Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

  1. #211
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,913

    Default

    oyunu oynayanlar mutlu olsun diye play off olayı için anket açılıyor ama kozmetik bir şey için Fenerbahçe taraftarının isteği önemsenmiyor. cidden çok değişik. bu da bizim mutluluğumuz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  2. #212
    Nesil
    2003
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4,569

    Default

    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sadece kozmetikse, bir etkisi yoksa, başka takımın taraftarlarının umrunda olduğunu sanmıyorum Ziya Şengül'ün kalmasının ya da çıkartılmasının. Orta yol nasıl olacak? Ziya'sı kalıp Şengül'ü mü çıkacak? Ya çıkacak ya da kalacak.
    Sportif olarak yaptiklari onu listeye sokar. Ama eger kulupten ihrac edilecek kadar buyuk bir hatasi varsa cikartiriz demistim. Ortak nokta dedigim bu. Yukarida yazmistim!

  3. #213
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Benim dediğimle benzer şey sizin yazdığınız. Orta yolu yok, ya çıkacak ya kalacak. Siz de ihraç edilirse çıkartırız demişsiniz zaten. Ama kulüpten ihraç edilmesi mi gerekli çıkması için? O listede kulübe üye olmayanlar da var. Onlar için çıkartılma kriteri nedir? Taraftar bakışı mı? Taraftarların çeşitli platformlarda neler düşündüğünü aktarıyoruz size. Sizin için bir ismin favori listesinde olup olmaması bu kadar önemli ki bunca mesaj yazdınız; bu kadar önemliyse o listeler sizin için, doğru düzgün, mümkün olduğunca eksiksiz düzenleyin. Sondaki ünleme ise anlam veremedim, anlamak istemedim. Zira böyle bir üslup hoş olmaz. Bu kadar tahammülsüz olmayın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  4. #214

    Default

    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Onerilerin hepsini kabul edecegiz diye bir kaide yok.

    Ben de sizin inat etmenizi anlayamiyorum acikcasi. Bir orta noktada bulusalim teklifi de verdim ama ona cevap bile alamadim.

    Yani ya sizin dediginiz olacak, ya sizin dediginiz. Bu oyunu sadece Fenerbahceliler oynamiyor.
    buraya kadar her şey tamamdı da benim efsanemden galatasaray taraftarına,beşiktaş taraftarına,trabzon taraftarına ne? benim efsanemi benden iyi bilecekler? Biz, Ziya Şengül'ü efsane görüyor muyuz? asla. hatta sevmiyoruz bile.

    + olarak da Ziya Şengül'ün efsane olup olmaması ihraç edilmesiyle ilgisi yok. yani ihraç edilmeyince bütün taraftar sevmiş mi olacak Ziya Şengül'ü. bir kere çıkıp savunamadı Fenerbahçe'nin haklarını oturduğu koltukta. O, başka birinin efsanesi olabilir, ama Fenerbahçe'nin efsanesi şu dakika itibariyle değil. bunu tartışmaya bile gerek yokken neden bu kadar ısrarcısınız onu anlamıyorum.

  5. #215
    Nesil
    2003
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4,569

    Default

    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Benim dediğimle benzer şey sizin yazdığınız. Orta yolu yok, ya çıkacak ya kalacak. Siz de ihraç edilirse çıkartırız demişsiniz zaten. Ama kulüpten ihraç edilmesi mi gerekli çıkması için? O listede kulübe üye olmayanlar da var. Onlar için çıkartılma kriteri nedir? Taraftar bakışı mı? Taraftarların çeşitli platformlarda neler düşündüğünü aktarıyoruz size. Sizin için bir ismin favori listesinde olup olmaması bu kadar önemli ki bunca mesaj yazdınız; bu kadar önemliyse o listeler sizin için, doğru düzgün, mümkün olduğunca eksiksiz düzenleyin.
    Taraftarin cesitli platformlarda neler yazdigini gorecek gozlerim var. Bunu aktarmak zorunda degilsiniz.

    Benim icin Ziya Sengul isiminin neden kulubin efsaneleri arasinda olmasi gerektigini de defalarca yazdim saniyorum. Her gun fikir degistirebilen taraftarin bugunku bakis acisiyla da ile isim yok. Ekle, cikart, ekle cikart ile de ugrasmaya niyetim yok. Bununla cok isterseniz siz editor ile ugrasabilirsiniz.

    Benim derdim kulube onemli hizmet vermis bireylerin isimlerinin orada olmasi ve olmaya devam etmesi. Orada olmalilar ki kulube yabanci birisi bu kulubun efsaneleri kimmis diye baktiginda o isimleri orada gorup, arastirip, kim olduklarini neler yaptiklarini ogrenebilsin.

    Veritabaninda olan, hala aktif olan kisiler icin taraftarin dusuncesinin onemi vardir. Ama zaten Ziya Sengul 1970'li yillardaki futboluyla, kaptanligiyla efsane olmus bir kere.

    Hadi olaganustu bir durum olursa cikartalim diyorum. Olaganustu durum ne olabilir? Kulupten ihrac edilecek kadar yuzkizartici bir sey yapmistir. Boyle bir sey mi yapti, yoksa her gun fikir degistirebilen taraftar asiri tepki mi veriyor? Gorecegiz.

    Ama bak mesela tartisilan isim Ridvan Dilmen olsa hak veririm. Zaten efsane olacak kadar futbol oynamamistir. Veritabaninda da aktif olan bir personel oldugu icin Fenerbahce'de sevilen kisiler arasinda olmasi onun Fenerbahce'ye gelmesine araci olur. Soyledikleri yuzunden Fenerbahce'ye gelemeyecekse, o zaman Ridvan Dilmen'i hic itiraz etmeden cikartirim listeden.

    Futbolculugu efsane Ziya Sengul'un. Buna itiraz etmezsiniz herhalde. Futbolculuktan sonra yaptiklarini efsane olmada kriter olarak kullanacaksak, medyadaki en cok sevdiginiz/saydiginiz Fenerbahce yazarlarini da ekleyelim oraya. Mesela Islam Cupi neden yok deyin. Ama medya eklenmiyor oraya. Futbolcu, Teknik Direktor, Antrenor, Baskan eklenenler. Bu durumda da degerlendirirken kriterimiz futbolcuyken, teknik direktorken, antrenorken, baskanken neler yaptiklari olmali. Medyada ne soyledikleri, ne yazdiklari degil.

    Sondaki ünleme ise anlam veremedim, anlamak istemedim. Zira böyle bir üslup hoş olmaz. Bu kadar tahammülsüz olmayın.
    Tahammulsuz olsam bu kadar yazarmiyim hic?

    Orta nokta olarak ne yazdigimi biliyorsun da neden Ziya kalsin, Sengul ciksin diyebiliyorsun? Ilimli yaklasmaya calismak da yetmiyor demek ki.


    Ek: Eger Johan Cruyff futbolcuyken Ajax'a yaptiklarina ragmen efsane olabiliyorsa, Ziya Sengul melektir.

  6. #216
    Nesil
    2003
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4,569

    Default

    Quote Originally Posted by malpince View Post
    buraya kadar her şey tamamdı da benim efsanemden galatasaray taraftarına,beşiktaş taraftarına,trabzon taraftarına ne? benim efsanemi benden iyi bilecekler? Biz, Ziya Şengül'ü efsane görüyor muyuz? asla. hatta sevmiyoruz bile.
    Senin efsanenden degil, kulubun efsanesinden bahsediyoruz.

  7. #217
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Bu forum neden var? Ziya Şengül'ün çıkartılmasını isteyen kaç kişi var? Çıkartılmamasını isteyen kaç kişi var? Kulübün efsanesi olmak nasıl oluyor? Fazla maça çıkmakla mı? Kaptanlık yapmakla mı? Çok sayıda şampiyonluk görmekle mi? Taraftarın sevgilisi olmakla mı? Taraftar sevgisi günlük değişir diyerek önemsiz olduğunu mu söylüyorsunuz? Eğer öyleyse Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamamış yaklaşık 100 maça çıkmış Daniel Amokachi ile yine şampiyonluk yaşamamış vyaklaşık 150 maça çıkmış Nihat Kahveci'nin Beşiktaş favorilerinde olması neye dayanarak eklendi? Bursaspor'a Elvir Baljic, Fransineanu; Galatasaray'a Faryd Mondragon 2 şampiyonluk 1 kupa kazanan kadroda olduğu için eklendi o zaman, eğer taraftar sevgisi günlük değişir diyip ciddiye alınmayacaksa. Veritabanına veri eklemek-çıkartmak zul mü geliyor? O da ayrı bir tartışma konusu. Ama benim artık size birşey yazacak mecalim kalmadı. Zira boşuna çaba ve zaman kaybı. Sabit fikirlerinizi uygulamaya devam ediniz siz. Bu konuya Fenerbahçe araştırmacısının neden dahil olmadığını da anlayamadım. Onun fikri nedir bu konuda merak ediyorum. Siz Fenerbahçe taraftar forumlarında ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Birçoğumuz zamanının büyük çoğunluğunu o forumlarda geçiriyor. Sizin gözlerinizin gördüğü ile bizim gözlerimizin gördüğü arasında fark yok mudur?
    Kolay gelsin perpetua.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  8. #218
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Senin efsanenden degil, kulubun efsanesinden bahsediyoruz.
    bence bizim efsanemiz var. Fenerbahçe taraftarının.. buna bu kadar diretmenizi de hiç anlamıyorum. Cengiz abi bu konuda yazmaktan kaçındı. ama eminim o da en az bizim kadar nefret ediyordur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  9. #219
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    38
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Resmi bir açıklama olmadığı halde, play off uygulaması kalksın diye, fikri anlık değişen taraftara soruluyor ve oyunda çok ciddi olan bir durum, bu anlık fikir değiştirenlerin kararlarıyla alınıyor.

    Fakat oyuna herhangi bir etkisi olmayan, oynayanların gönlü olsun diye ciddi bir uygulamada değişiklik yapılabilirken, yine ufak da olsa, oynayanların canını sıkmasını engelleyecek bir şey için bu şekilde tartışılıyor.

    Normalde zaten söylediğimizin yapılacağını düşünmüyordum şimdi asla ve asla geri adım atıp Ziyan Şengül'ü çıkartmazlar, ne olursa olsun çıkartmazlar.

    O zaman play off gibi anlet açalım ve onun sonucuna göre karar verelim, madem ki o doğru bir yöntem?
    "YÜCE ATATÜRK"

  10. #220

    Default

    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Senin efsanenden degil, kulubun efsanesinden bahsediyoruz.
    ben = taraftar = kulüp

  11. #221

    Default

    Arkadaşlar ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum, ancak bir kulübe efsane olabilmek için bütün kriterlere sahip Ziya Şengül. Kulüpten ihraç edilse tekrar düşünülür, ancak o zaman bile kalabilir bana göre.

    Ömer abiye Aziz Yıldırım konusunda ise katılıyorum. Fenerbahçe'ye şu an Ziya Şengül'den daha fazla zarar verdi sırf şikeden yargılanmasıyla.

    Bir İngilizsiniz ve oyunda Fenerbahçe'yi seçtiniz. Efsaneleri kim diye baktınız ve internetten araştırdınız. Bir tarafta Fenerbahçe formasını 400ün üstünde giymiş, sayısız başarılara ulaşmış bir kaptan, diğer tarafta ise şike iddialarından yargılanan bir başkan. Sizce hangisi efsane kriterlerine daha fazla uyuyor?

  12. #222
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Aziz Yıldırıma sadece şike iddialarıyla yargılanmış bir başkan olarak bakıyorsanız tartışmaya bile gerek yok. Aziz Yıldırım ı oradan çıkarın sizde yargısız infazcılara katılın. hiç şaşırmam 2013 te o liste Aziz Yılmazlar Ziya Şengüllerle dolar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  13. #223
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    30
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Arkadaşlar ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum, ancak bir kulübe efsane olabilmek için bütün kriterlere sahip Ziya Şengül. Kulüpten ihraç edilse tekrar düşünülür, ancak o zaman bile kalabilir bana göre.

    Ömer abiye Aziz Yıldırım konusunda ise katılıyorum. Fenerbahçe'ye şu an Ziya Şengül'den daha fazla zarar verdi sırf şikeden yargılanmasıyla.

    Bir İngilizsiniz ve oyunda Fenerbahçe'yi seçtiniz. Efsaneleri kim diye baktınız ve internetten araştırdınız. Bir tarafta Fenerbahçe formasını 400ün üstünde giymiş, sayısız başarılara ulaşmış bir kaptan, diğer tarafta ise şike iddialarından yargılanan bir başkan. Sizce hangisi efsane kriterlerine daha fazla uyuyor?
    Bu kulübe en çok katkı veren.

  14. #224
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Arkadaşlar ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum, ancak bir kulübe efsane olabilmek için bütün kriterlere sahip Ziya Şengül. Kulüpten ihraç edilse tekrar düşünülür, ancak o zaman bile kalabilir bana göre.

    Ömer abiye Aziz Yıldırım konusunda ise katılıyorum. Fenerbahçe'ye şu an Ziya Şengül'den daha fazla zarar verdi sırf şikeden yargılanmasıyla.

    Bir İngilizsiniz ve oyunda Fenerbahçe'yi seçtiniz. Efsaneleri kim diye baktınız ve internetten araştırdınız. Bir tarafta Fenerbahçe formasını 400ün üstünde giymiş, sayısız başarılara ulaşmış bir kaptan, diğer tarafta ise şike iddialarından yargılanan bir başkan. Sizce hangisi efsane kriterlerine daha fazla uyuyor?
    "Bir tarafta Fenerbahçe formasını 400ün üstünde giymiş, sayısız başarılara ulaşmış bir kaptan, diğer tarafta ise şike iddialarından yargılanan bir başkan." Birisinin olumlu tarafları ile diğerinin olumsuz taraflarını karşılaştırarak karar vermek ne kadar sağlıklı?

    Daha henüz ne olduğu belli olmadan, 400 üzeri maçta formasını giydiği, yıllarca kaptanlığını yaptığı, 5 lig 2 kupa şampiyonluğu yaşadığı, efsanesi olduğu Fenerbahçe ve onun başkanının suçluluğunu kabul etmiş ve ithafen "yazıklar olsun" demiş, hemen her programda Fenerbahçe aleyhinde yapılan itibarsızlaştırma çalışmalarına neredeyse bayraktarlık edecek eski futbolcu ile; harabe halindeyken aldığı Dereağzı tesislerini yenileyerek birçok kulübün sahip olamadığı bir tesis yapılmasını sağlamış ve bunu altyapı takımlarına teslim edilmesine başkanlık etmiş, A takım için son derece modern ve tüm ihtiyaçlara cevap veren yepyeni bir tesis yapılmasını sağlamış, takımın sahip olduğu stadı kimseye ihtiyaç duymadan ülkenin en modern stadı haline getirilmesinde büyük emeği olan, Fenerium organizasyonunu planlanmasında uygulamaya sokulmasında büyük risk altına girerek başarıya ulaşılmasında da büyük emeği olan, takımı borç içinde devralmasına rağmen gittikçe büyüyen finans durumuna kavuşturulmasında en büyük paya sahip kişilerden birisi, amatör branşların yurtiçi ve yurtdışında sayısız başarı kazanacak duruma gelmesinde varını yoğunu ortaya koyarak çabalamış, Topuk Yaylası ve Türk Telekom Ankara Tesisleri'ni sıfırdan kulübe kazandırılmasında başrolü oynamış, saymakla bitiremeyeceğim işlere imza atmış kişiyi karşılaştıralım. Bu durumda ne çıkar?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  15. #225
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,913

    Default

    bir de yanlış bakmadıysam en yüksek seyirci sayısı 45000 olarak işlenmiş. neden böyle ? bilet bulamadığımız TS ve GS maçları 50000 için yeterli değil mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  16. #226

    Default

    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırıma sadece şike iddialarıyla yargılanmış bir başkan olarak bakıyorsanız tartışmaya bile gerek yok. Aziz Yıldırım ı oradan çıkarın sizde yargısız infazcılara katılın. hiç şaşırmam 2013 te o liste Aziz Yılmazlar Ziya Şengüllerle dolar.
    Sakin. Anladığın gibi bir şey yazmadım.

    Quote Originally Posted by di canio View Post
    "Bir tarafta Fenerbahçe formasını 400ün üstünde giymiş, sayısız başarılara ulaşmış bir kaptan, diğer tarafta ise şike iddialarından yargılanan bir başkan." Birisinin olumlu tarafları ile diğerinin olumsuz taraflarını karşılaştırarak karar vermek ne kadar sağlıklı?

    Daha henüz ne olduğu belli olmadan, 400 üzeri maçta formasını giydiği, yıllarca kaptanlığını yaptığı, 5 lig 2 kupa şampiyonluğu yaşadığı, efsanesi olduğu Fenerbahçe ve onun başkanının suçluluğunu kabul etmiş ve ithafen "yazıklar olsun" demiş, hemen her programda Fenerbahçe aleyhinde yapılan itibarsızlaştırma çalışmalarına neredeyse bayraktarlık edecek eski futbolcu ile; harabe halindeyken aldığı Dereağzı tesislerini yenileyerek birçok kulübün sahip olamadığı bir tesis yapılmasını sağlamış ve bunu altyapı takımlarına teslim edilmesine başkanlık etmiş, A takım için son derece modern ve tüm ihtiyaçlara cevap veren yepyeni bir tesis yapılmasını sağlamış, takımın sahip olduğu stadı kimseye ihtiyaç duymadan ülkenin en modern stadı haline getirilmesinde büyük emeği olan, Fenerium organizasyonunu planlanmasında uygulamaya sokulmasında büyük risk altına girerek başarıya ulaşılmasında da büyük emeği olan, takımı borç içinde devralmasına rağmen gittikçe büyüyen finans durumuna kavuşturulmasında en büyük paya sahip kişilerden birisi, amatör branşların yurtiçi ve yurtdışında sayısız başarı kazanacak duruma gelmesinde varını yoğunu ortaya koyarak çabalamış, Topuk Yaylası ve Türk Telekom Ankara Tesisleri'ni sıfırdan kulübe kazandırılmasında başrolü oynamış, saymakla bitiremeyeceğim işlere imza atmış kişiyi karşılaştıralım. Bu durumda ne çıkar?
    Olumlu olumsuz kıyaslamadım. Senin yaptığın karşılaştırmaya göre bile Ziya Şengül'den efsanelik sıfatını alamadım. Eski bir futbolcu başkanını eleştirdi diye efsanelikten çıkacaksa hiç konuşmasın zaten. Ortaya koyduğu emekleri sırtına yükleyip çekip gitsin. Fenerbahçeli olmakla Aziz Yıldırımcı olmayı ayırmalı bence Fenerbahçe taraftarı.

    Siz bana cevap verebilir misiniz sorular sormak yerine? O İngiliz'in yerinde olsanız ne düşünürsünüz?

  17. #227
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırıma sadece şike iddialarıyla yargılanmış bir başkan olarak bakıyorsanız tartışmaya bile gerek yok. Aziz Yıldırım ı oradan çıkarın sizde yargısız infazcılara katılın. hiç şaşırmam 2013 te o liste Aziz Yılmazlar Ziya Şengüllerle dolar.
    Aziz Yıldırım bilerek çıkarılmadı, istenmeden yapılan bir hataydı ama düzeltidi son datada.

    Bu datayı ben hazırlamıyorum, görevim sadece staffları değerlendirmek. Takım bilgileri ve finans bilgileri girişi araştırma şeflerinin görevidir.

    Şahsi kanaatim Ziya Şengül ne zaman kulüpten ihraç edilir, o zaman çıkartılır bu listeden. Affınıza sığınırak söylüyorum Ziya Şengül bunamış olabilir, akıl sağlığını kaybetmiş olabilir, bu sebepten saçmalıyor olabilir, sırf bu yüzden efsaneliği bitmez. Ziya Şengül bir Aziz Yılmaz değil, pasif kaldığının, komik ve mantık dışı suçlayıcı şeyler söylediğini görüyorum ama 2 cümleyi bir ara getiremeyen, düşünememekten ötürü saçmalayan patavatsız bir yaşlıdan öte değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  18. #228
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Sakin. Anladığın gibi bir şey yazmadım.



    Olumlu olumsuz kıyaslamadım. Senin yaptığın karşılaştırmaya göre bile Ziya Şengül'den efsanelik sıfatını alamadım. Eski bir futbolcu başkanını eleştirdi diye efsanelikten çıkacaksa hiç konuşmasın zaten. Ortaya koyduğu emekleri sırtına yükleyip çekip gitsin. Fenerbahçeli olmakla Aziz Yıldırımcı olmayı ayırmalı bence Fenerbahçe taraftarı.

    Siz bana cevap verebilir misiniz sorular sormak yerine? O İngiliz'in yerinde olsanız ne düşünürsünüz?
    İngiliz değilim, Fenerbahçe taraftarıyım. Eğer bir İngiliz'in ne düşündüğü, bu kulübün taraftarlarından daha önemliyse bu forum neden var? Neden Türkiye'de açtınız da görüş alıyorsunuz? SI'nin forumları daha enternasyonal. Her milletten görüş alınırdı.

    Kulüpten ihraç edilirse deniyor da, Ziya Şengül kulüp üyesi mi bilmiyorum. Üyeyse ihraç edilince çıkartılıyor. Peki kulübe üye olmayan favoriler? O listedeki herkes kulübe üye değil. Daha önce de sordum cevap verilmedi. Kulübe üye olmayan favorilerin eklenmesi-çıkarılması için kriter nedir? Taraftar sevgisi günlük değişirmiş, önemsizleştirildi perpetua tarafından. Ne belirleyecek kulüp üyesi olmayan, dolayısıyla ihraç durumu olmayacak kişilerin o listeden çıkartılmasını?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  19. #229
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,913

    Default

    biz buraya çok yazdık. perpetua istemedikçe değişmeyecek. artık söyleceklerimiz boş. o da bizim ne demek istediğimizi anladı. daha iyi anlatılamazdı derdimiz. ama şu ufak şeyi bu kadar büyütmesi bile değiştirmeyeceğinin göstergesiydi. play off oynayanların mutluluğu için değiştirilebilirken bu durum Fenerbahçelilerin mutluluğu için değiştirilemiyorsa oraya bir Fenerbahçeli araştırma şefi şarttır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  20. #230
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by di canio View Post
    İngiliz değilim, Fenerbahçe taraftarıyım. Eğer bir İngiliz'in ne düşündüğü, bu kulübün taraftarlarından daha önemliyse bu forum neden var? Neden Türkiye'de açtınız da görüş alıyorsunuz? SI'nin forumları daha enternasyonal. Her milletten görüş alınırdı.

    Kulüpten ihraç edilirse deniyor da, Ziya Şengül kulüp üyesi mi bilmiyorum. Üyeyse ihraç edilince çıkartılıyor. Peki kulübe üye olmayan favoriler? O listedeki herkes kulübe üye değil. Daha önce de sordum cevap verilmedi. Kulübe üye olmayan favorilerin eklenmesi-çıkarılması için kriter nedir? Taraftar sevgisi günlük değişirmiş, önemsizleştirildi perpetua tarafından. Ne belirleyecek kulüp üyesi olmayan, dolayısıyla ihraç durumu olmayacak kişilerin o listeden çıkartılmasını?
    Kulübe efsane olacak kadar katkısı olan biri kulübün üyesidir zaten. Aksini nasıl düşünebiliyorsun ki?

    Dersin ki para ödemedi, ki o kadar katkı verip kulüp üyeliği verilmeyen birini görmedim ama bunu o zaman düşünürüz. Lakin burada bir üyelik var, dolayısı ile hakkındaki soruşturmayı beklemen gerekir. Nasıl Aziz Yıldırım hakkında mahkeme kararı beklenmeden yargısız infaz yapmak ayıp ise bu soruşturma varken ithamda bulunmak da o derece ayıp bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  21. #231
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Her katkı yapan kulüp üyesi yapılmayabilir. Böyle bir zorunluluk yok. Kulüp üyesi olması ya da çıkartılması mıdır favori listesine girmenin ya da çıkarılmanın asıl kriteri? Değilse çıkartılması istenince neden kulüp üyeliğinden çıkartılması şart koşuluyor? Her takım için geçerli mi kulüp üyeliğinden çıkartılması durumu? Değilse neden Ziya Şengül konusunda bağlayıcı etkisi oluyor? Kulüp üyeliği bu kadar önemli mi? Tüm kulüplerin üye listesini tutuyor musunuz? İhraç edilenleri sorguluyor musunuz? Tüm kulüpler için favori listesini buna göre mi düzenliyorsunuz? Cevapları hayırsa eğer yine soruyorum, Ziya Şengül konusunda neden bu nihai kriter oluyor?

    Bu oyunu oynayanlar bizleriz. Burası da resmi araştırma ekibinin sitesi. Sadece kozmetikse bu eklenti, Fenerbahçe taraftarını rahatsız eden bu durum isteklere göre şekillensin. Veritabanında olmadığı için Fenerbahçe taraftarları dışında birisi "Fenerbahçe'yi yönetiyorum, Ziya Şengül'ü alamıyorum, neden çıkartıldı?" diyemeyeceğine göre. Oyunun Türkiye resmi araştırmasının sitesinde bir ismin favori listesinden çıkartılması isteniyorsa, çıkartılmasını istemeyenlerin sayısı çok azsa, bu inat niye?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  22. #232
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    38
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Olayı basit bir muhalif görüş olarak görmemek gerektiğini söylemiştim, her muhalefet eden bu listedeyse elbette çıkarılmamalı ama burada iş muhalefet etmekten ziyade, Fenerbahçe'yi yerin dibine sokanlarla birlik olmakta, bakın Aziz Yıldırım'ı demiyorum, Fenerbahçe'yi diyorum.

    Aman ne olacak, editör varmış, oradan 30 saniyede düzeltirmişiz, resmen kaldırılmamış play off u ben oyunda oynayamıyorum ama bu büyük bir hata ve bunu editörden düzeltemiyorum? Bu nasıl olacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

  23. #233
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Fenerbahçe mitinglerine, yürüyüşlerine, maçlarına baksaydınız taraftarın Ziya Şengülü nasıl sildiğini demeyeceğim ondan nasıl tiksindiğini görürdünüz. Ahmer Çakar , ROK , Erman Toroğlu ne küfür yiyorsa aynılarını Ziya Şengül de yiyor, hiçbir farkı yok onlardan. ve bu adam gelmiş burada Fenerbahçe efsanesi diye duruyor. ki bunun durmasını isteyen de bir Fenerbahçeli değil. bana göre Fenerbahçe efsanesi diyor ve bu iş burada bitiyor. hatta Aziz Yıldırım ile Ziya Şengül kıyaslanıyor. sizi bu duruma o soktu, onu çıkaralım o zaman deniyor. sonra da yargısız infaz yapmadım deniyor. başka bir araştırmacı da Ziya Şengül mü kalmalı Aziz Yıldırım mı diye imalı sözlerde bulunuyor. ona kalırsa da Aziz Yıldırım çıkarılmalı. işte tarafsız araştırma ekibimiz.. hadi kolay gelsin sizlere.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  24. #234

    Default

    Quote Originally Posted by di canio View Post
    İngiliz değilim, Fenerbahçe taraftarıyım. Eğer bir İngiliz'in ne düşündüğü, bu kulübün taraftarlarından daha önemliyse bu forum neden var? Neden Türkiye'de açtınız da görüş alıyorsunuz? SI'nin forumları daha enternasyonal. Her milletten görüş alınırdı.
    Bu oyun sadece Fenerbahçe taraftarlarının oyunu değil herkes oynuyor ve herkesin Fenerbahçe efsanelerini görmeye tanımaya hakkı var. Ayrıca bu bir futbol simulasyonu oyunu ve yorumlarına göre bir futbolcuyu yaptıklarından dolayı silemeyiz. Cruyff örneği çok yerinde burada. Cruyff yönetimi eleştirdi diye Ajax efsanelerinden çıkarılması mı gerekir?

    Fenerbahçe taraftarları yönetimi eleştirenlere kulübe düşman gözüyle bakıyor. Ben de bunu anlayamıyorum. Yönetimi ve takımı desteklemek birbirinden ayrı şeyler olmalı. Yönetim bir gün gider, ama kalıcı olan takımdır.

  25. #235
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    38
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Bu oyun sadece Fenerbahçe taraftarlarının oyunu değil herkes oynuyor ve herkesin Fenerbahçe efsanelerini görmeye tanımaya hakkı var. Ayrıca bu bir futbol simulasyonu oyunu ve yorumlarına göre bir futbolcuyu yaptıklarından dolayı silemeyiz. Cruyff örneği çok yerinde burada. Cruyff yönetimi eleştirdi diye Ajax efsanelerinden çıkarılması mı gerekir?

    Fenerbahçe taraftarları yönetimi eleştirenlere kulübe düşman gözüyle bakıyor. Ben de bunu anlayamıyorum. Yönetimi ve takımı desteklemek birbirinden ayrı şeyler olmalı. Yönetim bir gün gider, ama kalıcı olan takımdır.
    Bir önceki mesajımda yazdım, olay yönetimi eleştirmek, muhalefet olmak olayı değil. Hala bunu basit bir muhalefetmiş gibi görmeyin.

    Zamanında Can Bartu da muhalefetti yönetime, yönetime muhalefet olması önemli değil, bu yaşanan süreç de normal değil, bu süreçte takındığı tavır yoksa her muhalefet edene bu şekilde söylenmiyor, siz bunu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz ya da keyif alıyorsunuz bu durumdan.
    "YÜCE ATATÜRK"

  26. #236

    Default

    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir önceki mesajımda yazdım, olay yönetimi eleştirmek, muhalefet olmak olayı değil. Hala bunu basit bir muhalefetmiş gibi görmeyin.

    Zamanında Can Bartu da muhalefetti yönetime, yönetime muhalefet olması önemli değil, bu yaşanan süreç de normal değil, bu süreçte takındığı tavır yoksa her muhalefet edene bu şekilde söylenmiyor, siz bunu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz ya da keyif alıyorsunuz bu durumdan.
    Bu süreçte takındığı tavır nedir peki? "Fenerbahçe dünyanın en kötü takımı" mı dedi?

    Ziya Şengül bildiğim kadarıyla kulüp içerisinde de yönetime muhalefet, ayrıca Telegolde de eleştirilerini esirgemiyor. Ama ben hiçbir zaman Fenerbahçe'yi küçük düşürücü bir yorumunu görmedim. Fenerbahçe sevgisinin de azaldığını düşünmüyorum.

    Olayı basit bir muhalefet diye görmüyorum. Eleştiri eleştiri, muhalefet muhalefettir. Can Bartu Ziya Şengül kadar açıksözlü olamamış demek ki eleştirirken. Dediğim gibi Fenerbahçe taraftarının büyük çoğunluğu Aziz Yıldırım yönetimini Fenerbahçe'den ayırt edemez olmuş. Onlar eleştirilince sanki Fenerbahçe kötülenmiş gibi bir imaj var ortada. Ben de bunun yanlış olduğunu söylüyorum.

  27. #237
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    38
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Olay eleştirmek ve muhalefet olmak değil, hala orada takılı kalmışsınız.

    Bu süreçte Fenerbahçe'yi idam edenlerin, itibarsızlaştırma çabasında olanların içinde Fenerbahçe'nin haklarını savunmamıştır, hala Aziz Yıldırım'ı seviyor, sevmiyora getiriyorsunuz olayı, işte Aziz Yıldırım'a kininden Fenerbahçe'yi küçük düşürenlerle aynı ortamda onlara çanak tutuyor.

    Olay eleştirmek ya da muhalefet olmak değil, öyle olsa her muhalif olana itiraz edilirdi ki zaten neredeyse taraftarın %90'ı hatta daha fazlası, muhalif diye birisini sevmemezlik etmez ama Ziya Şengül'ü seven taraftar bulmak neredeyse imkansız.
    "YÜCE ATATÜRK"

  28. #238

    Default

    Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Bu oyun sadece Fenerbahçe taraftarlarının oyunu değil herkes oynuyor ve herkesin Fenerbahçe efsanelerini görmeye tanımaya hakkı var. Ayrıca bu bir futbol simulasyonu oyunu ve yorumlarına göre bir futbolcuyu yaptıklarından dolayı silemeyiz. Cruyff örneği çok yerinde burada. Cruyff yönetimi eleştirdi diye Ajax efsanelerinden çıkarılması mı gerekir?

    Fenerbahçe taraftarları yönetimi eleştirenlere kulübe düşman gözüyle bakıyor. Ben de bunu anlayamıyorum. Yönetimi ve takımı desteklemek birbirinden ayrı şeyler olmalı. Yönetim bir gün gider, ama kalıcı olan takımdır.
    kurallar sadece Fenerbahçe'ye mi? play-off anketinde o meşhur ingiliz'e neden sormadık acaba? cevabı verim, çünkü bu oyunun türkiye ligini en çok biz oynuyoruz. Fenerbahçe'yi de Fenerbahçe taraftarı oynuyor.

  29. #239
    Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya
    Mesajlar
    405

    Default

    Ziya Şengül, tek başına, belki sizi bağlıyor olabilir ama söz konusu olan "bir kulüp efsanesinin, muhalefet ettiği/saçmaladığı/kulüp menfaatlerine aykırı davrandığı (herhangi biri) için listeden çıkarılması" olunca, Beşiktaşlı'yı da bağlar, Galatasaraylı'yı da; İngiliz'i de bağlar, Papua Yeni Gineli'yi de.

    Gerçi ben hâlâ somut bir kriter var mı, tam çözemedim; taraftar sevgisi hiç mi önemli değil, ya da tek bağlam futbolculuk kariyeri mi?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

  30. #240
    Nesil
    2009
    Yer
    Manisa
    Mesajlar
    3,686

    Default

    Fenerbahçe'li arkadaşlarıma bir öneri. Aziz Yıldırım hakkında böyle düşünen biri sadece art niyetli biri olabilir. Hiç okumaya, cevap yazmaya değmez.

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •