Tebrikler kardeşim darısı diğer liglere![]()
Tebrikler kardeşim darısı diğer liglere![]()
"Nasılsa şampiyonluğu garantiledim taktik değişikliğine gideyim" dedim çok güzel sonuçlar aldık
Burada 101 yazsa da aslında 104 golle şampiyon olduk ve en fazla gol atma rekorunu egale ettik![]()
En gollü maçta bizim oldu tabii
Sezon sonu puan durumu :
Sezon sonu değerlendirmesi : Bu sezon yapılan akıllıca transferlerle güzel sonuçlar alarak ligi bitirdik fakat bu kadronun bir üst ligde işe yarayacağını düşünmüyorum özellikle de defans için takviyeler yapacağız.
Evet arkadaşlar defans için fikri olan varsa fikirlere açığım![]()
Tebrikler ligi iyi bitirmişsin.
Ahodikpe yılın futbolcusu seçildi.
Taraftar gözünde yılın ilk 11 i :
Taraftarın gözünde yılın futbolcusu Lampe oldu :
Yeni sezon hazırlıkları başladı :
İlk olarak defansın ortasına yapılan bir transfer ile başladık :
Daha sonra defansın solu için genç bir futbolcuyu renklerimize kattık :
Sezon beklentisi için ise üst sıralarda bitirmeyi hedef gösterdik :
Kombine satışlarından bilgiler :
İngiltere'nin tüm liglerini açtım ama pek teklif gelmiyor banaen iyisi takım bulup yeni kariyer açmak
![]()
aynı takım olmazda acaba farklı liglerden zevkli kariyer olur mu![]()
Ve lig başlıyor
Önce kombine haberleri :
Transferi bitirdik :
Güzel bir hazırlık kampı geçirdik.
Değerlendirme : Tek bir yenilgimiz var o da çok vasıfsız bir takıma o maçın başında antrenörümüz vardı fakat bu yenilgi benim için gerçekten de şok etkisi yarattı.Transferlerimiz yerinde oldu hücum yollarında eksik olduğunu düşünmüyorum
İlk maçımız evimizde ligin en güçlü ekibi Lutonla idi. Lutona karşı galibiyet parolasıyla çıkmadık tabii ki sonuçta lige yeni gelmiş bir kulübüz fakat oynanan futbol ve alınan sonuç beni ve taraftarlarımı memnun etti. 2-2
İkinci maç eski ligimizden beraber olduğumuz ekip Histon ileydi yenmek ne kelime adeta ezdik. 7-0 (Hemşehri ve gurbet ikilisi aklıma gelmedi değil aslında)
Last edited by lascar : 29.Mart.2012 at 20:36
Başlangıç gayet iyi olmuş.
Bem şuan Harrogate Town'u yönetiyorum aşırı kötü gidiş var takımda profiller rezil kaçıncı lig olduğunu bilmiyorumYarı profesyonel sanırım? senin şuan oynadığın lig ?
benim şu an oynadığımın bir altı yani başladığım yer olsa gerekprofiller rezil zatenbunu biliyorum bu yüzden transfer lazım
free agent lara yönel shortlistler bul öncelikle yoksa çok can sıkıcı olabilir futbolcu arama mevzuusu
Okpala yı al derim Ahodikpeyi ve de Koroma yı bu üçlü hücum alanında sana çok katkı sağlayacaktır üçüde boşta zaten
ben 11. sezondayımtakımlar o oyuncular muhtemel paket olmuştur.
bu sezon küme düşüyo takım 10 küsür maçta 2 beraberlik 2 glbiyet aldım gerisi mağlubiyet kovmadıları iyi![]()
Ligin güçlü ekiplerinden Darlington ile deplasmandaki karşılaşmamız beklediğim bir sonuçla bitti : 2-2
Tamworth u 84 de gelen güzel bir golle yendik
1-0 öne geçmemize rağmen futbolcularımızın stres yapması sonucu 2-1 gibi şanssız bir yenilgi aldık
Crewe maçında galibiyet beklemiyorduk açıkçası ve öyle de oldu.
Gateshead a karşı fena olmayan bir galibiyet aldık
Cambridge United ı ezdik geçtik
Grimbsy ye karşı güzel bir beraberlik aldık.
Alfertona karşı sinir bozucu bir beraberlik aldık. 90+2 de savunmanın hatası yüzünden yenilen gol ile berabere kaldık
Yorka karşı kötü bir yenilgi aldık.
Ve puan durumu :
Cambridge ile yaptığımız maçta 3-3 berabere kalarak FA Cup tur umudumuzu kendi sahamıza taşıdık
İkinci maçta güzel bir galibiyet aldık.
Deplasmanda kaçırmayaydın o maçı iyi olurdu![]()
Kupada yola devam etmen güzel,ligde daha çok maç var üst sıralara tırmanırsın![]()
Hocam tebrik ederim![]()
Boston'u severim gidişatta iyi sayılır bu sezon play-offlara oynayacağız gibi duruyor...
FA Cupta buraya kadarmış...
Kötü bir maç ve 0-0 lık beraberlik yakışmadı bize.
Boreham Wooda karşı kötü bir mağlubiyet aldık
Bath ı güzel yendik
Wrexhama karşı gerçekten savaştık çok güzel bir futbol vardı sahada 2-0 dan 3-2 ye getirdik ama 90 da yediğimiz gol kötü oldu
Rakibimiz kolay bir rakip oldu turu geçeceğimize inanıyorum
89 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen güzel bir oyun sergiledik fakat 79 da yenilen gol hoş olmadı.
FA Trophydeki rakibimizi rahat geçtik
Lutonla iyi bir beraberlik aldık.
Histonu beklendiği gibi yendik
Ligin birincisi Mansfieldi yedik
Hereforda fena yenildik Arquin bizi rezil etti resmen
FA Trophyde güzel bir galibiyet aldık
Darlingtona karşı kolay bir galibiyet.
İlk yarıda mağlup olduğumuz takımı ikinci yarıda iyi geçtik
Tamworth u rahat geçtik istikrarımız sürüyor
Stockportu da geçtik yola devam.
FA Trophyde Lincolne karşı hoş olmayan bir mağlubiyet alarak kupaya veda ettik