Quote Originally Posted by Bekq View Post
Yiğit, Necati neydi o zaman?
Transfer dönemi bittikten sonraki maçın Antalyaspor maçı olması Galatasaray'ın mı hatası anlayamadım demek istediginizi. Yiğit'i de sene başından beri istedigimizi biliyorum. Bize karşı oynamaması gibi bir durum olmadı diye biliyorum.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Ayartma? Emenike şubat ayında kulübünden resmen istenmiş ve görüşmeler o zamandan beri devam etmiş, şubat ayında öngörüp son maçlarda bize karşı oynamasın diye mi o kadar para verdi Fenerbahçe Emenike'ye? Üstelik Emenike'nin oynayamayacağını gösteren doktor raporu dahi varken ortada, buna ayartma demek?

Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım, takip etmediğinizi söylemişsiniz zaten, o nedenle bu yorum hoş olmamış, yeri değil ama sürekli Emenike deniyor, bilgilendirmek için yazdım.
Eger söyledikleriniz doğru ise ki dogru sanırım bana yanlış gelen şu, eğer para vermişsen ve anlaşmışsan ama devre arası alamadıysan ve o oyuncu 2.yarının çogunda oynayıp senin maçın geldiginde neden oynamıyor bir anda ? Bunda biraz artniyet ararım ben. Evet takip etmedim, etmiyorum da ama bana öyle geliyor. Kesin bir yargı değildi söylediğim ama Emenike konusu bana öyle geliyor, bilmiyorum net..