İyi gidiyorsun arada sırada puan kayıpları olsa da.Welbeck kaliteli transfer olmuş, bana gelmedi vefasız![]()
İyi gidiyorsun arada sırada puan kayıpları olsa da.Welbeck kaliteli transfer olmuş, bana gelmedi vefasız![]()
Bonservisini almak imkansız . Kiralamayı başarmak bile önemliydi. Sene sonunda tamamen bize katılabilir.
Portugal Premier Division 12.Hafta
Taça De Portugal 5.Tur
Portugal Premier Division 13.Hafta
Taça De Portugal 6.Tur
Portugal Premier Division 14.Hafta
Taça De Portugal - Yarı Final 1.Maç
Portugal Premier Division 15.Hafta
Portugal Premier Division 16.Hafta
Portugal Premier Division 17.Hafta
Taça De Portugal - Yarı Final 2.Maç
Portugal Premier Division 18.Hafta
Uefa Champions League First Knockout 1.Maç
Portugal Premier Division 19.Hafta
Portugal Premier Division 20.Hafta
Portugal Premier Division 21.Hafta
Uefa Champions League First Knockout 2.Maç
Portugal Premier Division 22.Hafta
Portugal League Cup - Yarı Final
Portugal Premier Division 23.Hafta
Portugal Premier Division 24.Hafta
Uefa Champions League - Çeyrek Final 1.Maç
Portugal Premier Division 25.Hafta
LİGDE İLK 25 HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ ...
GENEL DEĞERLENDİRME ...
Takım olma yolunda büyük adımlar attık. 4 kulvarda da canla başla savaş veriyoruz. Bunda başarıya aç oyunculardan kurulu bir takım olmamızın katkısı yadsınamaz . Oyuncularım her maçta daha özverili bir şekilde performanslarını gösteriyorlar. Şu ana kadar Ligde ve Avrupa'daki hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu sezonu bütün kupaları toplayarak tamamlamak çok önemli. İlerleyen yıllarda takımı daha iyi yerlere getireceğime inanıyorum.
DEVRE ARASI TRANSFERİ
ANDERSON VITAL SILVA 'DEDE'
Stoper mevkiini daha da güçlendirmek bizim sistemimiz açısından çok önemliydi. Kendisini 15 M € karşılığında Santos kulübünden kadromuza kattık . Uzun vadede çok önemli bir iş gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca transfer 48 aya vadelendi.