Sayfa 124 / 578 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
3,691 ile 3,720 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence bunun espirisinin yapılmaması lazım. Şahsen kendi programında bu duruma düşmesine üzüldüm. Kendini bu duruma sokmasın diyebiliriz ama üzüldüğüm konu şartların eşit olmamasıdır.

Fatih Terim'in arkasında ciddi bir kitle var. Acaba Serhat Ulueren'in de arkasında böyle bir kitle olsa ya da Orduspor başkanı ne kadar hatalı olsa da onun arkasında ciddi bir kitle olsa Fatih Terim böyle konuşabilirmiydi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Valla abi ben hiç üzülmedim aksine büyük zevk aldım. Yıllardır yalan dolanla reyting için yapmadıkları şey kalmadı. Bu halleri hakettiklerinin %1 i bile değil. (Gerçi ders almamışlar ki FT telefonu kapattıktan sonra yine aynı davranışlarına geri döndüler)

Adam gibi, doğru düzgün, dürüst bir program yapsalar haklısın ama işleri yalan dolan değil mi bunların ? Kendi programını bu hale getiren o zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

f.t bida arasa yayini kapatcaklardi galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Doğru düzgün yapmıyorlar ama yıllardır var. Yani izleniyor. İzlemeyin yapılmasın.

Burada bu programı eleştiren ne kadar kişi varsa hepsi izliyor. Demek ki biz toplum olarak doğru düzgün olmayan şeyleri izliyoruz adamlarda ona göre program yapıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Burada bu programı eleştiren ne kadar kişi varsa hepsi izliyor. Demek ki biz toplum olarak doğru düzgün olmayan şeyleri izliyoruz adamlarda ona göre program yapıyor.
    Ben kendi adıma konuşayım : Hiç izlemiyorum

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İnanayım mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fatih Terimden Önce - Sonra

3 Temmuz sonrası adeta GS TV'nin programı gibiydi. Ucu size dokununca aynı tepkileri veriyor olmanızı görmek güzel

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    3 Temmuz sonrası adeta GS TV'nin programı gibiydi. Ucu size dokununca aynı tepkileri veriyor olmanızı görmek güzel

eh, aziz yıldırım etkisi ortadan kalkınca demek ki işler değişiyor.

de gstv ne alaka onu bilemedim. bu program ben bildim bileli galatasaraylı gökmen'iyle serhat'ıyla bizim aleyhimize yayın yaptı.

Nesil
    2006
    Yer

Doğru düzgün yapmıyorlar ama yıllardır var. Yani izleniyor. İzlemeyin yapılmasın.

genelleme yapmak genellikle yanlış sonuçlar doğurur.

benim çok zorda kalmadığım sürece(özet bulmam gerektiğinde falan) bu programı gördüğüm anda değiştiriyorum.

bilmiyorum haklısınız genellikle durum dediğiniz gibi gerçekten. ama misal ben kendi adıma konuşayım, yıllardır hürriyet'in internet sitesine tıklamamaya çalışıyorum. son 3-4 yılda 2-3 defa belki girmişimdir.

Nesil
    2006
    Yer

Bence bunun espirisinin yapılmaması lazım. Şahsen kendi programında bu duruma düşmesine üzüldüm. Kendini bu duruma sokmasın diyebiliriz ama üzüldüğüm konu şartların eşit olmamasıdır.

Fatih Terim'in arkasında ciddi bir kitle var. Acaba Serhat Ulueren'in de arkasında böyle bir kitle olsa ya da Orduspor başkanı ne kadar hatalı olsa da onun arkasında ciddi bir kitle olsa Fatih Terim böyle konuşabilirmiydi?

nabza göre şerbet.

bu adamlara yıllardır yönetim denen korkuluk misali adamlar cevap veremedi, karşı koyamadı. adnan polat'ından tut bilmem nesine kadar, hepsi gidip bunların programına katıldı üstüne üstlük daha da şaklaban oldular.

bu adamların amacı belli.

cevap ve tepkinin dozajı terim örneğindeki kadar olmazsa aynı terbiyesizlikliere devam ediyorlar .

yıllardır kimsenin yapamadığını yaptı terim. koskoca galatasaray'ı bir Allah'ın kulu sahiplenemiyordu. terim değiştirdi bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene kötü geçirdiğimiz sezon boyunca programı Galatasaray'la açıp Galatasaray'la kapattılar.Yerden yere vurdular.O zaman yönetimden felan kimse çıkıp bir şey demedi.Ama şimdi anlamışlardır bazı şeyleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu programın basit bir formatı var senelerdir: Her yapımcı, programda ele alınan kulüp hakkında mümkün mertebe olumlu şeyler söyleyip o kulüp taraftarının ilgisini çekmeye çalışır; bunlar ise ele aldıkları kulübü hedef tahtası haline getirip diğer kulüplerin taraftarlarının ilgisini çekmeye çalışıyorlar. Başarıyorlar da açıkçası: Her takım taraftarı, rakip takım hakkında yapılan yayınları heyecanla izleyip kendi takımları hakkındaki yayınlara veryansın ediyor.

Fatih Terim'in nesini alkışlıyorsunuz, anlamadım; kahvehane düzeyine inip cevap verdi adam. Kime hem de? Köyün delisine... Halbuki sezon başından bu yana ağırbaşlılığı ile, babacanlığı ile dikkat çekiyordu.

Serhat Ulueren'in suratı program başında şöyleyken, Terim bağlanınca böyle olmuş da bilmem ne. Program bitince "oh, yandan yandan" diye göbek atıp oynamıştır, onu hiç hesaba katmıyorsunuz.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer

medya önemlidir. köyün delisine indirgenemez.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Medya bir köyse, delisi de bunlar işte.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sekip Mosturoglu iceriden ciktiktan sonra medyanin Gs üzerine gelmesi kadar dogal bisey yok zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Sekip Mosturoglu iceriden ciktiktan sonra medyanin Gs üzerine gelmesi kadar dogal bisey yok zaten.
    vay be olayı çözdü arkadaş dağılın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Teknik direktör nasıl bir başkana öyle der zihniyetini ben anlamadım şahsen. Nedim Türkmen kim ki Fatih Terim'in yanında ? Parası var başkan olmuş diye hem sporcu hem de teknik direktör kişiliğiyle bu ülkenin önemli bir evladı olan Fatih Terim el pençe divan durup eyvallah büyük başkan falan mı demeliydi ?!

Bu Culio'nun olayının zamanlaması manidar oldu, 1 ay önce falan dediyse niye şimdi fesih ediliyor. Olayda 3 taraf var en azından birininin yalan söylediği aşikar, umarım o taraf Galatasaray kulübüne mensub biri değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Zamanlamasında bir mana aramaya gerek yok diye düşünüyorum.

10 yıl önce Culio Galatasaray'a gideceğim demiş olsa bile 10 yıl önce Galatasaray maçı öncesi "ben bu maçta oynamak istemezdim ama profesyonelim elimden geleni yapacağım" demedi. Sözleşmenin o dönemde feshedilmemesinin nedeni budur.

İş toplumun önüne yansıyınca yani Culio arka planda söylediklerini bugün toplumun önünde de tekrarlayınca ne kadar ilkeli Orduspor Başkanı var densin diye bu kararı alıyorlar. Oysa Fatih Terim başka bir konuda "basına böyle demeç vermem lazımdı" demedin mi diye Orduspor Başkanının yüzüne vurdu. Bu konuşmada doğru olmayabilir ama herkesin perde önünde ayrı arkada ayrı oynadığını söylemiştim.

Zamanlamada bir manidarlık varsa o zamanlama Culio'nun açıklamasındaki zamanlamadır. Bir maç daha bekleyemedin mi? Ortalık çok temiz olsa bile bu lafı etmen Galatasaray'ın ve senin başına işler açar. Hele şike davasının sürdüğü bir süreçte...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    genelleme yapmak genellikle yanlış sonuçlar doğurur.

benim çok zorda kalmadığım sürece(özet bulmam gerektiğinde falan) bu programı gördüğüm anda değiştiriyorum.

bilmiyorum haklısınız genellikle durum dediğiniz gibi gerçekten. ama misal ben kendi adıma konuşayım, yıllardır hürriyet'in internet sitesine tıklamamaya çalışıyorum. son 3-4 yılda 2-3 defa belki girmişimdir.
    Sana katılmıyor değilim. Zaten sende takdir edersin ki Türkiye'deki takım profilini bizler oluşturmuyoruz. Bu forumun tamamı bu programı izlemiyor olabilir. Bu forum istisna olur. Bu forum izlerken sen izlemiyorsan istisna olursun.

Bu programı izleyenlerin sporla hiç alakası olmadığını düşünemeyiz. Bu programı bir kitle izliyor ve bunlarda taraftarsa bizlerden oluşuyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@DisCo

Kastettiğim şey son paragrafın, burda işgüzarlık yapan Culio bence de.

Bu arada Culio oynasa bizim için daha iyi olurdu zira geçen sene Galatasaray'daki en verimli oyuncu olan Culio yok bence bu sene. Son dönemde oldukça isteksiz ve vurdumduymaz oynuyordu Orduspor'da. Şimdi onun yerine oynayan oyuncu ön plana çıkmak adına iyi işler yapabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanlamasında bir mana aramaya gerek yok diye düşünüyorum.

10 yıl önce Culio Galatasaray'a gideceğim demiş olsa bile 10 yıl önce Galatasaray maçı öncesi "ben bu maçta oynamak istemezdim ama profesyonelim elimden geleni yapacağım" demedi. Sözleşmenin o dönemde feshedilmemesinin nedeni budur.

İş toplumun önüne yansıyınca yani Culio arka planda söylediklerini bugün toplumun önünde de tekrarlayınca ne kadar ilkeli Orduspor Başkanı var densin diye bu kararı alıyorlar. Oysa Fatih Terim başka bir konuda "basına böyle demeç vermem lazımdı" demedin mi diye Orduspor Başkanının yüzüne vurdu. Bu konuşmada doğru olmayabilir ama herkesin perde önünde ayrı arkada ayrı oynadığını söylemiştim.

Zamanlamada bir manidarlık varsa o zamanlama Culio'nun açıklamasındaki zamanlamadır. Bir maç daha bekleyemedin mi? Ortalık çok temiz olsa bile bu lafı etmen Galatasaray'ın ve senin başına işler açar. Hele şike davasının sürdüğü bir süreçte...
    Böyle düşünebilirsiniz fakat yıllarca Fenerbahçe'li başkanların takımı Fenerbahçe'ye yenilince eleştirildi. Şimdi Orduspor başkanı 1 ay öncenin açıklamasından GS maçı öncesi oyuncusunun sözleşmesi fesh ediyor. Biz laf edince ya mesajımız siliniyor ya da tepki geliyor. İyide zaten bunlar bize yapıldı zamanında. Bize ne laflar söylendi. Bir arkadaş TFF'ye oy vermeyen 2 takım sırasıyla harcandı dedi ve mesaj silinmedi. O takımlardan biri Fenerbahçe, söyleyende Fenerbahçe'li olsa herhalde Futbol forumundan yasaklanırdı o arkadaş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnanayım mı?
    Emin ol izlemiyorum abi Hatta Forcimbom'un dediği gibi Hürriyet'in de ne sitesine girerim ne gazetesini okurum. Dediğin gibi böylelerine para kazandırmamak için ben elimden geleni yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demek telegol yalan dolan haber yapıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lig Tv : Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

Harika , mükemmel bir haber.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet 2 yil uzatmislar hoca ile hayirlisi bakalim..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Lig Tv : Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

Harika , mükemmel bir haber.

hobaaaa!!! günün en güzel haberi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

acaba niye unal aysal 3 yillik gorevim var dedi.? sahsen uzun yillar kalmasini isterim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu yanıt üzerine, teknik direktör Fatih Terim'e, "Benim görev süremin bitmesine 2 yıl daha var. Ben görevdeyken de sizinle çalışmak isterim" dediği bildirildi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sözleşme sürelerine pek takılmamak lazım bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bekliyordum uzun zamandır.uzattılar sonunda.Terim hep bizmle kalacak inşallah.Sonrada Şaş geçecek inşallah.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    acaba niye unal aysal 3 yillik gorevim var dedi.? sahsen uzun yillar kalmasini isterim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu yanıt üzerine, teknik direktör Fatih Terim'e, "Benim görev süremin bitmesine 2 yıl daha var. Ben görevdeyken de sizinle çalışmak isterim" dediği bildirildi.
    ilk başta sadece bu görev süresinde bulunucam diyodu ancak son zamanlarda bundan sonraki seçimede girebilirim diyo

Mesaj Yetkileri