1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yahu ne satmasi ne 4 yilligi kiraladik adami borsaya bile kiralik olarak bildirildi odami yalan
    ya kiralamış olabilir ama adamın elinde opsiyon hakkı var oyuncuyla da anlaşmış sezon sonu opsiyonu kullanacak 4 yıllık imzalayacakmış ama adamın aklını çelmişler anladın

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ya kiralamış olabilir ama adamın elinde opsiyon hakkı var oyuncuyla da anlaşmış sezon sonu opsiyonu kullanacak 4 yıllık imzalayacakmış ama adamın aklını çelmişler anladın
    buda olabilir

Playoff oynamayan takımlar neredeyse 1,5 ay futbolcularına boşuna maaş ödemek zorunda. Görünen o ki, bundan kurtulmanın yolları aranıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Nedim Türkmen kafayı yemiş etik kurula başvuracakmış , adam pisliğine yapıyor kendi fesh ediyor sonra karsısındaki ni sucluyor. Nelerle uğraşıyoruz ya.
    Neden pisliğine yapsın ki.

Sezon sonunda 1.550 milyon dolar verirse Nedim Türkmen kim isterse istesin bu oyuncu Orduspor'un oyuncusu olur.

Culio çıkıpta G.Saray'a karşı oynamak istemiyorum sezon sonu oraya gideceğim derse Nedim Türkmen'de sözleşmesini fesih ederek Federasyona bu şekilde şikayet etmesi gayet doğaldır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri