Transferler güzel, özellikle Koroma ve Okpala ligi darmadağın edebilecek mükemmel transferler. Benim kariyerden de biliyorum, Boston United ligin en fazla taraftarı olan takımı, bu ekonomini bir nebze rahatlatacaktır. Onun dışında Vauxhall maçında en dandik adamlardan yemişsin golleri :-D
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Koroma baya iyi oynuyor da Okpala 3. maçında sakatlanmıştı ama bir dahaki maçta sahalara dönüyoryahu hiç harcama yapmamış olmama rağmen hala zararda ekonomi neden böyle oldu anlamadım
Vauxhall maçı acayip bi maçtı o sıralar deplasman korkusu Total Futbol un deplasmanda tam olarak işleyememesi gibi sıkıntılar yüzünden öyle olduğunu düşünüyorum fakat artık daha iyiyiz
![]()
Çok fena ilerliyorsun ligteHer maç 3-5 atıyorsun
![]()
bazen çok saçma top oynayıp saç baş yolduruyorlar
Bir maç önce 3 attığımız takıma yenilmenin mantığı nedir hala çözemedim.
Can sıkıcı bir beraberlik daha :
Fakat sonrasında göz dolduran bir galibiyet :
Çok saçma oynanan bir futbol sonucu evimizde bırakılan 2 puan :
Ve 19 hafta sonucu puan durumu :
Analiz : 19 haftada toplamda 17 puanı dışarıda bırakmış olmamıza rağmen birinciyiz
Ligde ve kupada iyi gidiyorsun aynen devam
3-5 atiyorsun dedim galibiyet alamamaya başladın kusura bakma nazar değdi galiba![]()
East Wood maçından sonra yükelişe geçtik :
İbrahim Aka yı renklerimize bağladık. Açıklama yapan İbrahim Aka : "Böyle bir teknik adam ile çalışmak mükemmel olacak onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum" dedi.
Halifaxı güzel yendik :
Wood u renklerimize kattık :
Harrogate e karşı güzel bir galibiyet aldık :
FA Trophy nin ilk maçında Grimbsy ile 2-2 berabere kalarak umutları bir sonraki maça aynı zamanda evimize taşıdık gerçekten mükemmel bir oyun oynadık.
Fakat ikinci maçta 45+1 de gelen Coulson'dan gole engel olamadık ve elendik.
![]()
Çok saçma bir mağlubiyet aldık 26. Haftada ama neyse sağlık olsun.
Histon u yenerek güzel bir galibiyet elde ettik çünkü zirveyi zorlayan rakiplerimizden biriydi
Gloucester zirvede en yakın takipçimiz idi hiç olmazsa 1 er puan olmalı parolasıyla çıktık sahaya ve 90+5 de yeni yıldızımız İbrahim Aka sahneye çıktı ve güzel bir gol atarak günün adamı oldu
Colwyn Bay a karşı çok anlamsız bir puan kaybı yaşadık Aka olmasaydı gol bulmamız zordu
Vauxhall a karşı yüzümüz bir kez daha gülmedi
Solihull u net bir skorla geçtik Aka yine gol attı
Analiz : Büyük takımlara karşı güzel oynuyoruz ama orta ölçekli takımlara karşı çuvallıyoruz sebebini bir türlü çözemedim
Güzel gidiyorsun, Aka, Okpala ve Koroma hepsi muhteşem oyuncular, bu ligin üzerindeler, ancak kadroda tutmak bir süre sonra giderek zorlaşıyor onları, eğer kadroda tutarsan uzun yıllar sırtın yere gelmez.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Senin maaş bütçesi yine iyiymiş hocam benim bütçe haftada 500 pound ve takıma geldiğimde 350'si kullanılıyordu zaten :-D Onun dışında gidişat da gayet güzel. Vauxhall yine yapmış yapacağını :-D
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
elimden geldiği kadar zorluyorum ki zaten Okpalayı NPower1 den takip etmeye başladılar sonumuz hayrolsun
Hadi ya o kadar kötü mühocam Vauxhall başımın belası oldu yahu
şu ligden çıksam da bi daha Vauxhall ile karşılaşmak zorunda kalmasam diye uğraşıyorum
![]()
Guiseley karşısında güzel bir galibiyet aldık :
Her iki takımın futbolcuları da ölü gibi oynadı resmen gol atamadık.
Çok çekişmeli bir karşılaşmaydı 2-1 den sonra futbolcularımız rehavete girince sonuç bu oldu ve 90+2 de yediğimiz golle beraberliğe razı olduk :
33 haftada 33 puanı dışarıda bırakmış olmama rağmen şampiyonum bu da hoş bişey![]()
İyiyiz hocam iyiyizzAhodikpe'nin maşallahı var
![]()
Hiç hak etmediğimiz bir galibiyet aldık karşımızdaki takım iyi oynadı ama biz fazla şanslıydık
Gainsborough deplasmanındaki galibiyet çok önemliydi ve aldık![]()
Hak etmediğimiz bir maç daha ama işte top bu aralar hep bizden yana.
Çok güzel bir maç çıkarttık Drolysden karşısında takımımı tebrik ediyorum
Vee play-off u garantiledik
Transferleri ve yeni sezon performansını merakla bekliyorum![]()