1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Bu oyun sadece Fenerbahçe taraftarlarının oyunu değil herkes oynuyor ve herkesin Fenerbahçe efsanelerini görmeye tanımaya hakkı var. Ayrıca bu bir futbol simulasyonu oyunu ve yorumlarına göre bir futbolcuyu yaptıklarından dolayı silemeyiz. Cruyff örneği çok yerinde burada. Cruyff yönetimi eleştirdi diye Ajax efsanelerinden çıkarılması mı gerekir?

Fenerbahçe taraftarları yönetimi eleştirenlere kulübe düşman gözüyle bakıyor. Ben de bunu anlayamıyorum. Yönetimi ve takımı desteklemek birbirinden ayrı şeyler olmalı. Yönetim bir gün gider, ama kalıcı olan takımdır.
    Bir önceki mesajımda yazdım, olay yönetimi eleştirmek, muhalefet olmak olayı değil. Hala bunu basit bir muhalefetmiş gibi görmeyin.

Zamanında Can Bartu da muhalefetti yönetime, yönetime muhalefet olması önemli değil, bu yaşanan süreç de normal değil, bu süreçte takındığı tavır yoksa her muhalefet edene bu şekilde söylenmiyor, siz bunu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz ya da keyif alıyorsunuz bu durumdan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir önceki mesajımda yazdım, olay yönetimi eleştirmek, muhalefet olmak olayı değil. Hala bunu basit bir muhalefetmiş gibi görmeyin.

Zamanında Can Bartu da muhalefetti yönetime, yönetime muhalefet olması önemli değil, bu yaşanan süreç de normal değil, bu süreçte takındığı tavır yoksa her muhalefet edene bu şekilde söylenmiyor, siz bunu anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz ya da keyif alıyorsunuz bu durumdan.
    Bu süreçte takındığı tavır nedir peki? "Fenerbahçe dünyanın en kötü takımı" mı dedi?

Ziya Şengül bildiğim kadarıyla kulüp içerisinde de yönetime muhalefet, ayrıca Telegolde de eleştirilerini esirgemiyor. Ama ben hiçbir zaman Fenerbahçe'yi küçük düşürücü bir yorumunu görmedim. Fenerbahçe sevgisinin de azaldığını düşünmüyorum.

Olayı basit bir muhalefet diye görmüyorum. Eleştiri eleştiri, muhalefet muhalefettir. Can Bartu Ziya Şengül kadar açıksözlü olamamış demek ki eleştirirken. Dediğim gibi Fenerbahçe taraftarının büyük çoğunluğu Aziz Yıldırım yönetimini Fenerbahçe'den ayırt edemez olmuş. Onlar eleştirilince sanki Fenerbahçe kötülenmiş gibi bir imaj var ortada. Ben de bunun yanlış olduğunu söylüyorum.

Mesaj Yetkileri