Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 65.63%
  • Berabere biter

2 6.25%
  • Bursaspor kazanır

9 28.13%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 196 sonuç

Konu: [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Orta saha mücadelesi oldu pozisyon izleyemedik tebrikler Fenerbahçem ben artık Aykut hocayı suçlamıyorum adam elindekilerle bu kadar yapabiliyor yapacak birşey yok sezon başından beri iyi oynamamıza rağmen şampiyonluk adayıyız birde iyi oynasak düşünemiyorum zevki kalmaz fm gibi olur o yüzden biz kötü oynayalım rakipler iyi oynasın anca dengeleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Orta saha mücadelesi oldu pozisyon izleyemedik tebrikler Fenerbahçem ben artık Aykut hocayı suçlamıyorum adam elindekilerle bu kadar yapabiliyor yapacak birşey yok sezon başından beri iyi oynamamıza rağmen şampiyonluk adayıyız birde iyi oynasak düşünemiyorum zevki kalmaz fm gibi olur o yüzden biz kötü oynayalım rakipler iyi oynasın anca dengeleniyor
    9 puan fark var neyin dengesi ? Ama doğru biz hariç diğer takımlarla denksiniz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Selçuk'un attığı pasları genel olarak beğendim bugün vizyonunu geliştirmiş adam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Fenerbahçe - Bursaspor maçı ve Hagi

Hmmm
    Bunu çıkardıysan şu mesajımdan

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kötü oynamamıza rağmen playofta 2 gs maçını aldıkmı ne farkı kalıyor anlatmak istediğim bu şanşımız var ama iyi oynarsak alırız başımızı gideriz kötü oynayalım ki böle çekişme olsun

Ben tv başında dayanamıyorum, hoca sahada nasıl dayanır anlamak gerçekten çok güç. Bu maçın bize kazandırdığı tek bir şey varsa o da Orhan Şam'dır. Gerisi boş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Kötü oynamamıza rağmen playofta 2 gs maçını aldıkmı ne farkı kalıyor anlatmak istediğim bu şanşımız var ama iyi oynarsak alırız başımızı gideriz kötü oynayalım ki böle çekişme olsun
    Şuna iyi oynayamıyoruz desenize Galatasaray çok daha iyi oynuyor ve bu oyunla ligte olduğu gibi play-offta da Fenerbahçe bize karşı galibiyet yüzü göremez

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

renktasim gercekten katilmicam sana 9 puan farki onemli degil playoffda 4-5 puana duscek ligde evet iyi oynuyoruz ama playoff"ta tum rakipler ciddi olcak emin ol trabzonun bile sampiyonluk sansi var playoff mahvediyor herseyi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Konuyu yine belli isimler döndürüp dolaştırıp Fenerbahçe-Galatasaray muhabbetine çeviriyor. Fenerbahçe-Bursaspor maçını konuşalım arkadaşlar. Galatasaray'ın bu maçla alakası yok.

Ekleme: Galatasaray'ın bu maçla alakası yok yazarken, Galatasaraylılar yazmasın manasında yazmadım. Bunu bile belirtme gereği duyuyorum, artık siz düşünün durumu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şuna iyi oynayamıyoruz desenize Galatasaray çok daha iyi oynuyor ve bu oyunla ligte olduğu gibi play-offta da Fenerbahçe bize karşı galibiyet yüzü göremez
    Galatasaray tartışma platformu degil burası Fenerbahçe-Bursaspor maçını tartışıyoruz.

Sonra da tahrik tahrik diye aglayıp duruyorsunuz sabahtan beri kaç oldu bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

takım mental olarak pek iyi değil fizik olarak da iyi değil üç metre öteye pas atamayacak kadar yoruluyolar 75.dakikada fizik konusunda birilerinin bi önlem alması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    renktasim gercekten katilmicam sana 9 puan farki onemli degil playoffda 4-5 puana duscek ligde evet iyi oynuyoruz ama playoff"ta tum rakipler ciddi olcak emin ol trabzonun bile sampiyonluk sansi var playoff mahvediyor herseyi.
    Her ne kadar eşit bir bilgilendirme olmasda 2 sezon önce Adanaspor ligde 3. oldu ve 1 puan ile süper lige yükselemedi ve en kötü denilen konyaspor o zaman 6. bitirip lige çıkan 3. takım olmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence kıstas olmamalı Serhat orada 3. ile 5. , 6. ilede 4. maç yapıyor yani birbirleriyle oynamıyorlar grup halinde değil üstelik eleme şeklinde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zaten belirttim yazıda eşit bilgilendirme olmasada diyerek, yani bir mevi bazı ekiplere yaramıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gördüm onu , şöyle düşün orada beraberliğin herhangi bir avantajı yokken , burada alabileceğin bir puan ile şampiyon bile olabilirsin.

Bana kalırsa saçma sapan bir karar , Play-Off.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu futbolu ts'ye karşı oynarsak maçın skronunu düşünemiyorum

Nesil
    2007

Özeti izledim sadece yazık olmuş Bursa'ya; verilmeyen penaltı, ofsayt diye kesilen gol.

Fenerbahçe zor bir maçtan 3 puanla çıktı bu 3 puanı kritik bir haftada aldı.Bakalım bizim maçın sonucu ne olacak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu futbolu ts'ye karşı oynarsak maçın skronunu düşünemiyorum

Derbilere takımlar ekstra motivasyon ile çıkıyorlar,sanmıyorum kötü oynayacağımızı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ofsayt pozisyonun doğru karardı.Ele gelincede kupadaki gsnin pozisyonu gibi elini çekmek isterken top geliyor eline verilebilir verilmeyedebilir takdir hakkı hakeme kalmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, zor bir maçtan galip ayrıldıklarını ifade ederek, kazanmaya devam edeceklerini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Sezona damga vuran bir maç oldu. Skoru elde eden kadar yüksek tempo ve başarılı bir oyun. Öne geçtikten sonra skoru korumayla geçen bir durum ortaya çıktı. Çoğunlukla böyle oldu. Herkesi tebrik ediyorum. Kolay olmayacağını düşünüyorduk ama bu kadar yüksek direnç ve kalite; şaşkınlığımızın ötesinde tebriği de hak ediyor. İkinci yarı, Bursaspor`un eşitleme çabası ve bizim de koruma çabamızla geçti" dedi.

Galibiyetin önemine dikkat çeken Kocaman, "Kazanıyoruz, kazanmaya da devam edeceğiz. Galatasaray maçında doğru savunma yapabilseydik geçen hafta maç en fazla 2-1 biterdi. Bugün bu anlamda çok daha iyiydik. Çok güçlü takıma karşı savunma direncimiz çok üstteydi. Kazandıkça bizim için sorun yok" diye konuştu.

Gökhan ile Emre`nin sahada olmaması ile ilgili soru üzerine, "Antrenör tasarrufu" cevabını verdi.

-----------------

Adam resmen Galatasaray maçında iyi defans yapsaydık yenilmezdik demiş. Hala bu adamı destekleyenler var.

Burası Malatyaspor değil sayın Aykut Kocaman..

Nesil
    2007

"Atak futbolu maç kazandırır, defans futbolu kupa kazandırır." ilkesini uyguluyor adam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, zor bir maçtan galip ayrıldıklarını ifade ederek, kazanmaya devam edeceklerini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Sezona damga vuran bir maç oldu. Skoru elde eden kadar yüksek tempo ve başarılı bir oyun. Öne geçtikten sonra skoru korumayla geçen bir durum ortaya çıktı. Çoğunlukla böyle oldu. Herkesi tebrik ediyorum. Kolay olmayacağını düşünüyorduk ama bu kadar yüksek direnç ve kalite; şaşkınlığımızın ötesinde tebriği de hak ediyor. İkinci yarı, Bursaspor`un eşitleme çabası ve bizim de koruma çabamızla geçti" dedi.

Galibiyetin önemine dikkat çeken Kocaman, "Kazanıyoruz, kazanmaya da devam edeceğiz. Galatasaray maçında doğru savunma yapabilseydik geçen hafta maç en fazla 2-1 biterdi. Bugün bu anlamda çok daha iyiydik. Çok güçlü takıma karşı savunma direncimiz çok üstteydi. Kazandıkça bizim için sorun yok" diye konuştu.

Gökhan ile Emre`nin sahada olmaması ile ilgili soru üzerine, "Antrenör tasarrufu" cevabını verdi.

-----------------

Adam resmen Galatasaray maçında iyi defans yapsaydık yenilmezdik demiş. Hala bu adamı destekleyenler var.

Burası Malatyaspor değil sayın Aykut Kocaman..
    Evet orası Malatyaspor değil ama adamın kendi sahasında yaptığı bir rekorda var
    Sende sadece bir taraftarsın o ise yıllık trilyonları götüren senin sadece forumda eleştir bildiğin bir kişi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl Aziz Yıldırım'ın bize anlatılması yanlış ise Aykut Kocaman'ın da hele bizim taraftar tarafından bize anlatılması yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    "Atak futbolu maç kazandırır, defans futbolu kupa kazandırır." ilkesini uyguluyor adam
    Daum demiştir bu lafı sanırım. Gördük onu ve defansif taktiğini avrupada

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Evet orası Malatyaspor değil ama adamın kendi sahasında yaptığı bir rekorda var
    Sende sadece bir taraftarsın o ise yıllık trilyonları götüren senin sadece forumda eleştir bildiğin bir kişi.
    O zaman yıllık 1.4 Milyon $ kazanan adam yenildikten sonra 3 Temmuz'u bahane göstermesin. Yenilince soruşturma ayağına yatıyor, buralara gelmemiz mucize vs. vs.

Neyse zaten bu sene Lig+TR Kupası gidince arkasından el sallarız İstanbulspor'un efsane hocası Aykut Kocaman'a.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Daum demiştir bu lafı sanırım. Gördük onu ve defansif taktiğini avrupada

O zaman yıllık 1.4 Milyon $ kazanan adam yenildikten sonra 3 Temmuz'u bahane göstermesin. Yenilince soruşturma ayağına yatıyor, buralara gelmemiz mucize vs. vs.

Neyse zaten bu sene Lig+TR Kupası gidince arkasından el sallarız İstanbulspor'un efsane hocası Aykut Kocaman'a.
    Sen belki Revivo, Rapaiç'le falan sevdin Fenerbahçe'yi. Belki Andersson, Ortega ile. Ama bilki Aykut Kocaman sayesinde Fenerbahçe sevgisi katlanan insanların sayısı hiç de az değil. Senin izlediğin ve hayranlık duyduğun isimlerin etkisini toplasan Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe ve Fenerbahçeli üzerindeki etkisine denk gelmez bana göre. Aykut Kocaman Fenerbahçe efsanesidir. İzlemeyen, o dönemi yaşamayan birisi olarak "İstanbulspor'un efsane hocası Aykut Kocaman" demek hakkın değil. Fenerbahçe'yi sahiplenip, Aykut Kocaman'ı yakıştıramıyorsun sanırım ama Aykut Kocaman senin sahiplenmeye çalıştığın Fenerbahçe'nin kendisidir. Aykut Kocaman efsanesi İstanbulspor'la başlamadı. Eleştirrirken bazen sınırları bilmek önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sen belki Revivo, Rapaiç'le falan sevdin Fenerbahçe'yi. Ama bilki Aykut Kocaman sayesinde Fenerbahçe sevgisi katlanan insanların sayısı hiç de az değil. Aykut Kocaman Fenerbahçe efsanesidir. İzlemeyen, o dönemi yaşamayan birisi olarak "İstanbulspor'un efsane hocası Aykut Kocaman" demek hakkın değil. Fenerbahçe'yi sahiplenip, Aykut Kocaman'ı yakıştıramıyorsun sanırım ama Aykut Kocaman senin sahiplenmeye çalıştığın Fenerbahçe'nin kendisidir. Aykut Kocaman efsanesi İstanbulspor'la başlamadı.
    Efsane diye hocamız olmak zorunda değil ki? P. Lahm'ın bir kitabı var. Henüz Türkçe'ye çevrilmedi fakat bir blog yazarı bir kısmını paylaşmış.

"Gün gelecek Bayern'den gideceğim. Artık buna alışmalıyım. Yaşlanınca burada işim kalmayacak."

Bu tarz bir kısım var. Yani efsane olan birisi illa sonuna kadar orada kalacak diye bir kaide yok. Zamanı dolunca gidecekler.

Aykut Kocaman'a gelince: Futbolculuğuna ve kişiliğine lafım yok. Hocalığını sorgularım. Gram hocalıktan anlamıyor. Fenerbahçe'nin futbolcu olarak efsanesi olabilir fakat bu hoca olduğunda kötü gittiğinde onu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmez. İstanbulspor'un efsanesi demem ise orada lig 5.'liği olması dolayısıyla(Hoca olarak).

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Efsane diye hocamız olmak zorunda değil ki? P. Lahm'ın bir kitabı var. Henüz Türkçe'ye çevrilmedi fakat bir blog yazarı bir kısmını paylaşmış.

"Gün gelecek Bayern'den gideceğim. Artık buna alışmalıyım. Yaşlanınca burada işim kalmayacak."

Bu tarz bir kısım var. Yani efsane olan birisi illa sonuna kadar orada kalacak diye bir kaide yok. Zamanı dolunca gidecekler.

Aykut Kocaman'a gelince: Futbolculuğuna ve kişiliğine lafım yok. Hocalığını sorgularım. Gram hocalıktan anlamıyor. Fenerbahçe'nin futbolcu olarak efsanesi olabilir fakat bu hoca olduğunda kötü gittiğinde onu eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmez. İstanbulspor'un efsanesi demem ise orada lig 5.'liği olması dolayısıyla(Hoca olarak).
    Benim lafım hocalığına getirdiğin eleştiriye değil. Beni rahatsız eden İstanbulspor'un efsanesi olarak tanımlamana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Benim lafım hocalığına getirdiğin eleştiriye değil. Beni rahatsız eden İstanbulspor'un efsanesi olarak tanımlamana.
    2000-2004 yılları arasında İstanbulspor'da Teknik Direktörlük yapmıştır. Bu süre içinde 1 kez 4.'lük ya da 5.'liği var. İstanbulspor için gayet güzel bir sonuç. O sebeple onların Teknik Direktör efsanesi demek istemiştim.

http://kalpleri-fetheden-renkler.blo...t-kocaman.html

Yanlış anlaşılmasın kendisini severim. Sevmesem bloguma koymam. Teknik Direktör olarak bir hiç gözümde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

eleştiride dozu kaçırıyorsun. gram hocalıktan anlamıyor ne demek yahu ? bu adam kaç maçtır evinde yenilmiyor, daha doğrusu takımın başına geçtiği günden beri yenilgi yüzü görmemiş evinde. geçen sezon takımı 18 de 17 yaparak şampiyon yapmış. bu adam mı hocalıktan anlamıyor. tamam eksiği vardır, fazladır ama anlamıyor diyemezsin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aykut Hocanın Fenerbahçeliliğinden şüphe edenin Fenerbahçeliliğinden şüphe duyarım . Beğenmediğiniz hoca geçen yıl takıma 16/17 yaptırınca baş tacı yapıyodunuz bu yıl kötü gidince İstanbulspor efsanesi . Çok yazık sadece başarı için seviyosunuz takımınızıda hocanızıda arkasında kalamıyosunuz . Kötü oynayabilir hatta kötü yönetebilir . Ders çıkarır düzeltir . Geçen yıl niye eleştirmiyodunuz ? 3 Temmuz'u bahane etmesin demişsiniz . Nasıl etmesin kolay bişey mi ? O kadar kadro dağıldı maddi manevi zarar görüldü . Takımın Başkanı Aziz Yıldırım hala nedensiz olarak cezaevinde bunlar etkilemiyor mu sanıyosunuz ? Siz sadece televizyonu açıp izleyip yorumluyorsunuz içeriklere dalmıyorsunuz . Biz eleştirmiyomuyuz ? Eleştiriyoruz ama İstanbulspor efsanesi deyip küçültmüyoruz hatalarını söylüyoruz . Bundan %100 eminim ki Aykut Hoca yerinde başka bir yerli veya yabancı hoca olsa takımın başında buraya kadar durmazdı . Unutmayın geçen yıl 16/17 yaptıran hocada o dur !
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri