Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Yıldızları Sattık, Güneş Gibi Doğacağız | B E Ş İ K T A Ş |

EUFA Avrupa Ligi

Beşiktaş - Spartak Moscow

İlk yarıda çok kötü oynadık. Defansa 2 de sarı kart çıktı. İlerisi için kötü oldu bu. İkinci yarıya girerken takıma kızdık. Kazanmanız gereken türden bir maç bu. Gidin ve elinizden geleni yapın dedik. 10 dakika geçmeden Quintero güzel bir gol attı. Henüz gruplar olduğu için fazla yüklenmedim ve 1-1 beraberlik ile sonuçlandı maç. Takım yavaş yavaş düzene oturuyor. Umutlarımız büyük.

Süper Toto Süper Lig

2. Hafta

Gaziantepsor - Beşiktaş

İlk yarı çok iyi oynadık. İlk golü kendi kalelerine attılar ama ben o golü Tanjı'nun hanesine yazdım. Kornerden gelen topa çok güzel bir kafa vurdu ve kendi oyuncularına çarparak ağlara gitti. 2. ve 3. gol Quintero'dan geldi. Asistlerin de birini Jenssen, diğerini de Goossens yaptı. 2. Yarıda biraz oyundan düştük. Rakip baskı yaptı ama önledik. Ekrem'in korneri karşılarken kendi kalesine attığı gol hariç güzel bir maçtı.

Süper Toto Süper Lig

3. Hafta

Beşiktaş - Ankaragücü

Baskılı bir oyun sergiledik. Önceki maçlarda forma şansı bulamayan oyuncularımıza şans verdik. Erasmus bu maçta Quintero'nun yerine forma giydi. Fena oynamadı ama 2-3 tane çok net gol pozisyonunu değerlerndiremedik. AML'de Burak forma giydi. 1 gol atıp, bir de asist yaparak gayet iyi bir performans sergiledi. Maçtaki diğer oyunculardan da Jenssen sıyrıldı. O da bir asist kaydetti ve bir de gol attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Spartak maçını almış olmanı dilerdim.Grup zaten seni zorlayacak ekiplerden oluşmamış.Ankaragücü maçında 22 şut çekip 7'si kaleyi bulmuş.Daha çok gol olmasını beklerdim.

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Spartak maçını almış olmanı dilerdim.Grup zaten seni zorlayacak ekiplerden oluşmamış.Ankaragücü maçında 22 şut çekip 7'si kaleyi bulmuş.Daha çok gol olmasını beklerdim.
    Ankaragücü maçında Erasmuz resmen saç, baş yoldurdu. Normalde Goossens'i AML oynatıyordum. Uzun şutları açık durumda. Yerine Burak oynayınca bu da istatistiklere yansıdı tabi. Spartak maçı da aynen söylediğin gibi almamız gereken bir maçtı.

EUFA Avrupa Ligi

Genk - Beşiktaş

Top tamamen bizde olmasa da yarı saha maç yaptık diyebilirim. İlk yarı çok baskılı bir oyun oynadık. Baktık gol gelmiyor ilk yarının bitimine yakın oyuna kenarıdan müdahale ettik ve düdük çalmadan 2 gol attık. Golleri Jenssen ve Goossens attı. İsmail de bir asist ile iyi bir katkı yaptı.

Süper Toto Süper Lig

4. Hafta

Trabzonspot - Beşiktaş

Deplasmanda ve dişli bir rakip ile oynayacağımız için sahaya defansif taktiğimiz ile çıktık. Kontratak ve Ofsayt ile hücum ettik. İyi bir karşılaşmaydı diyebilirim. Jenssen 1 gol 1 asist ile göz doldurdu. Hilbert de bir asist ile katkı yaptı. Diğer golümüzü de Quintero attı. Son 10 dakikaya girdiğimizde kalmizde bir gol gördük ama sonuç bizim için yeterli oldu.

Kara Mbodj, Çıktığı 3. Milli Maçında Hat Trick Yaptı !!!

Genç oyuncumuz ile gurur duyduk.

Süper Toto Süper Lig

4. Hafta

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu

Vasat bir maç oldu. Sebebi de taktiği değiştirmeyi unutmam =) Mersin İdman Yurduna karşı defansif oynadık. Tek gol de maçın 5. dakikasında Kara'dan geldi. Adam Milli takımdan geldi atmaya devam ediyor.

Oyuna girdim. Birazdan yeni maçlar geliyor. Önümüzde Salzburg ve Fenerbahçe maçları var. Fenerbahçe çok kötü durumda. Hiç galibiyeti yok. 2 beraberliği var. 2 puan ile son sırada.

EUFA Avrupa Ligi

FC RB Salsburg - Beşiktaş

İlk gol rakipten geldi. Henüz 10 dakika dolmadan bir gol buldular. Bunun üzerine maça yüklendik. 37. dakikada gelişen atakta top karşı takımın savunmasında kaldı. Goossens topu çaldı ve eşitliği sağlayan golü attı. 2. yarıda Erasmus'un yaptığı asist ile Goossens ikinci golünü att. Maçın bitimine 2 dakika kala Goossens bu sefer harika bir asist yaparak maçın son golünü Jenssen'e attırdı. 2. yarı çok iyi bir oyun sergiledik. Skoru hakettik.
    Last edited by muztava : 28.Mart.2012 at 23:01

Süper Toto Süper Lig

5. Hafta

Fenerbahçe - Beşiktaş

Ligde henüz galibiyeti olmaması ve son sırada bulunması sebebi ile moralman çökmüş bir fenerbahçe bulacağımızı zaten biliyorduk. Ama takım resmen bizi parçaladı. İlk yarının ortalarında Stoch'un füzesi ile yenik duruma düştük. Soyunma odasına bu skor ile gittik. İkinci yarıya umutlu başladık ama aradığımız golü bir türlü bulamadık. 60. dakikada kornerden seken topu Dia tamamladı ve Fenerbahçe 2. golünü buldu. Ve son dakikada da Semih sahneye çıkarak 3. golü attı. Sonuç olarak berbat bir oyun oynadık. İlk yenilgimizi aldık. Fenerbahçe de ilk galibiyetini.
    Last edited by muztava : 28.Mart.2012 at 23:01

Süper Toto Süper Lig

6. Hafta

Bursaspor - Beşiktaş

Necip'in arapasında top ile buluşan Quintero ceza sahası çizgisinden mükemmel bir gol attı. Ardından Bursaspor'dan korner organizasyonu sonucu bir gol yedik. Maça biz hakimdik bu sıralar. Beraberliği Bursaspor'un ceza sahası dışında gelen sert şutu bozdu. 2-1 yenik duruma düştük. Devre arasında oyuncular ile konuştuk. 2. yarıda bu olumlu müdahalemiz meyvelerini verdi ve Quintero ile 2 gol bulduk. İkisinin de asisti Fernandes'den geldi. Kazanmayı hakettik diyebilirim.

Süper Toto Süper Lig

7. Hafta

Sivasspor - Beşiktaş

Kötü oynamamamıza rağmen yenildik. İlk yarı gol olmadı. 2. yarıda Tanju'nun asisti ile Burak güzel bir gol attı. Maçta hemen hemen rakibe hiç pozisyon vermedik derken 72 ve 84. dakikalarda yediğimiz iki gol bizi yıktı.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Fenerbahçe ve Sivas mağlubiyeti kötü olmuş. Bu kadroyla daha iyisini yapabilirsin.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri