Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Ve Artık Blue Square Bet Premier Leagudeyiz ! (Boston Utd 2.Sezon)

Default Ve Artık Blue Square Bet Premier Leagudeyiz ! (Boston Utd 2.Sezon)

Boston United FC
    Renklerimiz : Sarı-Siyah
    Lakabımız : The Pilgrims (Hacılar)

Takımımız 1933
    yılında kurulmuş olup başkanımız ise David Newton'dur. Şu an yarı profesyonel bir takımız fakat inanıyoruz ki ileride çok iyi bir takım haline geleceğiz.

Kullanacağımız taktik :

Total futbol anlayışına sahibiz takım olarak atak yapıp takım olarak geri dönmeyi planlıyoruz

Stadımız : York Street Stadium

Bu seneki hedefimiz : Bu sene Blue Square Bet North League den birinci olarak çıkmak fakat şu an hiç iyi bir takıma sahip değiliz, ama free agent takviyeler ile takımımızı güçlendirmeye çalışacağız.

Uzun vadede hedefimiz : İlk olarak İngiliz Premier Ligine kadar yükselip ardından lige tutunmak ve takımımızı İngiliz Premier Liginde şampiyonluğa oynayan bir takım haline getirebilmek ve ardından da Avrupa arenasında harikalar yaratmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar dilerim.

Teşekkürler hocam.Şu an çok ama çok acil forvet ihtiyacım var belki Blue Square Bet North ya da South tan yolu geçmiş arkadaşlar vardır bi öneride bulunabilecek olan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar iyi şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Başarılar iyi şanslar.
    Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Başarılar dilerim.
    teşekkürler arkadaşlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu oyunculara bir baksan iyi olur.

Kaleciler; Adam Street, Phil Imray, Sam Ashton, Rino Johnsen, James Gilpin, Gregory Hartley, Alan Fitzpatrick, Jonny Lund, Dean Bouzanis (!)

Alınabilirse Loris Karius

Stoperler; Andrew Hageman, Dean Lawrence, Danny Jackson, Oliver Nicholas, Jack Lampe, Brian Bell, Matthew Pike, Martin Camano, Nate Short, Cedric Fraumens, Maxime Blanchard, Izzy Iriekpen, Samba Kanoute, Mark Durnan, James Musa

Alınabilirse Zoro (Fildişili)

Bekler; Thomas Lyskov, Jonathan Perry, Nikki Ahamed, Curtis Wynter, Simon Kelly, Ryan Casey, Lee Colligan, Mark Clare, Luke Rowe, Trent McClenahan, Javan Vidal, Guillaume Norbert, Harold Ebrard, Mark Clare, Thomas Cruise, Maxime Buthiaux, Rene Osei Kovi, Fabian van der Wel, Tony Brookes, Danny Hutchins,

Defansif ve Ofansif Ortasahalar; Medi Abalimba, Andrew Giallombardo, James Comley, Dionatan Teixeira, Ramon Luijten, Stephen Stirling, Marc Kenny, Sam Byles, Ben Whelehan, Charlie Fowler, Michael Woods, Kuami Agboh, Djamil Gangate, Vinny Perth, Morten Christiansen, Miguel Mussard, Nigel Quashie, Mark Ferry, Francois Kompany, Erik Opsahl, Boris Nkoa, Ryan Connor, Andrew Rose,

Bir tane Brezilyalı Eric olması lazım eğer çıkarsa nefis bir oyuncu. Yine alınabilirse Seyfo Soley

Kanatlar; Johann Smith, Paul Walker, Ismael Fofana, James Cronessberry, James Daly, Asanda Sishuba, Nathan Porritt, Mounir El Haimour, Steven Lozano-Calderon, Cedrick Fiston, Ian Wexler, Frederic Daquin, Julien Olivier, Trevor Mutero, Güney Kıbrıs'tan genç oyuncu Morenou,

Samir El Gaaouiri birçok bölgede oynar.

Forvetler; Pablo Counago, Christian Okpala, Wesley Schors, Edinho Pattinama, Tiago Tremonti, Fergus Bell, Osahon Eboigbe, Mark Leech, Omar Koroma, Lacine Cherif, Lewis Guy, Benedict Akwuegbu, Gary Wales, Joris Di Gregorio, Alessandro Lupico, Javlon Campbell, Enzo Scorza, Dali Gomez, Maximo Irrazabal, Martin Diaz, Ade Akinbiyi, Damian Casalinuovo, Martin Reilly, Juan Lescano, David Eto'o, Anderson Costa, Jamie Longworth, Ömer Rıza

Bunların dışında eğer Reunion, Curaçao, Sint Maarten gibi ülkeler (Tercihen tüm Karayipler) yüklenmişse şu oyunculara bakmakta fayda var.

Didier Caro, Giovanni Sangoro, Gioavanni Fétissoi, Ludovic Grondin, Patrick Vaz, Eric Farro, Roberto Elcaman, Willy Robert, Charles Roger, Jonathan Chaul, Yohan Guichard (!),
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

çok teşekkür ederim hocam inceleyim ben bunları

Evet arkadaşlar galiba transferlerim bitmiş bulunmakta birazdan paylaşacağım

10. Default

Başarılar dilerim

Sağol crixus hocam.
    Şimdilik transferleri bitirmiş bulunmaktayız.Transferlerimizi yaparken kuruş para harcamadık -ki zaten öyle olması gerekmekteydi çünkü kulübümüz transfer için 1 pound bile vermedi-

Pek iyi olmayan bir hazırlık dönemi geçirdik fakat total futbol anlayışı takıma oturmaya başlamış durumda inanıyorum ki normal sezonda çok güzel futbol oynayacağız.

12. Default

Quote Originally Posted by lascar View Post
    Teşekkürler hocam.Şu an çok ama çok acil forvet ihtiyacım var belki Blue Square Bet North ya da South tan yolu geçmiş arkadaşlar vardır bi öneride bulunabilecek olan var mı ?
    Bende aynı ligte oynuyorum ve kulübüm Solihull Moors FC.
    Takımımda hiç transfer yapmadım yani yaptığım oyuncularıda denemedim genç yetenekleri personel tavsiyesiyle aldım.Çok beğendiğim 2.oyuncum var forvet.

Sİmon Johnson
    Danny Spencer

Quote Originally Posted by CriXus View Post
    Bende aynı ligte oynuyorum ve kulübüm Solihull Moors FC.
    Takımımda hiç transfer yapmadım yani yaptığım oyuncularıda denemedim genç yetenekleri personel tavsiyesiyle aldım.Çok beğendiğim 2.oyuncum var forvet.

Sİmon Johnson
    Danny Spencer
    demin ikisini de denedim fakat yönetimin cimriliğinden ötürü alamadım ne yazık ki

14. Default

demin ikisini de denedim fakat yönetimin cimriliğinden ötürü alamadım ne yazık ki
    Bonservisli oyunculara rastlamadım ama sanırım bende aynı sorunu yaşayacağım Para olupta vermezlerse bırakır giderim vallahi

Bonservisli oyunculara rastlamadım ama sanırım bende aynı sorunu yaşayacağım Para olupta vermezlerse bırakır giderim vallahi
    herhalde bet square ligine yükselince -bi üst lige yani- bişeyler düzelir düzelmeli gibi

16. Default

herhalde bet square ligine yükselince -bi üst lige yani- bişeyler düzelir düzelmeli gibi
    ilk iş stadlara ve alt yapıya önem vermek.Maçı 60 yeri geliyor 50 taraftar izliyor hocam bize de yazık yani

benim taraftarlar sana göre iyiymiş hocam benim 1365 kişi izledi ilk maçı

Evet ilk maçı oynadım dakika 80 de Koroma nın attığı gol ile 1-0 kazandık ve maçı izlerken fark ettim ki tek eksik bitiricilik forvet eksiği var gol yollarındaki sıkıntıları çözersem bu takım alıp götürür.

18. Default

benim taraftarlar sana göre iyiymiş hocam benim 1365 kişi izledi ilk maçı

Evet ilk maçı oynadım dakika 80 de Koroma nın attığı gol ile 1-0 kazandık ve maçı izlerken fark ettim ki tek eksik bitiricilik forvet eksiği var gol yollarındaki sıkıntıları çözersem bu takım alıp götürür.

Maşallah sizin taraftarlar pek bi vefalı ya

Bide benimkine bakın 67

Maşallah sizin taraftarlar pek bi vefalı ya

Bide benimkine bakın 67

hocam sen İstanbul Büyükşehir Belediyeye dönmüşsün yahu Boz Moorslar diye bir taraftar grubu falan destekliyor olabilir seni de

Bu arada zor da olsa bir tane forvet aldık umarım daha iyi olacağız

Dışarıda kazanmayı bildik ve şu ana kadarki izlenimlerime göre dışarıda daha iyi oynuyoruz

Çok can sıkıcı bir beraberlik aldık evde acaba taktik mi değiştirsem diye düşünmeye başladım resmen.

Deplasman galibiyetine devam.

"Hele bu maçta evde total futbol oynayayım da olmazsa diğer maçta değiştiririm" diye düşünürken :

Ortaya nasıl olduysa böyle bir tablo çıktı

Ve 5 hafta sonunda puan tablosu

Ha bi de ayın menajeri olduk

Last edited by lascar : 27.Mart.2012 at 02:10 Reason: Grafik ekleme

vee Cristian Okpalayı da takımımıza kattık

Hiç hoş olmayan bir mağlubiyet aldık Brookes un kırmızı kart görmesi sonucu onu tatlı bir dille uyardım

FA Cup rakibimiz belli oldu :

Barton Rovers Southern Divison 1C de oynayan inanılmaz derecede güçsüz bir rakip umarım turu geçeceğiz.
    Last edited by lascar : 27.Mart.2012 at 11:50

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

reis çok yaşlı olmuş ya transfer.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    reis çok yaşlı olmuş ya transfer.
    yaşlı oldu biraz ama yapacak birşey yok ki adam yok alacak kimse gelmek istemiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

günü kurtarmak amaçlı oldu diyorsun hayırlı olsun tecrübeli iş yapar yinede.

Çok mükemmel bir galibiyet olmasa bile Colwyn Bay i yendik.

Sarı kartlarda başı çekiyoruz

Çok zevkli bir maç oldu fakat çok zorladılar ve 2-2 berabere kaldık

Ve Okpalanın uzun sürecek olan sakatlığı bizi zora sokabilir

Bu maç zor geçecek derken :

Kolay bir maç oldu Ahodikpe coştu ve bu da işimize geldi tabii ki

FA CUP

Bartonu rahat bir şekilde eledik ama açıkçası fark bekliyordum

Bir sonraki eşleştiğimiz rakip Needham Market (İsmi bana bakkal ismi gibi geldi gerçi neyse )

Ve 9 Hafta sonucu oluşan Puan durumu :

Analiz : İlk 5 hafta gayet iyi gidiyorduk fakat Gloucester mağlubiyeti işleri baya bi zorlaştırdı çok güzel bir çıkış yaptı rakibimiz.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    günü kurtarmak amaçlı oldu diyorsun hayırlı olsun tecrübeli iş yapar yinede.
    Adam sakatlandı gitti valla boşuna almışım galiba

Needham Market i eledik

Sıradaki rakip :

Bu sene FA CUP tan bu kadar gibi gözüküyor ya hadi bakalım hayırlısı.

Omar Koroma tam ihtiyacımız olduğunda sakatlandı hoş olmadı bu...

Kolay bir galibiyet aldık oyuncularımı tebrik ediyorum

FA CUP ta ise çok büyük bir süpriz oldu :

Onlar favori iken sahadan 5-0 galip ayrılmak mükemmel ötesi birşey oldu.

Fena olmayan bir galibiyet aldık.

Fakat Worcester yenilgisi moralleri bozdu.

FA CUP ta yola devam :

FA Trophy de çok basit bir rakiple karşılaşacağız

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri