Bu mesajın neden silinmediğini merak ediyorum tartışma çıkaracak bir mesaj
Cüneyt çakıra çok yüklenilmiş adam futbolda avrupadaki tek temsilcimiz. ne dört büyükler nede diğer takımlar avrupada yok ama adam takır takır maç yönetiyor. Demekki iş hakemde değilmiş sen futbolunu oynayacaksın işine bakacaksın olacak bitecek maçı ve pozisyonları izlemedim belki gs 3 1 yenecekken iki golünü vermedi olabilir ama cüneyt çakır hakem değil diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.
maç yorumuna gelince fenerbahçeye en yarayacak skor oldu bence. galatasaray yenilmedi büyük bi şok geçirmeyeceklerdir. trabzonspor berabere kaldı ve onlar da istedikleri sonucu alamasalar da sonuçta yenilmediler haftaya yenildiklerinde çıkacakları hırçınlıktan daha az bi hırsla çıkacaklardır.
önümüzdeki fenerbahçe trabzonspor maçı belkide şampiyonluğu etkileyecek bir maç olacak ve fenerbahçemin bu maçı alarak puan farkını koruyacağını düşünüyorum. buçuk oranıyla puan farkı üçe bile inebiliyor sanırım beraberlikte üstteki takım üstte oluyor v.s.
daha lig bitmedi şampiyon belli değil geçen haftadan beri galatasarayın şampiyonluğuna inancım gitti artık her şey olabilir. ama avantaj hala cimbomda