem atıyor hem attırıyor.Selçuk Colman kıyası çok gereksiz ve mantıksız geliyor açıkçası bana

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neyse Aygün sana laf anlatamayacağım sanırım.Ben değil de sen anlamakta zorluk çekiyorsun.Bırak şimödi bunlarla ilgilenmeyi git başka şeylere bak Pazar akşamı bizi yenince dersin 'Bak Melo-Selçuk iyiydi ben demiştim'diye.Yeterince yazı yazdım bugün.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Melo, Zokora nın yaptığı şeyi Zokora kadar iyi yapamaz. Zokora nın yaptığı savunmayı Melo yapamaz. yapabilse zaten İtalya da yılın bidonu olmazdı. orada daha çok defansif oynuyordu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Melo, Zokora nın yaptığı şeyi Zokora kadar iyi yapamaz. Zokora nın yaptığı savunmayı Melo yapamaz. yapabilse zaten İtalya da yılın bidonu olmazdı. orada daha çok defansif oynuyordu.
    Zokora 10 defans yapıyorsa Melo 8 yapar.Melo 10 hücum yapıyorsa Zokora 5 anca yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bu İtalya liginde ''Yılın Bidon' una pek takılmamak lazım aslında. Verildiği bonservis ücreti altında ezildi Juve'de Melo. Yoksa Brezilya Milli Takımına çağrıldıgı bütün dönemlerde ilk 11'e girmişti. Bu da Brezilya Milli takımının tarihinde bir ilkti yanılmıyorsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu İtalya liginde ''Yılın Bidon' una pek takılmamak lazım aslında. Verildiği bonservis ücreti altında ezildi Juve'de Melo. Yoksa Brezilya Milli Takımına çağrıldıgı bütün dönemlerde ilk 11'e girmişti. Bu da Brezilya Milli takımının tarihinde bir ilkti yanılmıyorsam.
    Santos'ta seçiliyordu milli takıma ama şimdi Arsenal'de sözü edilmiyor.Oraya seçilmesine pek takılmamak lazım Ali.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayır ondan kastım şey ; kadroya çağrılıpta her zaman ilk 11'de başlayan anlamında.

Haklısın Milli takım kıstasını takmamak lazımsa , Yılın bidonu kıstasınıda takmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hayır ondan kastım şey ; kadroya çağrılıpta her zaman ilk 11'de başlayan anlamında.

Haklısın Milli takım kıstasını takmamak lazımsa , Yılın bidonu kıstasınıda takmamak lazım.
    Bu ülke sınırları içinde Melo'ya lafım yoktur benim zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Oyuncu kıyaslamasında istatistiğe de girmemek lazım tabi Ayg , Alex ' e rakip bulamaz millet sonra Konu çok sapmış yine hep yaptığımız şey .

Ben Elmander'in yokluğunun beklenenden çok etki yapacağını düşünüyorum Elmander inanılmaz fark yaratan bir oyuncu , tarz olarak.Yalnız yine de Galatasaray'ın kazanması büyük ihtimal.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyle bi yaziyorsunuzki arkadaslar maci sanki bi Zokora ve Melo oynicak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Trabzon kupa maçında çok kopuktu inş bu maçta kendilerine gelirler ver puan alırlar maç gollü geçer Burak ve Olcandan gol bekliyorum 3-2 Trabzon alır.

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri