Taraftar grupları maşallah iyi sözünde durdu atlet dısında yabancı madde atılmayacaktı hesapta demi ? Küfür edilmeyecekti sonra.Bıçak atıldı be sahaya.Adam olan adam sözünde durur.
Taraftar grupları maşallah iyi sözünde durdu atlet dısında yabancı madde atılmayacaktı hesapta demi ? Küfür edilmeyecekti sonra.Bıçak atıldı be sahaya.Adam olan adam sözünde durur.
Volkan'ın elinde bıçak vardı.Bunlar kendilerine taraftar mı diyorlar şimdi? (bıçak atan için konuşuyorum)
Kendi kendilerine ceza aldırıyorlar klübe.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
atletler,biçak gibi birsey(tam goremedim ), kufurler ,mesaleler hepsi bir aradaydi ceza gelicek %100 ama bu sene degilmis seneye uygulancakmis ridvan dilmen soledi
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Takdir-i Ilahi
Baroni attı , hiç ses gelmiyor şu an.Caner de sarı yedi.
Bunların olacağını tahmin ediyordum.Adamlara daha çok motive kaynağı sağlıyor bizim taraftarlar.
Hakemlerde ne yapıyor anlamadım birisi bayrak kaldırıyor diğeri golü veriyor.
Gol çok net ofsayt.
Bu kadar olay adamın oynayacağı yoksa bile oynatırTrabzon taraftarı yanlış yapıyor.
Adamlar bizim golü önceden tahmin etmiş mesalelerle önceden kutlandı golümüz.![]()
Trabzon taraftarlarının yaptığı ayıp ama hakem orada hatalıydı biri kaldırıp biri verdi. Çok konuşulur gibi.
Gol dogru , pasif ofsayt var pozisyonda ama sow dokunmuyor.
Helal olsun Fırat Aydınus'a buz gibi golümüzü yiyecekti yardımcı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gol ofsayt arkadaşlar Sow sonradan kaçıyor tartışmaya gerek bile yok değdi mi orasını tam göremedim ama ofsayt...
Her zaman orta hakemin dediği olur. Fırat Aydınus bu ligin en iyi hakemi diyorum haftalardır. Yardımcısınınacele kaldırdığı bayrağı çok doğru şekilde düzeltti.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yan hakemin de bi standardı olsun arkadaşım küt diye kaldırılmaz o bayrak , bekle bi bak.Gol nizami.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O sahaya bicak atan sozde "insan" mac boyu soylenen butun kufurleri ayni sekilde sana iade ediyorum.
Mac bitene kadar yorum yapmicaktim ama bunu icimde tutamadim.
Bıçak olayı , atanın suçu , taraftara yüklenecek birşey yok.34. dakikada bunun olacağı biliniyordu zaten.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
61.ci dakikada mac tatil oluryada hukmen fenerbahce kazanir
![]()
2. yari Aykut hocanin Caner yerine Stoch'u almasi lazim. Pas kalitemiz cok dusuk. Ortasahada Selcuk cok siritiyor. Emre'nin yoklugunu hissediyoruz baya
Burak çok kötü yahu toparlanması lazım ama sanmıyorum ben toparlanacağını...
Aykut Kocaman geri çekilme hatasını yapmazsa büyük ihtimal Fener kazanacaktır.trabzon taraftarı takıma daha çok zarar veriyor.
Hakem iki tekmeyi es geçti.Maçın geneli Fenerbahçe ceza sahası çevresinde geçti.Fenerbahçe 10 dakikada bir gelip gir gol attı bir şutu da direkten döndü.İkinci yarı Trabzonspor biraz daha akıllı oynarsa rahat bir gol bulurlar.
Bence gol ofsayt. Pasif ofsaytta oyuncunun topa doğru hamle yapmaması gerekir. Sow topa koştu ama Baroni'yi görünce çekildi. Sow'un topa hareketlendiğini sezemedi Aydınus hoca.