Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 90 sonuç

Konu: Ve Artık Blue Square Bet Premier Leagudeyiz ! (Boston Utd 2.Sezon)

Bath a karşı gayet güzel oynadık ilk maçta fakat 1-1 berabere kaldık

Hakemin vermiş olduğu gereksiz kırmızı karttan dolayı 10 kişi kaldık ve penaltılar sonucu elendik.

Fakat ligde herşey güzel gitmeye başladı :

Ve 14 hafta sonunda puan durumu :

FA Trophy

Kolay kazanmam gereken maçta berabere kalmış olmam moralimi bozdu

Basın toplantısında hakeme küfrettiğim için cezalıydım ve bu yüzden asistan menajerimin takımın başında olduğu maçtan 2-0 galip gelerek turu çıktık.

Bir dahaki maçtaki rakibimiz :

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler güzel, özellikle Koroma ve Okpala ligi darmadağın edebilecek mükemmel transferler. Benim kariyerden de biliyorum, Boston United ligin en fazla taraftarı olan takımı, bu ekonomini bir nebze rahatlatacaktır. Onun dışında Vauxhall maçında en dandik adamlardan yemişsin golleri :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler güzel, özellikle Koroma ve Okpala ligi darmadağın edebilecek mükemmel transferler. Benim kariyerden de biliyorum, Boston United ligin en fazla taraftarı olan takımı, bu ekonomini bir nebze rahatlatacaktır. Onun dışında Vauxhall maçında en dandik adamlardan yemişsin golleri :-D
    Koroma baya iyi oynuyor da Okpala 3. maçında sakatlanmıştı ama bir dahaki maçta sahalara dönüyor yahu hiç harcama yapmamış olmama rağmen hala zararda ekonomi neden böyle oldu anlamadım Vauxhall maçı acayip bi maçtı o sıralar deplasman korkusu Total Futbol un deplasmanda tam olarak işleyememesi gibi sıkıntılar yüzünden öyle olduğunu düşünüyorum fakat artık daha iyiyiz

İlk turu rahat bir galibiyet ile geçtik

Bir dahaki turda rakibimiz 5-0 yendiğimiz Grimsby umarım acısını çıkartmazlar

Ligde de galibiyet serisine devam

Tam bir deplasman takımı olduk çıktık yahu leblebi gibi gol atıyoruz

Okpala da döndü sonunda

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok fena ilerliyorsun ligte Her maç 3-5 atıyorsun

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Çok fena ilerliyorsun ligte Her maç 3-5 atıyorsun
    bazen çok saçma top oynayıp saç baş yolduruyorlar

Bir maç önce 3 attığımız takıma yenilmenin mantığı nedir hala çözemedim.

Can sıkıcı bir beraberlik daha :

Fakat sonrasında göz dolduran bir galibiyet :

Çok saçma oynanan bir futbol sonucu evimizde bırakılan 2 puan :

Ve 19 hafta sonucu puan durumu :

Analiz : 19 haftada toplamda 17 puanı dışarıda bırakmış olmamıza rağmen birinciyiz

Yine beraberlik...

Berbat bir yenilgi aldık.

Ve ligin ilk yarısında son durum :

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ligde ve kupada iyi gidiyorsun aynen devam

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ligde ve kupada iyi gidiyorsun aynen devam
    eeh fena değiliz işte zaten kupadan hiçbişey beklemiyoruz gidebildiğimiz kadar gidip kasayı dolduralım yeter.

11. Default

Quote Originally Posted by lascar View Post
    eeh fena değiliz işte zaten kupadan hiçbişey beklemiyoruz gidebildiğimiz kadar gidip kasayı dolduralım yeter.
    En azından kulübe 3-5 birşeyler giriyor yoksa sezon sonuna kadar tık yok

Quote Originally Posted by CriXus View Post
    En azından kulübe 3-5 birşeyler giriyor yoksa sezon sonuna kadar tık yok
    öyle hocam hiç beslenmiyoruz haftalık 150 pound gibi saçma sapan bütçelere futbolcu bulmaya çalışıyoruz e haliyle zorlanıyoruz. 3.950 pound haftalık maaş bütçem var yahu var mı böyle birşey

13. Default

öyle hocam hiç beslenmiyoruz haftalık 150 pound gibi saçma sapan bütçelere futbolcu bulmaya çalışıyoruz e haliyle zorlanıyoruz. 3.950 pound haftalık maaş bütçem var yahu var mı böyle birşey
    Rezillik gerçekten ama oralardan alıpta büyük yerlere getirmeninde zevki bir başkadır diye düşünüyorum

Rezillik gerçekten ama oralardan alıpta büyük yerlere getirmeninde zevki bir başkadır diye düşünüyorum
    bende bunu düşünerek aldım Boston United ı 10. sezonda CL finali falan oynuyor olsam herhalde buraları okuyup duygulanırım

15. Default

bende bunu düşünerek aldım Boston United ı 10. sezonda CL finali falan oynuyor olsam herhalde buraları okuyup duygulanırım
    Hehe oralara yükselmek için ciddi anlamda alt yapının sağlam olması lazım hocam sadece kupa kaldırmakla o bütçe yakalanmaz

Hehe oralara yükselmek için ciddi anlamda alt yapının sağlam olması lazım hocam sadece kupa kaldırmakla o bütçe yakalanmaz
    bakalım nereye kadar giderse

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

3-5 atiyorsun dedim galibiyet alamamaya başladın kusura bakma nazar değdi galiba

East Wood maçından sonra yükelişe geçtik :

İbrahim Aka yı renklerimize bağladık. Açıklama yapan İbrahim Aka : "Böyle bir teknik adam ile çalışmak mükemmel olacak onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Halifaxı güzel yendik :

Wood u renklerimize kattık :

Harrogate e karşı güzel bir galibiyet aldık :

FA Trophy nin ilk maçında Grimbsy ile 2-2 berabere kalarak umutları bir sonraki maça aynı zamanda evimize taşıdık gerçekten mükemmel bir oyun oynadık.

Fakat ikinci maçta 45+1 de gelen Coulson'dan gole engel olamadık ve elendik.

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    3-5 atiyorsun dedim galibiyet alamamaya başladın kusura bakma nazar değdi galiba
    yok yok ne demek estağfurullah hocam bak yine atmaya başladım

Çok saçma bir mağlubiyet aldık 26. Haftada ama neyse sağlık olsun.

Histon u yenerek güzel bir galibiyet elde ettik çünkü zirveyi zorlayan rakiplerimizden biriydi

Gloucester zirvede en yakın takipçimiz idi hiç olmazsa 1 er puan olmalı parolasıyla çıktık sahaya ve 90+5 de yeni yıldızımız İbrahim Aka sahneye çıktı ve güzel bir gol atarak günün adamı oldu

Colwyn Bay a karşı çok anlamsız bir puan kaybı yaşadık Aka olmasaydı gol bulmamız zordu

Vauxhall a karşı yüzümüz bir kez daha gülmedi

Solihull u net bir skorla geçtik Aka yine gol attı

Analiz : Büyük takımlara karşı güzel oynuyoruz ama orta ölçekli takımlara karşı çuvallıyoruz sebebini bir türlü çözemedim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyorsun, Aka, Okpala ve Koroma hepsi muhteşem oyuncular, bu ligin üzerindeler, ancak kadroda tutmak bir süre sonra giderek zorlaşıyor onları, eğer kadroda tutarsan uzun yıllar sırtın yere gelmez.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Senin maaş bütçesi yine iyiymiş hocam benim bütçe haftada 500 pound ve takıma geldiğimde 350'si kullanılıyordu zaten :-D Onun dışında gidişat da gayet güzel. Vauxhall yine yapmış yapacağını :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Güzel gidiyorsun, Aka, Okpala ve Koroma hepsi muhteşem oyuncular, bu ligin üzerindeler, ancak kadroda tutmak bir süre sonra giderek zorlaşıyor onları, eğer kadroda tutarsan uzun yıllar sırtın yere gelmez.
    elimden geldiği kadar zorluyorum ki zaten Okpalayı NPower1 den takip etmeye başladılar sonumuz hayrolsun

Senin maaş bütçesi yine iyiymiş hocam benim bütçe haftada 500 pound ve takıma geldiğimde 350'si kullanılıyordu zaten :-D Onun dışında gidişat da gayet güzel. Vauxhall yine yapmış yapacağını :-D
    Hadi ya o kadar kötü mü hocam Vauxhall başımın belası oldu yahu şu ligden çıksam da bi daha Vauxhall ile karşılaşmak zorunda kalmasam diye uğraşıyorum

Guiseley karşısında güzel bir galibiyet aldık :

Her iki takımın futbolcuları da ölü gibi oynadı resmen gol atamadık.

Çok çekişmeli bir karşılaşmaydı 2-1 den sonra futbolcularımız rehavete girince sonuç bu oldu ve 90+2 de yediğimiz golle beraberliğe razı olduk :

33 haftada 33 puanı dışarıda bırakmış olmama rağmen şampiyonum bu da hoş bişey

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyiyiz hocam iyiyizz Ahodikpe'nin maşallahı var

İyiyiz hocam iyiyizz Ahodikpe'nin maşallahı var
    Ahodikpe candır hocam

Hiç hak etmediğimiz bir galibiyet aldık karşımızdaki takım iyi oynadı ama biz fazla şanslıydık

Gainsborough deplasmanındaki galibiyet çok önemliydi ve aldık

Hak etmediğimiz bir maç daha ama işte top bu aralar hep bizden yana.

Çok güzel bir maç çıkarttık Drolysden karşısında takımımı tebrik ediyorum

Vee play-off u garantiledik

Workington a karşı net bir galibiyet aldık :

Ardından Altrincham ı güzel bir şekilde geçtik

Veee şampiyonuz Bekle bizi Blue Square Bet League !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferleri ve yeni sezon performansını merakla bekliyorum

Transferleri ve yeni sezon performansını merakla bekliyorum
    şu anlık kafamda birşey yok ama kadroda büyük bir revizyona gitmeyi düşünüyorum

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri