maçın tamamını izlemedim ama Alanzinho'ya çalınan penaltı yanlış karar, top ayağından sekiyor onun için yanlış karar.
maçın tamamını izlemedim ama Alanzinho'ya çalınan penaltı yanlış karar, top ayağından sekiyor onun için yanlış karar.
buyur burdan yak![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben bu "takımın oyun oynadığı yok , hakemlere niye sallıyorsunuz" mantığına karşıyım. Takım istediği kadar kötü olursa olsun tek bir damla terinin bile heba olmaması için hakemlerin minimum hatayla maç yönetmeleri gerekir. X veya Y takımın takır takır top oynadığında yapılan hataların gözardı edilmesi mantığıyla paraleldir bu.
Bu maçla ilgili ise bence hakemlik bir durum olmadı. Kimi pozisyonlarda kartına çok çabuk ve gereksiz başvurdu belki ama onun dışında maçın sonucuna direkt olarak etki edecek bir yanlışı yok bence. Alanzinho'nun pozisyonu Alanzinho'nun kendisiyle alakalı. Faulu çok iyi göstermiş orda , Selçuk'un hemen her maç istisnasız yaptığı bir olay yani.
Neyse artık ne şiş yandı ne kebap. Ama bizim açımızdan çok iyi bir sonuç oldu. Yarın kazandığımız takdirde hem Galatasarayla aramızdaki puan farkı azalacak hem de Trabzon'u altımıza almış olacağız.
pozisyonlari izledikce hatirliyorum simdi necatinin verilmeyen penaltisida cabasi yaninda.
Ayrica Cuneyt Çakir"in agır tahriklerine karsi kufur etmediler tebrikler gercekten. hersey yonetimde bitiyor demistim 18.ci futbol macinda kufur etmediler yine.
Bu mesajın neden silinmediğini merak ediyorum tartışma çıkaracak bir mesaj
Cüneyt çakıra çok yüklenilmiş adam futbolda avrupadaki tek temsilcimiz. ne dört büyükler nede diğer takımlar avrupada yok ama adam takır takır maç yönetiyor. Demekki iş hakemde değilmiş sen futbolunu oynayacaksın işine bakacaksın olacak bitecek maçı ve pozisyonları izlemedim belki gs 3 1 yenecekken iki golünü vermedi olabilir ama cüneyt çakır hakem değil diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.
maç yorumuna gelince fenerbahçeye en yarayacak skor oldu bence. galatasaray yenilmedi büyük bi şok geçirmeyeceklerdir. trabzonspor berabere kaldı ve onlar da istedikleri sonucu alamasalar da sonuçta yenilmediler haftaya yenildiklerinde çıkacakları hırçınlıktan daha az bi hırsla çıkacaklardır.
önümüzdeki fenerbahçe trabzonspor maçı belkide şampiyonluğu etkileyecek bir maç olacak ve fenerbahçemin bu maçı alarak puan farkını koruyacağını düşünüyorum. buçuk oranıyla puan farkı üçe bile inebiliyor sanırım beraberlikte üstteki takım üstte oluyor v.s.
daha lig bitmedi şampiyon belli değil geçen haftadan beri galatasarayın şampiyonluğuna inancım gitti artık her şey olabilir. ama avantaj hala cimbomda
Necatinin pozisyonunun daha fazlaları senelerce yapıldı Lugano'ya ona buna hiç çalındığını hatırlamıyorum .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Lugano nerden çıktı yahu?![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rıdvan'ın her maçın yorumuna Fenerbahçe'yi kattıgı gibib sizin bu yanınıza da hayranım ya![]()
necatiye yapilan penalti dedim adam konuyla ilgisi olmuyan luganoyu katti ortaya![]()
Hagi olsa kesin atardı o frikiki dimi ama arif ?![]()
Mehmet Batdal , o pozisyonda Allah ne verdiyse vurup seneye takımda kalacaktın olmadı. Ondan sonra altyapıdan yerli futbolcu çıkmıyor. Çıkmaz tabi elin adamı 23123 metreden golü atar. Bizim yerliler 30 cm'den kaleciye nişanlar. (Elin adamından kastım Alex değil)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
M. Batdal bir Alex değil ama Alican!
Mübağla mı neydi.
Berkay , bu takımda ilk maçına çıksan tamam derim ve bir pozisyona göre yargılamam ancak bu adam geçen sene büyük umutlarla transfer edildi ve istenilen performansı gösteremedi yollandı. Bu pozisyondan yola çıkılmaz eyvallah ama onu atamayacaksında hangisini atacaksın.
Gerçi Batdal'a da kızmamak lazım , adam apar topar ''Oyuncu eksikliğinden dolayı'' 18'e çıkıyor ve kader anlarında oyuna sürülüyor.
Çıkmadı doğru Buca'dan yetişti. Ben Türkiye genelinde söyledim.
Türkiye'de altyapıdan oyuncu çıkmıyor deniliyor ya.
Batdal'a da yüklenmemek gerek bence. Geçtiğimiz sezon şans verildi ama belki de tarihinin en kötü sezonuydu Galatasaray'ın. Bu sezon yeni hoca, yeni atmosfer, şampiyonluk kapısını aralamışsın ve devre arasından geri çağrılıp ilk kez forma buluyorsun.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
barış özbek de sanırım almanyada geldi problem türk hocalarda antrönörlerimiz tenbel oyuncularımız tenbel napalım
Önce Lugano şimdi Barış ne alaka Ahmet.
Ama Barış dedinde aklıma No Look pasları geldi hey yavrum benim be.![]()
bu alanzinho da deniyor o no look'larıfakat bir sorun var. önce pas vereceği adama bakıyor,pası attıktan sonra başka yöne bakıyor
![]()
Trabzon Barış'ı aldı diye gülüyorduk , adamlar bize daha beterini vermişler. Yanındaki adama pas atmayıpta 3 kere topu sağa sola çeken bir Engin.![]()
Sizinki yine iyi, Barış Özbek daha Trabzon formasını toplamda yarım saat giymiş değil.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"