zokora haftaya cezalımı ?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...08835285_n.jpg
Başka sözüm yok.
Last edited by LaigLeNoiR : 25.Mart.2012 at 23:14
Geçin bu işleri.
Melo'nun bu hareketi alışkanlık edinmesi ilginç.
Tebrikler Trabzon onlara pek yaramadı ama bize azcık yaradı.Bu arada Zokora hertürlü Melodan iyi adam
zokora haftaya cezalımı ?
Bunu bir fenerliden duymak hayli düşündürücü.
Neye göre ? Kime göre ? Neden ? Nasıl her türlü oluyor ? Defansif olarak Zakora daha iyi olabilir.Ama ofansif olarak Zakora, Melo'nun yanından bile geçemez.Biraz düşünerek yazmalısın ne yazacaksan.
maç öncesinde hissettiğimiz duygular yanlış değilmiş. Eboue'ye faul yapıyor rakip, bizim 2 oyuncu sarı kart görüyorGS maçlarına verilmesin bu ELİT hekem! Eyyamcının kralı adam resmen . Fakat herşeye rağmen Trabzonspor'lu oyuncuları başta Zokora olmak üzere ayrı ayrı tebrik etmek lazım. Beşiktaş deplasmanı hariç hemen hemen tüm derbilerde rakipleri hallaç pamuğu gibi bir yana atan takıma karşı kora kor mücadele ettiler. Gelecek hafta Fenerbahçe'ye karşı Zokora'nın olmaması çok kötü Trabzon açısından.
Bu maçta alınan 1 puan çok değerli.Çünkü play off'ta en takın rakibimiz olan Fenerbahçe bizi 1 maç yense bile ikili averajla öne geçme şansı olmayacak. Eğer kaybetseydik 1 maç yenip diğer maç berabere kalsa yetebilirdi diğer rakiplerden aynı puanları çıkardığımızda.
Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim,geçen hafta Kadıköy dönüşü erken şampiyonluk kutlayan renktaşlara demiştik henüz erken diye. Gelecek hafta oynanacak maçlardan sonra işimizin kolaylaşacağı ya da zorlaşacağı belli olacak. Eğer Trabzon kazanırsa Fenerbahçe 2. sırayı korumayı düşünsün çünkü aradaki fark 5'e ve play off'ta 3'e düşecekAma Fenerbahçe kazanırsa ilk 2 netleşir....
Zokora tek başına ayakta durdu bu akşam. Melo-Selçuk iyi ama Elmander olmayınca onların da etkisi azaldı normal olarak. Yalnız Colman'ı begenmedim ben
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cüneyt Çakır sen nasıl hakemsin ? Sen nasıl ŞL de maç yönetiyorsun ? Dokunmayla adamlar kendini yere bırakıyor pat düdük çalıyorsun. Aynılarını bize de versene eğer faulse. O hafif fauller(!) her maç Baroş'a yapılıyor. Hatta bizde Baroş'a kızıyoruz "Bırakma kendini" diye.
27 bin biletli demek "biletli" demek. Sadece bilet. Kombineliler sayılmıyor. Bugün Samsunspor maçındaydım orda da "Biletli seyirci sayısı 2900" dedi. Ama en az 7-8 bin kişi vardı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bize Zokora'nın bir tane stoperinden, bir tanede forvetinden lazım.
Farkın Selçuk - Melo değil Elmander olduğunu dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? he ?Şaka bir yana iki tarafı da tebrik ederim zevkli maçtı , bizim umudumuz az da olsa hala var , o yönden de önemliydi kendi açımdan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
spiker 48 bin bilet satildi dedi biride cikip 27 bin diyor haha
maça gelirsek herkes burak"in ofsaytini konusuyor ? pozisyon gayet temiz , peki gol"den onceki alanzinhonun faulu faulmu bunu tartisan yok , faul ile uzaktan yakindan alakasi yok , cuneyt çakir gerçekten cok kotu mac yonetti. ilk 30 dakika falan trabzon cok guzel top oynadi , geri kalan 60 dakikada oyunun kontrolu bize geçti zaman daraldikca dahada ileri çiktik ve geride bos alanlar biraktik rakip kontradan bir kac kez etkili geldi. semihi gercekten tebrik ederim muthis savunmaci. yedigimiz golde ujfalusinin hatasi var , hakem ile tartismaya girmese burak"i tutsaydi gol olmazdi. Baros"un bitmesi normal 7-8 haftadir yedek klubesinde adam. necati cok agir kaliyor seneye galiba 2.ci yarilarin forveti olur , maçin 1-1 bitmesine trabzon açisindan cok sevindim cunki haftaya çok pis asilcaklar galibiyet sart.iki takimada basarilar.
Zokoro - melo karsilastirmasina gelince 1 maç"a goremi zokora cok iyi oldu ? eski maclari açin bakin melo hem defansif ve hucumsal anlamda iyi bir goruntu çizdi zokoro bu mac iyi diye melodan butun yil boyunca iyi oldu he turkiyedeki futbol mantalitesine hayranim gerçekten
mehmet batdal"in ustune gitmenize gerek yok adam kac haftadir oynamiyor karabukdede bazen oynuyordu zaten.
edit : batdal oyuna girdiginde baros ve necatiye gore etkiliydi ama olmadi saglik olsun.
burağın pozisyonu ofsayt değildi galiba alanzinhoda da hafif çeke var ama kendini çok çabuk bırakmış
Markus merk penalti degil dedi dogrumu evet bana gore dogru penalti degil , ayrica alanzinhonun faulude faul degil ikiside hatali pozisyonlar.
Fatih Terim : Derbilerde kaybetmedik! Su bir gercek ki Galatasaray takımı kendi göbeğini kesecek duzeydedir..
Hayırdır adamlar Xavi,İniesta gibi oynadı da biz mi bilmiyoruz nedir bu ? Bir maç iyi oynadıkları daha iyi olduklarını göstermez.Öyle bakarsak Batdal oyuna girdikten sonra Necati ve Baros'a göre daha iyi oynadı.Batdal daha mı iyi şimdi bunlardan ? Bir maça göre bir şey belli olmaz.Selçuk + Melo > Zokora + Colman.Bu gerçek olan bir şey.Selçuk Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu.Melo'nun yabancı oyuncular arasında en iyisi olup olmadığı tartışılır.Colman ve Zokora bunlardan sonra gelen isimler.
markus merk ne biliyomuş![]()
şimdi de Selçuk oldu en iyi ortasaha. bence bu da çok tartışılır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ne bileyim yeterince hücuma da savunmaya da destek olamadı gibi. arada kaldı
bu arada mehmet batdal'a gitsin diyenler Necati ve Baros'u çoktan gözden çıkarmalılar..Ben tam aksine Elmander'in kulüpteki tek alternatifinin Batdal oldğunu düşünüyorum ve oyuna girdikten sonra iki forvetden de daha etkili gözüktü. Adam 1 pozisyon harcadı diye tefe koymanın lüzumu yok. 2 senedir ilk kez sahaya çıktı oğlan.Ben ışık gördüm...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Melo-Selçuk ikilisi istatistikleri ile en iyi ikili olduklarını gösteriyorlar zaten.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aygün senden başka bir yorum beklemzdim zaten.Ben bunu bir maçla mı yaptım sizin kafanız mı güzel?Bu maç oynanmadan demiştim dimi ben ?Ayrıca geçmiş sayfaları aç bak ben Zokora-Colman üstünler demedim.Aynı düzeydeler dedim eksikleri yok dedim hatta iyi bir takımda artıları vardır oda benim höürüşüm sen Galatasaray taraftarı olarak kendi oyuncularını öveceksin o zaten Allah'ın emri.Cüneyt Çakır sayesinde kazandığınız maçta bile adama sallıyorsunuz ya bu yorumlar çok normal işte.