Tamamdır dostum, sağolasın.
Cpu Kullanımı ; %12-%16 arası değişiyor. Bazen %3'lere kadar düşüyor.
Bellek Kullanımı ise ; 1.41 Gb
Tamamdır dostum, sağolasın.
Cpu Kullanımı ; %12-%16 arası değişiyor. Bazen %3'lere kadar düşüyor.
Bellek Kullanımı ise ; 1.41 Gb
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok aşırı derece kasıyor ise Cpu kullanımının %12 - %16 olmaması lazım. Oyun açıkken Görev Yöneticisi çalışır vaziyette olsun. Cpu kullanımının % 100 vurduğunu göreceksin. Sana öyle denk gelmiş. 2 GB'lık Ram için 1.40 GB Bellek kullanımı Windows 7 için normaldir. Daha önce oyunu sorunsuz bir şekilde oynadığını yazmışsın. Uzun süre de format atmamışsın. Çok büyük ihtimal Trojan virüsünden dolayı kasmalar olabilir. Çok ısınmadan olabilir. Temiz bir format attıktan sonra güvenilir bir yerde İşlemciye macun sürdürürsen iyi olur. İşlemciye sürülen macunlar var. Bu macunlar Bilgisayar tamiri,bakımı yapan yerlerde bulunuyor. Bilgisayarda ısınma,donma ve kasmalar sıklaştığı zaman macun kurumuş oluyor.
Genel olarak laptopta oyun oynanmaz. Ama FM'nin fazla zorlamaması gerekir. Çok iyi kullananların dışında bir laptopun ömrü 3-4 yıldır benim fikrime göre. Benim pc 3.10 GHz ve W7 Home Premium. Ne kadar lig bulursam seçiyorum yine de takılmadan oynanıyor.
Sana önerim 2 aya bir fanlarını temizlettir. İyi bir soğutucu al. Oyunu oynarken fazla cpu götürecek şeyler açma. Database'yi small seç. Tam kapasite ile oynamak istiyorsan da yeni bir pc al bence![]()
Hocam sidik yarıştırıyor gibi olacak yanlış anlamayın ama laptop la oyun oynanmaz diye birşey yok.Ben masa üstünü donanımsal olarak üst düzeyde olmasına rağmen açmıyorum,neden dersen diz üstü bilgisayarımın rahatlıgını bana vermiyor.i5 işlemcili diz üstü bilgisayarım ve rahat rahat oynuyorum herhangi bir kasma olmadan,ekran kartıda gt555m,crysis2 yüksek ayarlarda 35 fps veriyor.
Neyse oyunun kasma sorunu Türkçe yama kuruluysa ondan da kaynaklanıyor olabilir bu arada.Fmgraphcis forumlarında vardı böyle sorunlar,silip bi daha denersin.Ayrıca işlemcinizden dolayı kasma yaratıyordur büyük ihtimalle,maddi durumunuz varsa bilgisayarınızı yenilersiniz olur biter.![]()
benim abimde i7 laptop var bi dunya para verip aldı adamın acmadıgı lig yok banamısın demiyor yani laptop da fm oynanmaz diye bisey soylememiz biraz yanlis olur kendi laptop um da oyunum orjinal olmasına ragmen steam ile oyunu indirdim tam kurulucakken sevgili crash dumps hatasını verdi fii tarihinden kalma desktop um oyunu actı orda oynuyorum 2d bana yetiyo yavas mı yacas otesi![]()