-
Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre şöyle bir yanlışa düşüyor. -Amacım kimseye akıl vermek değil- Sizin inandığınız bir olgu var. Eyvallah. Sizin inandığınız şeyin belli bir derecesi bana saçma geliyor, bazı taraftarlara da, tanıdığım bazı Fenerbahçelilere de. Ben sizin takımınızı sahiplenmenize saygı duyuyorum, kendimce takdir de ediyorum. Tepki gösterdiğim ve insanların tepki gösterdiği olay Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe kadar bağlanmanız. O da güzel birşey olabilir; efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.
Ben ve benim gibiler de bazen yazılanlara sinirlenerek kesin şike varmış gibi konuşuyoruz, hatalıyızdır eyvallah haklısınız. Son açıklamalar da bizi bunlara itiyor o da var neyse. Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz. Bu yüzden insanlar buna göre yorum yaparken tepki gösterirken farkında olmadan siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.
Bir de şu var dünya Aziz Yıldırım'ın etrafında dönmüyor. 1 insanı bitirmek için çizilen bir senaryo için yüzlerce insanı mağdur etmek insanlığa sığmaz. Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı. İşi futbola da bulaştırmazlardı ne camiaları bulaştırırlardı işin içine ne de UEFA'yı. İşlerini rahat rahat görürlerdi. Madem tapeler yalan, futboldan bambaşka bir şey adına tape yazarlardı kafalarından ne tapelere futbolcuları karıştırırlardı ne ailelerini.
Bu yazıyı hiçbirşey ima etmek için yazmadım, kimsenin alınıp gücenmesini istemem. Şu zamana dek kalbini kırdığım biri de varsa özür dilerim, hakkını helal etsin.
Mesaj Yetkileri