Eski Terim perdeyi aralamış camdan. Sezon başından bu yana gayet iyi gidiyordu halbuki.
Eski Terim perdeyi aralamış camdan. Sezon başından bu yana gayet iyi gidiyordu halbuki.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ne olursa olsun Fatih Terim gibi bir hocaya ben yakıştıramadım.
Benim gözümdeki Fatih Terim imajı zedelendi. Söyledikleri doğru veya yanlış olabilir ona takılmıyorum ben.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fatih Terim'de insan.Sene başından beri okadar olay oluyor ben 1 kere sinirlendiğini görmedim.Fatih Terim böyle patladıysa düşününki bu adamı nasıl sinirlendirmişler.He bu kadar ağır konuşmasına gerek var mıydı? Bence yoktu.Ama her zamanki gibi hırsızın hiç suçu yok.
Bu ülkede ne insanlara ne suçlar, ne lekeler atılıyor. Biz bile birbirimize yeri geldiğinde neler sallıyoruz ancak bir üslup vardır.
Fatih Terim gibi benim tüm Türkiye'de hatta Dünya'da en çok saygı duyduğum bir teknik adama yakıştıramadım. Bu kişisel birşeydir. Genel olarak algınmasın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hırsız zaten hırsız; ona kimsenin laf edeceğini sanmıyorum. Böyle bakarsak cinayeti bile meşrulaştırmak mümkün.
Ben bu yeni Fatih Terim'i sevmiştim. Eskisini pek sevmezdim.
Zaten yine telegol konuşulmaz,tahrikler konuşulmaz,Fatih Terim neden böyle konuştu olur.Şimdi biz hafta sonu yendik diyelim Ordu'yu yine olaylar çıkacak ' Tabi oynatmadınız oyuncuları alırsınız maçı' bunu dedirtmemek içinde Ordu inanılmaz asılacak maça.Zaten istenen de bu değil mi? Bence başarılı olundu.Son hafta da Manisayla ilgili birşeyler bulunur.
Telegol'de de Serhat Ulueren ve Kaya Çilingiroğlu'nun tavırları da hiç hoş değil.
Nedim Türkmen hakkında çok laubali konuşuyorlar. Acaba Orduspor'Un başkanı değilde G.Saray'ın, F.Bahçe'nin veya Beşiktaş'ın başkanı olsaydı da böyle konuşabilecekler miydi ?
Çok yazık gerçekten Televizyon önünde bu şekilde tavırlar.
Culi oynamicam diye birsey demedi"ki![]()
adam ne demiş: "Oynamak istemezdim ama oynayacağım
http://herseyspor.com/video/22748-haberin-videosu.aspx
Fatih Terim aciklamis herseyi herkes izlesin
http://www.youtube.com/watch?v=WRZaWEPtfDM
Serhat U. nun tipi nasıl düşmüş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Terim'den sonra site sustu bi an![]()
Yazılmıştı daha önce zaten söyledikleri.
serhat ulueren korkmus![]()
Fatih Terim: Sizinkiler biraz agir olmuyor mu? Koskoca bi Camiadan bahsediyorsunuz!
Helal olsun sana gerçek GALATASARAYLI, gerçek bir teknik direktör.
Fatih Terim : umit ediyorum ben kapattiktan sonra bir daha aramam icab etmez...
Last edited by William Rookwood : 27.Mart.2012 at 04:56
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sssstttt tamam beyler artık susalım bu kadarını kaldiramazlar terim den sonra
Akıllarınca Galatasaray'a da şikeci damgası vuracaklar.
Benim renktaşlarıma tavsiyem bırakın böyle mutlu olsunlar.
Serhat Ulueren'in ya aklı melekelerinde sıkıntı var ya da laf olsun diye program yapıyor. Adam diyor ki ben basın mensuplarına söyledim , bu saçsız hala diyor ki Fatih Terim'e böyle birşey söylediniz mi?. Ben bile sinir oldum![]()
Tamam bu da soru değil mi hocam kısmı da güzelmiş![]()
Aslında anlaşılması gereken nokta şu, aylardır bir süreç yaşanıyor, sizin şu anda çok saçma bulduğunuz, üzerine konuşulması bile gereksiz dediğiniz olayın daha saçmaları, 5 kat 10 kat saçmalarını aylardır görüyoruz.
Umuyorum ki empati yaparak, ne durumda olduğumuzu anlarsınız, 1 tane böyle bir iddia çıkmış, 2 saat konuşulmuş ve yıkmışsınız ortalığı tepkiden, sonra da Aykut Kocaman konuşunda, yöneticiler konuşunda çok konuştu oluyor.
Düşünün Fatih Terim liderliğimizde leke yok, öylesini istemem diyor, diğer tarafta da şampiyon olmuş takım için söylenenler var, anormalin üzerinde tepki vermesi normal değil mi?
Art niyetli bir savcı olsa, alır bu olayı şike girişimi der, kafasına göre yorumlar, 2-3 telefon görüşmesini de orasından burasından kesip sunar önümüze, ne farkı var? Alex, Vederson ile görüştü diye, şike konuşması yaptı diyenler, Taffarel'in görüşmesine de gayet rahat şike görüşmesi diyebilirler, yeter ki art niyetli olsunlar.
İşte sizin saçma bulduğunuz bu olay gibi, bunun benzeri, hatta daha saçmalarıyla dolu iddianame. Şimdi oraya yazanları, savcı söyledi, emniyet söyledi doğrudur deyip, bize soruşturma yok, bu saçmadır demek vicdana sığar mı?
Pek çok takımın, pek çok şekilde karşılaştığı durumları herkes biliyorken, Fenerbahçe söz konusuysa damgalanıyor, neden art niyetli savcı yüzünden.
Hele ki, sizin yine saçma ve kasıtlı olduğunu düşündüğünüz kayıp 1 milyon gibi bir olayı da yok Fenerbahçe'nin. Şike için kullanılan denilen paraların hepsinin faturası, makbuzu neyse ki var, eğer ortada bir de kayıp para olsa, neler neler denirdi Fenerbahçe'ye bilemiyorum.
Biraz empati, en azından bu olay, sağduyulu bakabilenlerin 2 taraf arasında nefretinin azalmasına vesile olur, hırstan düşünme yetisini kaybetmişler de, benzer olaylarda farklı yorumlarla eğlenmeye devam ederler, onlara pek fayda etmez, empati kuramadıkları için.
"YÜCE ATATÜRK"
Şike davasının başındandır salyalar akıtılarak izlenen, yere göre sığdırılamayan bu bilmem ne gol ekibi ve her konuşmasında Fenerbahçe'yi küçük düşürmeye çalışan ve rakip takım taraftarları tarafından pohpohlanan Nedim Türkmen'in rüzgarı biraz tersine dönderince aynı kişiler tarafından yerin dibine sokulmaya çalışılması ne ilginçtir. Bazı şeyleri anlamak için illa zararının bize dokunması mı lazım ?
Aylardır bu gibi programlarda insanlar asılıp kesiliyor Galatasaray'lılar şanslı böyle programlara katılıp kendini savunma şansları var. Peki o şansı olmayanlar ? Toplumun önünde üzerine atılan o çamurla yaşamaya devam etmek zorunda kalıyorlar. Hayat çok garip.
...
Ah bizim basınımız var ya bizim basınımız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bunlara ek olarak:
Kimse sizin şike yaptığınızı iddaa etmiyor. Hani siz Buca maçında 3-1'den sonra 3-5 olmasına şike diyorsunuzya, o zaman sizinde Samsun maçında 2-0'dan 2-4 yaptığınızda şike oluyor işte. SİZİN MANTIĞINIZA GÖRE tabii ki. Ama burada herkes 2000 ruhu geri döndü diyorduAynı şey Buca maçında olunca ve farklı konuşunca insan şaşırıyor.
Emenike olayının benzeri tam 4 defa oldu Galatasaray'a. Evet hepsi tesadüf kabul ediyorum fakat Emenike olayı olduğunda transfer şikesi diyenler şimdi aynı olay kendilerine olunca olabilir tesadüftür diyor.
Burada kimse Galatasaray'ı suçlamıyor. Bize olduğunda açık arayan basın, taraftarlar, yorumcular aynı şey Galatasaray'a olunca en ufak bir şekilde bahsedilmiyor bile.
Sonra laf söylediğimizde; siz abartıyorsunuz, kendinizi üstün görüyorsunuz, bu sebeple sizden nefret ediyorlar falan deniyor.
adaletli düşünmeyip bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyip üstüne haksız yere iddialara dayanıp hakaretlerle suçlarsanız işte yılan gelir bigün sizi de ısırır bunu galatasaraylı kardeşlerim umarım anlamıştır ve şike konusunda yazarken on kere düşünüp bir kere yazarlar umarım bundan sonra
EK olarakda fatih terim sene boyunca sustu kimse hakkinda konusmadi hep arkadan atildi tutuldu en sonunda patlamasi dogru.
Emenike olayina kisa bir açiklama getireyim emenike transferi daha lig bitmeden 5-6 hafta once ortaya cikmadimi arkadaslar ? evet oyle cikti ve sonra emenike fener macinda oynamadi burda supheyi tek ben aramam herkes arar. bizim istedigimiz amrabat,necati,yigit, hepsi transfer doneminde olan seylerdir.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/12977.php
Galatasaray’ı Kirli Oyunların İçine Çekemezsiniz
Culio bizim Orduspor’a kiralık vermiş olduğumuz bir oyuncumuzdur. Orduspor’la kulübümüzün yapmış olduğu sözleşmede “Orduspor’un Süper Lig’de kalması halinde Galatasaray A.Ş’ye 1.550.000 Euro ödemek suretiyle futbolcuyu kesin transfer etmek yükümlülüğü altındadır” maddesi yer almaktadır. Orduspor Kulübü 26 Mart 2012 tarihinde yazmış olduğu bir yazıyla bunu bir opsiyon olarak nitelendirerek “bu opsiyonu kullanmayacağını” tarafımıza bildirmiştir. Bu yükümlülüğün herhangi bir nedenle yerine getirilmemesi halinde futbolcumuzla kulübümüz arasındaki sözleşmedeki vecibelerimizi yerine getirmek durumundayız.
Fatih Terim hocamızın aylar önce sorulan bir soru üzerine son derece samimi ve açık bir biçimde “Arda gideceğini daha önce söyleseydi Culio’yu vermezdim” demiş olması, medyada “Fatih Hoca Culio’nun kafasını karıştırdı” şeklinde yansıtılarak yapay bir krize dönüştürülmeye çalışılmaktadır.
Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray’a karşı oynamayacağım dememiş “oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım“ demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de “bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır” diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
Öncelikle tüm kariyeri boyunca verdiği hiç bir kiralık oyuncuya Galatasaray’a karşı oynama yasağı koymamış Fatih Terim hocamızın buna tenezzül etmeyeceğini tüm spor dünyamız bilir. Bilmeyenler de son 20 yıla bakarak öğrenebilirler.
Galatasaray’ın etik değerlerini en üst düzeyde temsil etmeye kariyeri boyunca büyük bir özen göstermiş Fatih Terim’in son derece doğal ve samimi bir açıklamasının hangi amaçlara hizmet etmek için çarpıtıldığı ortadadır.
Galatasaray Spor Kulübü olarak bu tür oyunlara gelmeyeceğimizin herkes tarafından bilinmesini isteriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Açıklama konulmuş tamda mesajımı editlicektim silinmiş hemen
Gereken cevap verilmiştir.Nedim Türkmen kaale alınacak biri değil.Yaygaracı adam.
Üstelik Culio geçen hafta maç sonrası yapılan röportajda Galatasaray'a karşı oynamayacağım dememiş "oynamak istemezdim ama bir profesyonelim ve kulübüme ve taraftarıma saygım var. Bu nedenle çıkıp oynayacağım" demiştir, Orduspor Başkanı Sayın Nedim Türkmen de "bizim Galatasarayla ilgili bir sorunumuz yoktur, futbolcumuzla bizim aramızda bir olaydır" diyerek meseleye açıklık getirmiştir.
Basit bir atasözü "holiganlık" olduysa vay halimize.
Sinyor Terim gerekli cevabı vermiş. Konuyuda noktalamış. Başka konularla karışmaması gerektiğini belirtip Galatasaray' a ayıp edildiğini 30 dakikada Telegol programına anlatmış. Tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Not: Biraz holiganca mesaj oldu ama idare edin artık.
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçe'nin yalnız Emenike olayından yargılanmadığını hatırlatmak isterim.
Mesela aynı gün içerisinde Fenerbahçe başkanı ve bir yönetici görüşüyor. Görüşme bitiminde o yönetici İbrahim Akın'ın menajeri aranıyor, aynı gün bu ikisi buluşuyor. Sonra menajer ile İbrahim Akın buluşuyor. Sonra İbrahim akın hocaya şikeyi soruyor. Aynı zamanda diğer İBB'li oyuncu kız arkadaşına şike teklifinden bahsediyor. Ben bunları tesadüfle açıklayamam. Arkadaş, o gün İBB'li oyuncular için şike üzerine şaka yapma(İbrahim Akın hocayla şakalaşıyormuş ya) günüydü normal diyemem. Daha bunun gibi bir çok olay var.
Ben bütün oyunculara talip olurum. Hepsini de sezon sonunda alırım. "Önemli olan seni alacağız hele bize karşı bir oynama" dememendir. Onca şüphe arasında Emenike içinde bir şeyler sezilmiş ki Emenike konusunda yargılama içinde yer alıyor. Galatasaray'da böyle bir durum olmadığı gibi şüphe de yok. Elinde kanıtı olan varsa suç duyurusunda bulunsun.
Buna bunu diyenler şunu demiyor, vicdan, hak, hukuka gireceksek, basına yalan haber yazdırmayı, o hafta oynayacakları rakipleri hakkında rakip oyunculardan bilgi toplamayı, kendine muhalefet olanı şiddet bastırmayı normal sayanların dünyada yaşamaması lazım, bırak bu konulara yorum yapmayı.
Yalnızca Emenike nedeniyle yargılanmıyor. Ama aynı davada Emenike transferi nedeniyle ayrıca suçlanıyor. Sezer Öztürk transferi nedeniyle de. O gün o bununla konuşuyor, o şununla konuşuyorun cevabı verildi. İbrahim Akın'la ilgili durumun da cevabı kanıtlarla verildi. Savunmalarda mevcut. Fatih Terim Telegol'de konuşup, gerekli cevabı verdi suçlamalara. Ee, Fenerbahçeliler de verdi mahkemede. Fatih Terim'e itibar edilip, Fenerbahçelilere itibar edilmemesi de ilginç bir nokta. "Birşeyler sezilmiş ki, yargılamada yer alıyor" ülkemiz yargısı için geçerli değil çoğu zaman maalesef. Birşeyler sezildiği için içeride tutulan, ama neyle suçlandıklarını bile bilmeyen yazarlar, yıllardır yargılanmayı bekleyen ama yargılanmayan milletvekilleri var. Konu siyasete uzanır.
Sonuç olarak Aziz Yıldırım'ın ve diğer Fenerbahçeli yöneticilerin mahkemedeki savunmalarında sadece Galatasaray'a çamur attığını düşünenler, lütfen bir daha okusunlar savunmayı. Hepsi için bence mantıklı cevaplar verilmiş. Yaşamak, muhalefete şiddet, rakip takım hakkında bilgi alma, yalan haberler yazdırmayı normal sayanların da hakkı. Onların da rengi sadece Sarı Lacivert değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...