Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 187 sonuç

Konu: Bir Başarı Hikayesi V2/İtalya'dan Sonra Sıra İngiltere'de/3.Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

intikam acı olmuş hocam

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ZİRVE BİZİM!!
    AVRUPA YORGUNLUĞUNDAN SONRA ÇIKTIĞIMIZ MİLAN DEPLASMANINDA RAHAT BİR GALİBİYET ALARAK PUAN FARKINI AÇMAYI BAŞARDIK.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sende onları pança pinçik etmişsin reis bırava.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ŞL'DE ARTIK HERŞEY BİZİM ELİMİZDE!!
    MARDİR GALİBİYETİNİN ANLAMI OLABİLMESİ İÇİN ÇIKTIĞIMIZ PORTEKİZ DEPLASMANINDA SAĞLAM SAVUNMAMIZ VE NET HÜCUMLARIMIZ İLE FARKLI BİR GALİBİYET ALARAK GRUPTA LİDERLİĞE YÜKSELDİK.SON MAÇTA DORTMUND'U KENDİ SAHAMIZDA YENDİĞİMİZ TAKDİRDE LİDER OLARAK 2.GRUBA ÇIKMAYI BAŞARACAĞIZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

LİGDE ÇOK RAHATIZ!!
    AVRUPA MAÇLARI NEDENİYLE LİGDE BOL ROTASYONLU OYNUYORUZ BUNA RAĞMEN ZİRVEDE EN YAKIN RAKİBİMİZ İLE ARAMIZDA 5 PUAN FARK VAR.ÖNÜMÜZDE ZORLU JUVENTUS VE FİORENTİNA MAÇLARINI DA KAZANABİLİRSEK RAHAT BİR ŞAMPİYONLUK ELDE EDECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

EZE EZE CL'DE 2.TUR!!!
    AVRUPA'DA MÜCADELE ETTİĞİMİZ İLK SEZONDA BİR MUCİZEYE DAHA İMZA ATARAK ÇOK ZOR BİR GRUPTAN LİDER OLARAK 2.TURA GEÇMEYİ BAŞARDIK.İÇ SAHAMIZDA TOPLAM 16 GOL ATMAMIZ İSE HARİKA BİR HÜCUM PERFORMANSIYDI.GRUPTAN REAL MADRİD'İN ELENMESİ İSE GERÇEKTEN ENTRESAN OLDU VE BENİTEZ İLE YOLLARINI AYIRDILAR.İLK SENE HEDEFİMİZ 2.TURA ÇIKMAKTI.ŞU AN HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.RAKİBİMİZE GÖRE İSE EN AZ ÇEYREK FİNAL İSTİYORUZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

2012'DE ZİRVENİN ADI PARMA
    2012 YILINI JUVENTUS VE FİORENTİNA GALİBİYETLERİ İLE EN YAKIN RAKİBİMİZİN 8 PUAN ÖNÜNDE LİDER KAPATMAYI BAŞARDIK.ARTIK İTALYA LİGİNİ DOMİNE EDİYORUZ.2013'E SUPRİZ TRANSFER HAMLELERİ İLE BAŞLAYABİLİRİZ!!ŞİMDİ CL KURA ÇEKİMİNİ BEKLİYORUZ...

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

CL 2.TUR RAKİBİMİZ SHAKTAR!!İLK MAÇ UKRAYNA'DA...

İnter den serbest olarak aldığın lorenzo criesting çok iyi bir oyuncu. Ben Galatasaray a almıştım. Orta sahada deep lying midfielder olarak oynatıyorum. Hem pas değerleri çok yüksek hemde çalışma gücü de yüksek.

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Direk sikinin için de var kardeş,vader12 skin.Tavsiye ederim
    çok teşekkürler süper gidiyorsun bu arada

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by darthrevan View Post
    İnter den serbest olarak aldığın lorenzo criesting çok iyi bir oyuncu. Ben Galatasaray a almıştım. Orta sahada deep lying midfielder olarak oynatıyorum. Hem pas değerleri çok yüksek hemde çalışma gücü de yüksek.
    Evet gelişimi iyi düzeyde gerçekten ama Fernando varken ilk 11 için herzaman 2.seçenek şu an,

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    çok teşekkürler süper gidiyorsun bu arada
    Teşekkür ederim,

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

JAVİER PASTORE PARMA'DA!!
    PSG'DE UMDUĞUNU BULAMAYAN JAVİER PASTORE'Yİ SEZON SONUNA KADAR KİRALIK OLARAK KADROMUZA KATTIK.BELKİ ÇOK FAZLA FAYDA SAĞLAYAMACAKTIR AMA İMAJIMIZ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR TRANSFER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM!!!
    LİGİN 2.YARISINA DA FIRTINA GİBİ BAŞLAYARAK 4 ÜST ÜSTE GALİBİYET İLE ZİRVEDE PUAN FARKINI 12'YE KADAR ÇIKARTTIK.İNTER MAÇINDA KALEMİZE GELEN 3 ŞUTUN GOL OLMASI İSE GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜRÜCÜYDÜ.

çok başarılı gidiyorsun taktiğini merak ettim acaba paylaşabilir misin bizimle

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 06kartal View Post
    çok başarılı gidiyorsun taktiğini merak ettim acaba paylaşabilir misin bizimle
    Teşekkür ederim link olarak mı yoksa diziliş olarakmı istersin?

Çok iyi gidiyorsun. İlk sezonunda Parma'yı şampiyon yapmışsın ve bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı sensin bence. Şampiyonlar liginde en az yari final bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by canter55 View Post
    Çok iyi gidiyorsun. İlk sezonunda Parma'yı şampiyon yapmışsın ve bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı sensin bence. Şampiyonlar liginde en az yari final bekliyorum
    Çok teşekkür ederim,cl 2.tur sonucunu ekliycem birazdan şaşırabilirsin

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

LİDE DOLUDİZGİN YOLA DEVAM!!
    LİGDE ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ.BOL ROTASYON YAPARAK TÜM OYUNCULARI HAZIR TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ.ŞİMDİ SIRA SHAKTAR'DA UMARIM AVANTAJLI BİR SKOR İLE DÖNECEĞİZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

UKRAYNA'DAN AVANTAJLI DÖNÜYORUZ!!
    BU MAÇ ÖNCESİ GERÇEKTEN ÇOK TEDİRGİNDİM ÇÜNKÜ SHAKTAR'IN TERS BİR FUTBOL YAPISI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM.BU SEBEPLE DAHA DEFANSİF VE HIZLI BİR TAKIM İLE ÇIKTIK SAHAYA VE ÖNCE DURDURDUK SONRA HIZLI KONTROLARLA ÇEYREK FİNAL İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AVANTAJ İLE İTALYA'YA DÖNÜYORUZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

SONUÇLAR İYİ AMA FUTBOL!!
    İTALYA LİGİNDE YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM EDİYORUZ ANCAK FUTBOL OLARAK BİRAZ FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYORUZ.UMARIM SHAKTAR RÖVANŞ MAÇINDA BİR KAZAYA UĞRAMAYIZ.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Skakhtar maçını merak ediyordum, neyse ki galibiyet almışız. İlk 18'ini paylaşabilir misin?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

CL'DE SON SEKİZDEYİ ARTIK!!
    İLK AVRUPA DENEYEMİMİZDE ÇEYREK FİNALE KALMAYI BAŞARDIK.AMA ÇOK İYİ FUTBOL GERÇEKTEN OYNAMADIK.DEPLASMANDA ALDIĞIMIZ AVANTAJLI SKOR İLE TURU GEÇMEYİ BAŞARDIK.ANCAK DEFANSIMIZIN 3 AS ADAMIMIZIN KART CEZALISI DURUMA DÜŞMESİ ÇEYREK FİNAL ÖNCESİ HİÇ İYİ OLMADI.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Skakhtar maçını merak ediyordum, neyse ki galibiyet almışız. İlk 18'ini paylaşabilir misin?
    Geçtik turu ama çeyrek finalde astori ve mussachio yok defansın göbeği sıkıntı olacak,yolun sonu diyebiliriz avrupa içinperformansa göre paylaştım.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

CL ÇEYREK FİNAL RAKİBİMİZ HOFFENHEİM!!
    CL ÇEYREK FİNALDE Kİ RAKİBİMİZ ALMAN HOFFENHEİM OLDU.KENDİ LİGİNDE ŞU AN 8.SIRADA BULUNAN HOFFENHEİM KARŞISINDA KESİNLİKLE FAVORİYİZ.ÇOK İYİ BİR KURA ÇEKTİK.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA!!

RAKİPLERİMİZİN GERİMİZDE KALDIĞI BİR SEZONDA ŞAMPİYONLUĞU ARTIK BURADAN VERMİYCEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM.MİLAN MAÇINDA HOFFENHEİM MAÇINI DÜŞÜNEREK YEDEK AĞRILIKLI BİR KADRO İLE ÇIKTIK VE KÖTÜ OYMNAYARAK MAĞLUP OLDUK AMA ÜZELMEYE FAZLA GEREK YOK ARADA Kİ PUAN FARKI BİZE YETECEKTİR.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

PARMA TARİHİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR!!
    DİNLENDİĞİMİZDE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ CL ÇEYREKK- FİNAL İLK MAÇINDA GÖSTERDİK ADETA VE HARİKA BİR FUTBOL İLE YARI FİNALİ GARANTİLEDİK. ALMANYA'YA ARTIK TATİL İÇİN GİDİYORUZ.KART SINIRINDA Kİ OYUNCULARIMIZI DİNLENDİRECEĞİZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

CL'DE YARI FİNALDEYİZ!!
    İTALYA'DA GARANTİLEDİĞİMİZ TURUN RÖVANŞ MAÇINDA SARI KART SINIRINDA Kİ OYUNCULARI DİNLENDİRMEYİ TERCİH ETTİK.BAŞA BAŞ GEÇEN MAÇTA KALEMİZE GELEN 3 ŞUTUN DA GOL OLMASI BİZİ TEDİRGİN ETTİ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

CL YARI FİNALDE Kİ RAKİBİMİZ BARCELONA!!
    DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE KURA ŞANSININ YANIMIZDA OLDUĞU CL'DE ARTIK EN KRİTİK VE EN İYİ PERFORMANSIMIZI GÖSTERMEMİZ GEREKEN MAÇA GELDİK.ÇOK FAZLA UMUTLU DEĞİLİM AMA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ.İLK MAÇ KENDİ SAHAMIZDA EN AZINDAN 1-0 KAZANMAMIZ GEREK TURU GEÇMEK İSTİYORSAK!!!

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ÜST ÜSTE 2.KEZ ŞAMPİYONUZ!!!!
    İTALYA LİGİNDE ÇOK FAZLA ZORLANMADAN ŞAMPİYONLUĞUMUZU 5 MAÇ KALA GARANTİLEDEK VE ÜST ÜSTE 2.KEZ ZAFERİMİZİ İLAN ETTİK.ANCAK BARCELONA MAÇI ÖNCCESİ SAVUNMA SIKINTILARIMIZ HALA DEVAM EDİYOR.GELEN BU ŞAMPİYONLUKLA YÖNETİM VE TARAFTAR ZAFER SARHOŞLUĞUNU YAŞIYOR ADETA.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri