Sakaryaspor karşısında üstün kalitemizi gösterdik, çeyrek finalde rakibimiz Samsunspor.
Sakaryaspor karşısında üstün kalitemizi gösterdik, çeyrek finalde rakibimiz Samsunspor.
Sivasspor Karşısında ''S[h]ow'' yaptık.
Çok iyi oynadık, ayrıca bitiricilik sorunu yüzünden sinirlenmeye başladığım Sanogo, 4. maçında nihayet gol ile buluştu.
başarılısın renkdaşbu arada Bienvenu oyunda iyi oynuyor dene derim
![]()
Bienvenu ve Semih, Sanogo ve Sow'un yedeği kondisyonları azaldığında bazen sokuyorum ancak pasif kalıyorlar![]()
DenedimSırf Sow becerili bitiricilik konusunda
![]()
Onu biliyorum 5-6 sezonluk kariyerlerimin hepsine aldım geliştirdim ve oynattım onu![]()
hocam sene sonunda stopere ihtiyacın olacak büyük ihtimal Yobo gideceği içinSiyanda Xulu yu tavsiye ederim
defansın solu için ise Nemanja Pejcinovic
![]()
solda yabancı sıkıntısından dolayı Özgür Çek oynuyor ancak Yobo yerine Siyanda Xulu'ya bakarım olmazsa Serdar Kesimal'a şans doğar.
Baya iyi gidiyorsunSowun sendeki gibi patlamasını bekliyorum
Ben birşey yapmadım adam oynuyor![]()
Hocan sola yerli oyuncu düşünüyorsan Kayseri'den Hasan Ali Kaldırım'ı öneririm. Gayet kaliteli bir futbolcu. Eksiğini giderecektir.
Şimdi yatıcağım yarın bakarım zaten 2 sınavım vardı onlara çalıştım bu gün çok az oynuyabildim. Teşekkür ederim tavsiyen için muztava.
66.Dakikada sakatlar olduğu için oyunda olan Baroni'nin kondisyonu azalınca taktiği değiştirdim ve Stoch'u soktum, topa ilk deyişinde attığı mükemmel pas ile bir assist yaptı daha sonra 82. dakikada 2.asistini yaptı 84. dakikadaki golde katkısı büyük oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldik.
Açılış uzaktan Konoplyanka'nın direğe çarpıp giren muhteşem golü ile oldu ve 3-0 galip geldik. 15 maçtır yenilmiyoruz.
Şubat ayı başı Puan Tablosu, Oyuncu ve Takım İstatistikleri
Sow, gol kralı ve ligin en iyi adamı olmayı resmen şimdiden garantiledi.
İlkyarı her zamanki güzel oyunumuzla oynadık, yarıda yorulan 3 oyuncumuzu çıkarttık ki ikinci yarı başlayalı 2 dakika olmadan Mehmet Topuz sakatlandı, ikinci yarının tamamını 10 kişi oynadık, ikinci yarıdaki oyunları nedeniyle maçı kesinlikle rakip haketti ancak Volkan Demirel sayesinde maç berabere bitti.
Fenerbahçe'den 3'lü Tarife!
Trabzon karşısında tüm hünerimizi gösterdik ve Gökhan Gönül'ün mükemmel assistleri ile 3-0 galip geldik.
Yarı Finalde Rakibimiz Beşiktaş...
Beşiktaş'ı yendiğimiz takdirde diğer rakipler kötü olduğundan kupayı alma ihtimalimiz yüksek.
Antalya maçındaki gol iyimiş Ömer'de aynı güzellikde uçmuş yanlız![]()
Ligin 1.si ile sonuncusunun maçıydı, bariz iyi oynadık fakat fazla gol atamadık. 18 Maçlık namağlup serimiz devam ediyor.
3-0 öndeyken 3-3 berabere kaldık, iki takımda birbirine yakın oynadı, son dakikada gelen beraberlik golü ile 1 puanla yetinmek zorunda kaldık.
Fena oynamadık fakat galibiyeti 1 gol ile aldık.
Çok sert oynayan Bursa, 2 penaltıya sebep oldu, ikisinide attık. 4-0 galip geldik.
24 maçtır yenilmiyoruz...
Yine galip, hep galip...
Yenilmek bilmiyoruz![]()