Quote Originally Posted by di canio View Post
"Hocaysan o adamı verimli hale getireceksin". Getirmeye çalışmıyor. Sorun hocada, değil mi? Yasak değil eleştirmek. Kimsenin de yasaklama gibi bir haddi yok. Yukarıda heyecanla defol git diyen arkadaş bu eylemini, epeydir hoş olmayan ifadelerle devam ettiriyor. Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda da ben yazdım. Eleştirilmesi farklı, İstanbulspor'un efsanesi denmesi farklı, defol git denmesi farklı. Daum'un Fenerbahçe geçmişi yoktu. Ama ona da defol git denmesi doğru değildir. Kişiye saygınız, sevginiz yoksa bulunduğu konuma olsun. Çalışanı olduğu kulübe olsun. Ondan sonra da provoke etmek isteyen birisi gelir, "uzun yıllar takımın başında kalsın deniyordu ama değişmiş sanırım" diye oltayı atar gider.
Bizene abi provoke etmek isteyenlerden.Biz bi önümüzü görüp düşünelim daha doğrusu sorgulayalım neden emre yok? cevabı "antrenör tasarrufudur" olamaz. Ben yazımı o arkadaşı savunmak için yazmadım,yanlış şekilde eleştiriyor bunun bende farkındayım. Ama bir kesim varki her eleştiriye tepki gösteriyorlar.Ki şöyle de birşey var geçen sezon bu forumun %90'ı Aykut Hoca ile olmuyor derken,ben burada sabredin biraz o adam Aykut Kocaman'dır diyordum. Hala da görüşüm değişmedi ama bilmek istiyorum, takımın modern futbola uygun tek orta saha oyuncusu neden kesik yiyor. Taraftarım ben buna hakkım yok mu?