Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Hybrid View

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Guiza'nın takımıyla Mehmet'in takımı farklı . Bunu Mehmet'in takımına demen lazım Biz dayanırız izleriz siz dayanamazsınız hocanıza kalmış
    Bunu bir fenerliden duymak hayli düşündürücü.
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Tebrikler Trabzon onlara pek yaramadı ama bize azcık yaradı.Bu arada Zokora hertürlü Melodan iyi adam
    Neye göre ? Kime göre ? Neden ? Nasıl her türlü oluyor ? Defansif olarak Zakora daha iyi olabilir.Ama ofansif olarak Zakora, Melo'nun yanından bile geçemez.Biraz düşünerek yazmalısın ne yazacaksan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post

Neye göre ? Kime göre ? Neden ? Nasıl her türlü oluyor ? Defansif olarak Zakora daha iyi olabilir.Ama ofansif olarak Zakora, Melo'nun yanından bile geçemez.Biraz düşünerek yazmalısın ne yazacaksan.
    Önce Zokoranın adını yazarsanız anlarız, senin daha iyi demen neye göre ? Sende 2 kere okuyarak,yaz

Maç iyidi bu arada Play Off'da güzel maçlar bizi bekliyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Önce Zokoranın adını yazarsanız anlarız, senin daha iyi demen neye göre ? Sende 2 kere okuyarak,yaz

Maç iyidi bu arada Play Off'da güzel maçlar bizi bekliyor.
    Zokora veya Zakoro, anlayan anlamıştır, takılma bunlara fazla.Kelime oyunu yaparak haklı çıkamazsın.Daha iyi demem neye göre biliyomusun, çok iyi bir şekilde topu alıp birden takımı atağa kaldırışıyla, attığı 10 tane golle, oyunu çok iyi yönlendirmesiyle, 3 kişi arasından topu birden çıkarıp takımı hızlı atağa kaldırmasıyla.Yeterli olmuştur sanırım.Galatasaray'ın maçlarını izlemediğiniz nereden de belli.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Zokora veya Zakoro, anlayan anlamıştır, takılma bunlara fazla.Kelime oyunu yaparak haklı çıkamazsın.Daha iyi demem neye göre biliyomusun, çok iyi bir şekilde topu alıp birden takımı atağa kaldırışıyla, attığı 10 tane golle, oyunu çok iyi yönlendirmesiyle, 3 kişi arasından topu birden çıkarıp takımı hızlı atağa kaldırmasıyla.Yeterli olmuştur sanırım.Galatasaray'ın maçlarını izlemediğiniz nereden de belli.
    Bize emin konuşma diyen maçı izlemediğimi söylüyor.Ben maçları izliyorum ama tarafsız izliyorum tavsiye ederim.

Şu Batdal'a hiç kanım ısınmadı arkadaş çok boş bir adam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bize emin konuşma diyen maçı izlemediğimi söylüyor.Ben maçları izliyorum ama tarafsız izliyorum tavsiye ederim.
    O kadar dediğimden bunu mu anladın gerçekten ? Yazık.

Ben maçları izliyor musun derken Galatasaray'ın her maçını izliyor musun anlamında dedim.Benim dediğimi taraflı, tarafsız herkes biliyor zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Futbolcuda önce olması gereken ahlak,karaketer bu özellikler olmasa ofansif özelliği yüksek olsa ne yazar,o yüzden Zokora,Melodan çok daha iyi oyuncu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Düşündürücü olan nedir ? Bence Guiza Buca maçında attığı golle bütün senelerin borcunu ödemiştir ve ben şahsen takımda olmasını hala isterdim .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri