Quote Originally Posted by SaLviO View Post
Aykut kocaman fenerbahçeye geldiğinde aklındaki sistem 4 3 3dü ama oyuncu yapısı uygun değildi sisteme bu sezonun başında istediği oyuncuları tek tek alıyodu takıma ama bazı olumsuz durumlardan dolayı olmadı hala hocanın aklında 4 3 3 var biraz sabretmek lazım diyorum

Alex bu sezon sonu ayrılırsa ve 4 3 3 e uygun en az 3 tane orta saha oyuncusu alınırsa işte gerçek aykut kocaman mentalitesini görürüz

SADECE BİRAZ SABIR geçen sene 9 puan varken nasıl sabrettiysek bu sezonda yaşanan bunca sıkıntılara rağmen hala kafaya oynuyosak bu kesinlikle hocalık başarısıdır ve yarıştığı 2 kulvardada devam ediyor takım
Ne sabırı yahu? Onurumuz, gururumuz için mücadele ediyoruz diyen oyuncuları sen 90 dakika çıkartmazsan, onlara taktik vermezsen ne sabretmesi?

Alsınlar UEFA kupası kazanmış bir hocayı ya da kılpayı kaçıran bir hocayı ona yapsınlar bu dediğini. Çünkü KENDİNİ KANITLAMIŞ olduğu için kafanda soru işareti kalmaz. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı nedir?

Emre'ye, Alex'e taktik verecek konumda mıdır Aykut Kocaman?

Maçta ara oluyor rakip takım hocası 1 dakikalık zamanda bile oyuncusuna taktik vermeye uğraşıyor. Bizim hocamız ne yapıyor? Sağo sola bakıyor, kötü oynayana trip atıyor, iyi oynayanı 11'den söküp atıyor.

Santos'u harcıyordu son anda kurtulduk. Semih'i harcadı, Dia'yı harcadı, Serdar'ı harcadı, Özgür'ü harcadı. Sıra Stoch'ta. Zaten Stoch'a kafayı takmış hoca. Seçimlerinden belli..

Aykut Kocaman PİŞECEK diye Fenerbahçe alçalacak öyle mi? YOK ÖYLE BİR DÜNYA. Fenerbahçe Teknik Direktörlük koltuğu STAJ YERİ DEĞİLDİR.

Yeter 2 senedir 1 tane rahat maç izlemedim. Geçen senede aynı şeyleri yapıyordu. Öne geçtiğimiz maçlarda Alex'i tek forvet yapıyordu. Gol yemediğimiz için kimse ses etmiyordu ama ben daha o zaman söylüyordum bu adam HOCA DEĞİL diye.