Batdal gazi yarinki haber basliklari olabilirgol atarsa
Cuneyt Cakir sakinlestirici almis heralde
Batdal gazi yarinki haber basliklari olabilirgol atarsa
Cuneyt Cakir sakinlestirici almis heralde
@balde_mir_07 ne 27 bini şaka mısın sen ?
Hadi be beyler hadi beyler!
Edit:Penaltııııııııııııııııııııııı bunu adı penaltııııııııııııııııııı
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İlahi Adalet
bunun adı penaltı![]()
27.896 tam sayısı Night_Mare17
...
Haydi be haydi! İkinci gol gelsin haydi!
Böyle bitecekse yenileleim daha iyi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Spiker 40 bini aşkın seyirci dedi ?
gol geliyo geliyo dedim inanmadınız bakın ne oldu şimdi !!
edit : saldırın şimdi ama bilinçli![]()
Haydi aslanlar 1 gol daha.Ama Trabzon net goller kaçırıyor.
klasik giray yine başını sarıyolar![]()
Neyin zamanini geciriyor Tolga ?
Beraberlik isimize yariyorda bizmi bilmiyoruz
6 dakika uzatma haydi çocuklar!
Senol hoca gol dusunuyor heralde ama futbolcular bilmiyor.
MehmeeeeeeeeeeeeeeeetYapmaaaaa
Kaçarmııııı
![]()
Mehmet Batdal onu nasıl kaçırdı.
Mehmet Batdal bu golü atamayacaksın neyi atacaksın?Bu yüzden 1 gram bile ilerleyemiyorsunuz.
Geri pası da görmedik biz Cüneyt Çakır.
Mehmet Batdal neden Galatasaray'da oynayamadığını oyunda olduğu 20 dakika civarı bir sürede belli etti. Sadece hava topu alabilen bir adam. Sabri'nin içeri gönderdiği topta yaptığı vuruş gerçekten berbattı bomboş durumda hiç bir defans oyuncusu rahatsız etmezken nasıl becerdi kalecinin üstüne vurmayı anlamadım.
Mehmet Batdal'ın yatacak yeri yok derhal gitmeli...Bu gol de kaçar mı arkadaş Sabri'nin güzel oyununa yazık oldu bu sefer gerideyken girdi çeviriyorduk az kalsın![]()
Kalan 2 maçı kazanırız.Aradaki puan farkı en az 7 olur.Ben Fenerin Trabzon deplasmanından çıkabileceğini sanmıyorum.10 puan farkla lider bitiririz ligi, ahanda buraya yazıyorum.
İkinci yarı inanılmaz bir maç oldu.İkinci yarıdaki oyunumuzu ilk yarı oynasak kazanırdık maçı.İlk yarıdaki kötü oyun sonrası ikinci yarı kazanma isteğimiz beni sevindirdi.Yine bir derbide kaybetmedik.Bu açıdan önemliydi.
Bugün inanılmaz pas hataları yaptık.Özellikle Eboue harika bindimeler yaptı ancak son pasları çok kötüydü.
Baros inanılmaz kötüydü.Bitmiş bu adam.Eskisi gibi canla başla mücadele eden Baros yok.
Sabri beklediğmizin aksine girdikten sonra iyi katkı verdi.
Yiğit ve Batdal Bank Asya topçusu olduklarını bu maçta gösterdi.Batdal o golü atamazsan Galatasaray'da yerin yok zaten.
Son olarak neredesin Elmander.Sen varken çok farklıyız.İnşallah çabucak iyileşir.
Birde büyük Galatasaray taraftarı bugün Cüneyt Çakır'ın yönetimine ve 80 dakika geride oynamamıza rağmen küfür etmedi.İşte böyle olmalıyız.
Bu puan kaybi iyi oldu takim kendine gelir umarim. Batdal da biseyler yapmaya calisti ama GS topcusu degil.
Cüney Cakir da rezalet mac yönetti ilk yari hakimiyeti kaybetti iki takim adina kötü düdükler caldi.
Deli misin, Trabzon cok iyi oynadi. Gs son dakkalarda herseyiyle hucum yapti, baski yemen normal ama en azindan FB gibi kitlenmediniz. 3 tane net pozisyon var son 10 dk TS adina.
Penalti olmasa maci alicakti TS, futursuzca saldirdi sadece GS. Yalniz GS deki mac kondusyonu kimsede yok bu sene. Cok iyi kosuyolar.
Ah be keşke oynasaymışım![]()