1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aykut Kocaman'ın kovulması için ne gerekiyor? Bu sene şampiyon olamayacağız bari seneye adam akıllı bir hoca ile güzel bir sezon geçirelim. Her maçımızda sinir krizlerine girmek istemiyorum. Lig 16. sından şampiyonluğa oynarken 3 gol yemek istemiyorum. ilk 5 ile alakası olmayan takıma 90+4'te gol atmak istemiyorum. Lig 15.'sinden şampiyonluk maçımızda 3 gol yemek istemiyorum.
    Kendine karşı ölümüne oynayan takıma 90+4'e kadar pes etmeden saldırıp gol atmak istiyor musun ? Tüm derbileri kazanıp 17'de 16 yapmak ? Tüm maçlarda sahanın tek hakimi olmak ? Son yılların en iyi oyuncularını görmek ? Bunu yapacak hocan var ama şartlar uygun değil.Bu şartlarda adam satmak da bize yakışmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İslam Çupi'nin o meşhuuuur sözlerini hatırlatırım o zaman. Tüm o saydıkların Aykut Kocaman'ın kovulmasından daha değerli değil. Hele 3 Temmuz sürecini göz önüne alırsak hiç değerli değil. 18 yaşının verdiği heyecan olsa gerek sakin olmak lazım
    Peki benim 18 yaş sorunum olsun bu olay. Seneye Aykut Kocaman istifa etsin başlıklarına destek verdiğini görürsem hatırlatırım

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kendine karşı ölümüne oynayan takıma 90+4'e kadar pes etmeden saldırıp gol atmak istiyor musun ? Tüm derbileri kazanıp 17'de 16 yapmak ? Tüm maçlarda sahanın tek hakimi olmak ? Son yılların en iyi oyuncularını görmek ? Bunu yapacak hocan var ama şartlar uygun değil.Bu şartlarda adam satmak da bize yakışmaz.
    Bunu yapacak hoca değil oyuncu vardı. Onlarda gitti. Görüyoruz hocanın halini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Peki benim 18 yaş sorunum olsun bu olay. Seneye Aykut Kocaman istifa etsin başlıklarına destek verdiğini görürsem hatırlatırım

Bunu yapacak hoca değil oyuncu vardı. Onlarda gitti. Görüyoruz hocanın halini.
    Onu yapan oyuncular her fırsatta hocaya hakkını veriyor omuzlara alıyordu.Bu sene olmaz adam satmak.

Mesaj Yetkileri