Fatih Terim: "O programda biriniz yargic, biriniz savci, karsinizda da yalanci sahit. Asip kesiyorsunuz.."
Fatih Terim: "Nedim Bey telefonda baska, ama basina baska konusuyor. Siyasete girecegi icin hazirlik yapiyor galiba"
Fatih Terim: "GS'in hocasi acicak bir kulube sunu oynatmayin, bunu oynatmayin diyecek. GS bole ne galibiyet ister, ne sampiyonluk ister
Fatih Terim: "Ocak ayini biz transfer donemi ilan etmedik. Yigit, Manisa'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi??"
Fatih Terim: Galatasaray Kulübü'nü kimse kullandırtmaz Nedim Türkmen'e
Fatih Terim: "Amrabat Kayserispor'da bize karsi en iyi oynayan oyuncu degil miydi? Tum basin yazdiniz bunu, yazmadiniz mi?"
Fatih Terim: "Nedim Bey, Terim oyuncunun aklini karistirdi dediniz. Beyfendi benim iznim olmasa siz sezon basinda zaten alamazdiniz ki"
Fatih Terim: Nedim bey Orduspor başkanı gibi hareket etmiyor. Bizden oyuncu isterken kuzu gibi. Şimdi bakıyorum resmen suçlanıyoruz.
Fatih Terim: "Eger biz bir oyuncunun kafasini karistirip galip geleceksek nalet olsun oyle galibiyete..."
Fatih Terim: "Bu aksam sizin programiniza baglanmamak icin 1 saat direndim ama artik o kadar yalan dolan tavan yapti ki. Ayiptir arkadaslar"
F.Terim: "Erman dilinin altindaki mesaji biz anlamiyor muyuz saniyorsun?"
F.Terim: "Erman, madem oyle fikri takip yap; Culio'ya kim GS'a donerse oynar garantisi vermis bul cikar ortaya...