Ortalık gerilcek ya , Basında işini biliyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Culio'nun olayına şike şike şike şike şike varrrrr diyen Fenerbahçe'li, Beşiktaş'lı, Trabzonspor'lu, Orduspor'lu fanatikleri anlayamıyorum. Takım tutmama rağmen şu an tamamen dışardan bakıyorum olaylara ve bunun neresinde şike var anlayamadım. Komiksiniz gerçekten. Kafayı yemiş gibi duruyorsunuz dışardan bakınca. Böyle paranoyak, herşeyin altında bir şey arayan insanlar olmussunuz farkında bile değilsiniz.
Geçen ay söyledigi gibi geçtigimiz günlerdeki bir röpörtajında da önümüzdeki sene Galatasaray'a geri dönmek istiyorum diyor Culio. Ligde kalmayı garantilediği için Orduspor, başkanda Orduspor oyunculardan büyüktür gibi doğru bir hava yaratmak amacıyla sözleşmesini fesh ediyor. Bu fesih olayının Galatasaray maçı öncesine denk gelmesinin nedeni olarak Culio'nun "Önümüzdeki hafta Galatasaray'la karşılaşacaksınız, bu konuda düşüncelerin neler ?" tarzında ki bir soruyu cevaplamasını hiç mi düşünmediniz ? Zamanlamanın bu olmasının nedeni önümüzdeki hafta hakkında Culio'ya soru sorulmasıdır.
Diğer dava süreci hakkında hiç bir yorum yapmayacagım çünkü takip etmedim ki zaten siyasi olaylar oldugunu düşünüyorum. Fenerbahçe'nin büyümesinin engellendiği düşüncesindeyim. Ama bu başlık altında bu olay ile ilgili attıgınız yorumlar gerçekten de komik.
Biz ne yapıyoruz, neyi tartışıyoruz diye bir düşünün lütfen.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O onların tutarsızlığı, fanatikliğidir o zaman. Ama Emenike olayında şike olarak geçsin geçmesin ayartma olduğu yani alıcaz biz bu adamı bize karşı oynatmayın olduğu belliydi zaten dışardan bakıncada. Araştırmaya da gerek yoktu. Ve su an yaşanan Culio olayının o olayla benzerliği yok bununda farkındadır umarım bu arkadaşlar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ayartma? Emenike şubat ayında kulübünden resmen istenmiş ve görüşmeler o zamandan beri devam etmiş, şubat ayında öngörüp son maçlarda bize karşı oynamasın diye mi o kadar para verdi Fenerbahçe Emenike'ye? Üstelik Emenike'nin oynayamayacağını gösteren doktor raporu dahi varken ortada, buna ayartma demek?
Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım, takip etmediğinizi söylemişsiniz zaten, o nedenle bu yorum hoş olmamış, yeri değil ama sürekli Emenike deniyor, bilgilendirmek için yazdım.
"YÜCE ATATÜRK"
Yıllardır sunu söylüyorum. Türkiye Liginden ne oyuncu alalım nede oyuncu verelim. Mehmet Batdal'ın da sözleşmesi fesh edilip geri geldi. Karabükle de mi birşeyler yaptık ?
Transfer dönemi bittikten sonraki maçın Antalyaspor maçı olması Galatasaray'ın mı hatası anlayamadım demek istediginizi.Yiğit'i de sene başından beri istedigimizi biliyorum. Bize karşı oynamaması gibi bir durum olmadı diye biliyorum.
Eger söyledikleriniz doğru ise ki dogru sanırım bana yanlış gelen şu, eğer para vermişsen ve anlaşmışsan ama devre arası alamadıysan ve o oyuncu 2.yarının çogunda oynayıp senin maçın geldiginde neden oynamıyor bir anda ? Bunda biraz artniyet ararım ben. Evet takip etmedim, etmiyorum da ama bana öyle geliyor. Kesin bir yargı değildi söylediğim ama Emenike konusu bana öyle geliyor, bilmiyorum net..
Futbolcu Bilgileri
Aksine Yiğit bize karşı oynadı , 1-0 kazandığımız maçta. Hatta maç içinde bizden birileriyle tartıştı.
Şubat ayında görüşmelere başlıyorsun, verilen para az bir para değil, bunun üzerine uzunca süre transfer görüşmesi yapılması normaldir.
Emenike'nin sakatlığı doktor raporlarında vardır, ayrıca Fenerbahçe bir oyuncu için, oynasın kötü oynasın şikesi yaparken başka oyuncu için oynamasın şikesi mi yapıyor? Yapıyor olsalar, oynayıp, sakatlığını da bahane ederek kötü oynaması daha katkı verici olmaz mı? Peki sonra Trabzon maçında oynamaması?
Ve peki, saydığı paranın görüntüsü var diyenler, bu görüntü nedense çıkmadı ortaya?
"YÜCE ATATÜRK"
Kaç kez suçlama yapıldı kaç kez de aklandık.Suçlamaya devam aklanmaya da devamSiz güzel kafanızı yormayın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
nedim türkmen :
fatih terim culioya garantayi vermiş dedi
Kayseri başkanı felan çıktı o kadar yaygara yaptı Amrabat olayınıda incelediler ne oldu?Bu ülkede Culio bize geri döndü diye ceza verecek bir merci verebiliyorsa versin.Yada ceza alacağımıza inananlar var mı?
Fatih Terim Culio'yu oynatacagını 4 aydır söylüyor arkadaşlar saçmasapan basın haberleri ile gelmeyelim buralara lütfen.
Serkan abi eğer dediğin gibiyse olay Fenerbahçe'ye bu konuda da haksızlık yapılıyor derim. Ama işler öyle bir hal aldı ki Fenerbahçe dünya kulübü olacakken önünü kestiler. Herşey karıştı acıkcası..
Futbolcu Bilgileri
Hakkımızda bir iddia bile yok bu iddia yı Fenerbahçeliler oluşturuyor oh ne güzel. Bari bir şeyler çıksaydı da eleştirmeye hakkınız olsaydı.
ben uydurmadım nedim türkmen söyledi ama bende fatih hocanın bu kadar küçük pesaplar yapıcağını zannetmiyorum
Nerede söyledi Nedim Türkmen merak ettim.
beyaz tv de
Nedim Türkmen'in ne olduğu ortada, Fenerbahçe'ye de sallıyordu bir ara gündemde kalmak için.
"YÜCE ATATÜRK"