1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taurasi, her şeyin para olmadığı görmüştür umarım.

Tebrikler kızlarımıza. Bu maçın final maçı olması heyecanı kat kat arttırırdı ama kısmet değilmiş. Yarın ki maç daha zor olacak, yorgunluk da olacak takımda ve o maçı kazanan finale çıkacak. Tabi zaten kupanın favorisiydik, o nedenle yarın da ne olursa olsun kazanmalıyız.

Ayrıca Galatasaray'ın ev sahipliği yaptığı organizasyonda şampiyon olmak, daha bir anlamlı olacak, haydi güldürün yüzümüzü ve 1 haftada 2. avrupa şampiyonluğunu yaşatın bizlere.
    Taurasi bildiğim kadarıyla bizim verdiğimiz paranın yarı fiyatına gelmişti. Sırf Türkiye'de oynamak için. Ama yanlışta biliyor olabilirim.

Maçı adeta katletti son dakikalarda. Alakasız 3lükler, 3 kişinin üstüne gidip turnike atmaya çalışmalar falan. Baya da blok yedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Taurasi bildiğim kadarıyla bizim verdiğimiz paranın yarı fiyatına gelmişti. Sırf Türkiye'de oynamak için. Ama yanlışta biliyor olabilirim.

Maçı adeta katletti son dakikalarda. Alakasız 3lükler, 3 kişinin üstüne gidip turnike atmaya çalışmalar falan. Baya da blok yedi.
    Sorun Taurasi'de değil hoca da. Taktik falan bilmiyor ben olsam ben de yapardım.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aynen. Sevgilisi Penny Taylor'dan ayrılmamak için. Kendisi gelmek istedi hatta.

Mesaj Yetkileri