3 temmuz yaşanmasaydı, zaten Aykut Kocaman'ın takıma kattığı ve takıma katmak istediği oyunculara bakarak, başarı kaçınılmazdı diyorum. Geçen sene 17'de 16 yapan takım, çoğu maçında son yılların en iyi oyunlarını oynuyordu, bu sene ile geçen seneyi kıyaslamak hiç ama hiç adil değil.

Sen 3 temmuzu çok basit gibi görebilirsin ama öyle değil işte. Ben bu sezon ne hocayı ne futbolcuları eleştirmeyi düşünmüyorum çünkü eleştireye girersek, taraftarın mücadelesinin 10'da birini sahada bu futbolcular sergilese, zaten lider olurduk şu anda. Kimi zaman bu mücadele eksikliğini, motivasyon eksikliğini kabul etsem de, kimi zaman kendilerinden beklenenin çok altında kaldılar ama yine de eleştirmek elimden gelmiyor.

Sanki her sene şampiyon oluyoruz, bu süreçte Aykut Kocaman'ın Kocaman Duruşu yeter, bırakalım olmayacaksak 2 sezon da O'nun yüzünden olmayalım, bu camiaya kattıklarının yanında nedir ki? Her sezon şampiyon oluyoruz da bir tek onunla olmamış gibi düşünmeye gerek yok.

Her teknik direktör hata yapabiliriz, bunlar görülüyor da ama saygı sınırını aşmamak gerekir. Dün Emre ve Stoch yoktu mesela ama ben eleştiri getiremiyorum çünkü ilk yarı istediği geçmişti, Stoch'un girmesi belki de pas organizasyonunu bozdu? Hoca ne düşünüyor, ne istiyor bunları bilemeyiz ki, hocaya takıntılı derken bizler de bazı şeylere takılı kalıp durmamalıyız elbette.