Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen hafta Baros'un direği şimdi Mehmet'in kalecinin üstüne vurması.İki haftadır bir şanssızlıktır gidiyor.O ikisi gol olsaydı 12 puandı şimdi fark.Neyse hala en büyük favoriyiz ve önümüzdeki maçları kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemeliyiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Zokora muhteşem oynadı bana kalırsa maçın adamı.. güzel maçtı iki takımı da tebrik ederim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Deli misin, Trabzon cok iyi oynadi. Gs son dakkalarda herseyiyle hucum yapti, baski yemen normal ama en azindan FB gibi kitlenmediniz. 3 tane net pozisyon var son 10 dk TS adina.
    Penalti olmasa maci alicakti TS, futursuzca saldirdi sadece GS. Yalniz GS deki mac kondusyonu kimsede yok bu sene. Cok iyi kosuyolar.
    Abi beraberliğin bize ne yararı varki.İyi oynadığımızın farkındayım ama bir penaltı ile galibiyet gidiyor.Böyle oynuyorsan 2-3 tane atacaksın ki bir anlamı olsun.Bu maçı kazanıp haftaya da kazandığımızda direk potada olurduk.Zaten Play-of'daki rakiplerimiz bunlar ve büyük bir göz dağı vermiş olacaktık.Şimdi hiçbir anlamı yok.Zokora'da yok haftaya.

Galatasaray bizim ve Beşiktaş'ın yıprandığı kadar yıpranmadı onlarda böyle kondüsyon olması çok doğal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Battal kariyerinin en önemli virajını dönemedi. O golü atsa değişecekti kaderi diye düşünüyorum. Ama beceriksizliğine yenik düştü.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Trabzonlu oyuncular biraz becerikli olsalar 1-1 değil 1-2 1-3 olurdu . Beşiktaş maçında da çok kaçırmışlardı . Penaltı pozisyonunda Alanzinho elini kaçırmaya çalışıyo gibi geldi zaten kayarken elini nereye koyabilir ayrıca sanırım ayağından sekip eline çarpıyo hakem kararıdır bişey diyemessin . Tempolu maçtı seyir zevki yüksekti .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak bugün gününde olsa 2-3 tane daha atardı.O bakımdan şanslıyız.Fenerbahçe maçları var haftaya.Bir patlama yapabilir haftaya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.
    Zokora nın bize karşı oynamayacağına sevindim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mehmet Battal hala Gs'de mi ya.Onun kadar gereksiz bir adam görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ben de kasidim o konuyu ama ustlenen olmadi hic

Mehmet Batdal o golu atsaydi, haftaya Elmanderin olmamasi durumunda ilk 11 deydi banko.

Melo net ligin en iyi orta saha oyuncusu. Selcuk ise tartisilir. Ama Zokora bu macin en iyisiydi denilebilir. Cok iyi mücadele etti ama haftaya oynamayacak olmasi dezavantaj.

Ayrica Elmander'in ceken bacagi kendi basina oynasa Batdal'dan daha iyi vururdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Melo net ligin en iyi orta saha oyuncusu. Selcuk ise tartisilir. Ama Zokora bu macin en iyisiydi denilebilir. Cok iyi mücadele etti ama haftaya oynamayacak olmasi dezavantaj.
    bu çok çok çok tartışılır ama yeri burası değil

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Zokora nın bize karşı oynamayacağına sevindim
    Bende şimdi ögrenip bir oh çektim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Penaltı pozisyonuna penaltı demiyecektir Markus Merk. Defalarca kez dile getirdi daha önce bir oyuncunun kendi vücudundan sekip gelip eline çarpan toplar devam ettirilir,kural budur diye. Ama ne de olsa Cüneyt Çakır buraya puan farkını azaltmaya gelmişti değil mi Melo'da ligin en iyi orta sahası falan değil kafadan Manuel Fernandes var bi kerede üstüne 5 oyuncu daha sayılır,Selçuk'ta sayılacaklardan biridir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Melo en iyi midir bilmem, ama en dokunulmazlardan biri. Colmanın ilk itirazından gördüğü sarı kartta buna neden gösterilebilir. bizim ilk yarıdaki faullerden çok gördük ikinci yarıda aleyhimize. dediğim gibi Selçuk yine bir 3-4 tane aldı.

bir de bu iddaa falan katiyen değildir. sadece bilgi olarak soruyorum. bir oyucunun eline çarpan top direk rakibinden değil kendi ayağına veya da herhangi bir uzvuna çarparak gelirse bu penaltı mıdır?

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Melo en iyi midir bilmem, ama en dokunulmazlardan biri. Colmanın ilk itirazından gördüğü sarı kartta buna neden gösterilebilir. bizim ilk yarıdaki faullerden çok gördük ikinci yarıda aleyhimize. dediğim gibi Selçuk yine bir 3-4 tane aldı.

bir de bu iddaa falan katiyen değildir. sadece bilgi olarak soruyorum. bir oyucunun eline çarpan top direk rakibinden değil kendi ayağına veya da herhangi bir uzvuna çarparak gelirse bu penaltı mıdır?
    Bence el cok acikti bu pozisyonda yani orada öyle savunma yapilmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çok belliki kulübemiz yetersiz.Kanatlardaki oyuncularımız vasat.Seneye sağlam kanat transferleri ve Elmander'in yanına iyi bir forvet uçurur bu takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Penaltı pozisyonuna penaltı demiyecektir Markus Merk. Defalarca kez dile getirdi daha önce bir oyuncunun kendi vücudundan sekip gelip eline çarpan toplar devam ettirilir,kural budur diye. Ama ne de olsa Cüneyt Çakır buraya puan farkını azaltmaya gelmişti değil mi Melo'da ligin en iyi orta sahası falan değil kafadan Manuel Fernandes var bi kerede üstüne 5 oyuncu daha sayılır,Selçuk'ta sayılacaklardan biridir.

Cevabi hemen ustundeki mesajda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe'nin hangi maçı hatırlamıyorum ama hakem Cüneyt Çakır top bizim Bekir'in vücuduna çarptı sonra açık eline çarptı, Cüneyt Çakır devam dedi. Bunu anlatırken de Markus Merk kural "oyuncunun kendi vücudundan gelip eline değen toplar devamı gerektirir" dedi. Net olarak izlediğim şey budur benim. Hakem aynı hakem karar farklı,enteresan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Batdal şu golü atsa belkide Fatih Terim'in gözdesi olacaktı. Sadece 10-15 saniye için Galatasaray kariyerini bitirdi diye düşünüyorum. Tıpkı Yaser, Ali Turan vb. oyuncular gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Benim bildiğim kurallara göre penaltı değildir . Ama Cüneyt Çakır görmedi heralde ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun dokunulmazlığı Emre Belözoğlu'nun kart görmemesiyle hasır altı edilen olaylardan biri.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Trabzonspor kulübesinde yine 2 tane kaleci varmış. Ben taktım bu konuya.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bu çok çok çok tartışılır ama yeri burası değil
    Hiç girme o konuya birkaç sayfa arkada çok anlattık ama anlamak istemedikden sonra değişen olmaz.

Sananes,odediğin maç geçen sezonki Buca maçı olması lazım.sağdan yanlış hatırlamıyorsam Mehmet'in ortasında yaşanmışdı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Konuyu FB liler basti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Trabzonspor kulübesinde yine 2 tane kaleci varmış. Ben taktım bu konuya.
    Abicim takılacak bir konu değil ki.Daha önce yazmıştım.23 yaş altı oyuncu olmadığı için Zekide giriyor kadroya para cezası ödememek için.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Abicim takılacak bir konu değil ki.Daha önce yazmıştım.23 yaş altı oyuncu olmadığı için Zekide giriyor kadroya para cezası ödememek için.
    Biliyorum. Ama ne bileyim, 2 kaleci olmasındansa, yok mudur başka pozisyonlarda oynatılabilecek bir genç altyapıda?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Hucum hattinda en iyi yerli oyuncular Trabzonun kadrosunda. Volkan-Olcan-Burak. Hepsi de genc sayilir, defansa takviye yapilirsa Trabzon yine cok iyi takim olur. Su haliyle bile cok saglamlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben iddaa demedim (özellikle de belirttim), savunmaya gerek yok. sorumun kolun açık olup olmamasıyla da alakası yok. bir oyuncu kendi sahasında topla oynarken ayağına dolaştırır ve açık koluna çarpar mesela. bu penaltı mıdır?

kuralın a takımıyla, b takımıyla, yok ali sami yenle falan alakası yok.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri