1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Takım Ve Oyuncu Komutları Ayarlama Programı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu oyun sayılar üzerine kurulu oldugu için yapılacak her hamle mutlaka oyuna etki eder. sadece anlayışta kullanacagım dersen sadece o alanda etki eder.diğer alanlarda belki benim unuttugum özelliklerin de eklenmesi gerekiyordur ve sen bunu farkında olmadan programdan daha iyi yaparsın,iyi sonuç verir. denemek lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu oyun sayılar üzerine kurulu oldugu için yapılacak her hamle mutlaka oyuna etki eder. sadece anlayışta kullanacagım dersen sadece o alanda etki eder.diğer alanlarda belki benim unuttugum özelliklerin de eklenmesi gerekiyordur ve sen bunu farkında olmadan programdan daha iyi yaparsın,iyi sonuç verir. denemek lazım
    Teşekkürler hocam. Zaten proğramda oyuncu komutlarından Anlayış, Y. Özgürlüğü, Pas Sitili, Alan Daraltma özelliklerini belirliyoruz. Bunlardan ben Y. Özgürlüünü çok fazla kullanmıyorum hesapladığım takımdada çoğu oyuncuda normalde verdiğimden fazla çıktı. Onun dışında pas sitili ve alan daraltmadada proğramdan çıkan sonuçlardan farklı yapıyorum mevkilerine göre. Fakat öncede belirttiğim gibi siz özellikle anlayışı her oyuncuya özel verin deyince bu şekilde düşünmüştüm.

Takım komutlarındada klasik taktik kısmını kullanmadığım için bazıları zaten orda çıkan değerlerle yapma şansım yok. Sayı yerine tıklayınca seçenek sunduğu için. Mesela pas sitilinde felan.

Mesaj Yetkileri