Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
Tartışmak istemiyorum yazdıktan sonra sonuna insanları alevlendirecek bir laf söylemek moda oldu.Madem tartışma yeri değil sorma sonunda o soruyu alevlendirme şimdi biri kalkacak ona cevap verecek olay çoğalacak.
Doğru sen gibi kendini tutamayanlar olabilir.Konunun yeri sohbet alanı olduğu için burada bunu tartışmak istemiyorum dedim.Olay büyürse önüne geceriz sorun değil.

Quote Originally Posted by attirson View Post
Bunun yeri neresi acaba bu maçla ilgili tartışmıyormuyuz burda ? Ben kendi adıma konuşayım bir teknik direktörü gözümde filan büyütmem ayrıca teknik direktör olarak kötü diyorum kişiliğine bir lafım mı var ?
Ve yaptıgın komikliğide belirteyim tartışma çıkarmak istemiyorum diyip sona soru işareti koyuyorsun iyiymiş cidden.
Kişiliğine laf ettin demedim ki yazılarımda konu zaten kişilik tartışması değil teknik drektörlük konusu.Yaptığı 2 yanlış ile takımdan kovulmasına kadar getirdiniz.Bu kadar süre arkasındayız dediğiniz adamın kovulmasını istemek yada bu takıma yakışır olmadığını söylemek sizin onu destekler görüntünüzü sorgular.