1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayrıca UEFA bu süreçte baskı yapamaz, TFF kendi işleyişini sürdürüyor, savunmaları alıyor, daha sonra yeniden bir rapor oluşturulacak ve ona göre suçlamalar belli olacak, ona göre belki yeniden savunmalar alınıp, karar verilecek. Süreç kendi içinde işliyor, UEFA bu aşamada sizi almıyorum derse, uluslararası hukuk kurallarını ihlal etmiş olur.
    Yok, çok da güzel baskı yapar bence. Çok da haklı olur; tam da burada yazılan gerekçelerden dolayı.

Farzedelim ki, Fenerbahçe bu sezonun sonunda Avrupa'ya gitmeye hak kazanacağı bir derece elde etti, adli dava henüz sonuçlanmadı, Aziz Yıldırım hâlâ içeride ve Federasyon adli dava henüz sonuçlanmadığı için yine becerip bir karar veremedi. Bunların hepsi gayet mümkün ihtimaller değil mi? Sonuçta biz, ikinci kez Avrupa'ya, şike yapmış olma ihtimali olan takımları göndermeye çalışacağız sezon sonunda. En azından, gönderip göndermeme konusunda yeni bir kaos yaşayacağız.

Bu durum, UEFA'yı ilgilendirmez mi?

Şunu düşürün, bunu kaldırın diye baskı yapmıyor zaten adamlar; ne karar verecekseniz verin de biz de bilelim diye baskı yapıyorlar. Veya yaparlar. Yapmakta haklı olurlar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Yok, çok da güzel baskı yapar bence. Çok da haklı olur; tam da burada yazılan gerekçelerden dolayı.

Farzedelim ki, Fenerbahçe bu sezonun sonunda Avrupa'ya gitmeye hak kazanacağı bir derece elde etti, adli dava henüz sonuçlanmadı, Aziz Yıldırım hâlâ içeride ve Federasyon adli dava henüz sonuçlanmadığı için yine becerip bir karar veremedi. Bunların hepsi gayet mümkün ihtimaller değil mi? Sonuçta biz, ikinci kez Avrupa'ya, şike yapmış olma ihtimali olan takımları göndermeye çalışacağız sezon sonunda. En azından, gönderip göndermeme konusunda yeni bir kaos yaşayacağız.

Bu durum, UEFA'yı ilgilendirmez mi?

Şunu düşürün, bunu kaldırın diye baskı yapmıyor zaten adamlar; ne karar verecekseniz verin de biz de bilelim diye baskı yapıyorlar. Veya yaparlar. Yapmakta haklı olurlar.
    Aynı mesajda, TFF'nin biz adı karışan kimseyi göndermiyoruz kararı alması gerekir diye de yazmıştım abi. Bu sezon da öyle olsa, eminim bu kadar tepki göstermezdi Fenerbahçe hatta tepkinin büyüğü asıl Trabzonspor alındığında yaşanmıştı.

Sonuçta federasyon kendi disiplin soruşturmasını tamamlamadan karar veremez, bu süreç de işliyor şu anda, bir takvim var, o nedenle baskı yapamaz dedim. Men ederse bizi, TFF hakkını arayabilir, biz süreci işletiyorduk, bakın savunmaları alıyoruz gibisinden ama başta dediğim gibi, süreç yeni sezona uzarsa, TFF hiçbirini göndermiyorum der, UEFA yine yaptırım uygulamaz.

Ha UEFA hiçbirini göndermiyorum diyebilir mi? Derse içeride neler olur? O konuya girmiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aynı mesajda, TFF'nin biz adı karışan kimseyi göndermiyoruz kararı alması gerekir diye de yazmıştım abi. Bu sezon da öyle olsa, eminim bu kadar tepki göstermezdi Fenerbahçe hatta tepkinin büyüğü asıl Trabzonspor alındığında yaşanmıştı.
    3 Temmuz sürecinin giderek çözümsüzlüğe gitmesinin kırılma noktası da budur zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post

İyi ama bu süreç UEFA açısından da Fenerbahçe üzerinden yürüyor. Federasyona gönderilen ve Fenerbahçe'yi men et yoksa sonuclarına katlanırsın mektubu bu durumu özetliyor. Ben en baştan UEFA'nın çok yanlış be taraflı bilgilendirildiğini düşünüyorum. Bu yüzden de baskı yapmıyorlar değil tam aksine baskı yapıyorlar.

UEFA iddianamaeyi incelemedi, altını çiziyorum incelemedi. Geçenlerde ilk çeviriden tam olarak bir şey anlamadıkları için ikinci defa çeviri için iddianamaeyi Türkiye'ye gönderdiler. Ama genel sekreter açıkça fazlaca delil var ve karar alın diyebiliyor. UEFA bir karar alın diye değil CAS davasına olumsuz etkide bulunmayacak bir karar alın diye her alanda baskı ve bölf uyguluyor.

Mesaj Yetkileri