1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: deplasman sorunu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Katılıyorum.Deplasmanlar aşırı derecede zor ama bir yandan da evimizdeki maçlarda bir o kadar kolay.Belli bir dengeye oturtulması gerekiyor bunun.
    Bence de bir güncelleme daha gelmesi gerek,bu nedir arkadaş baydı artık

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Bence de bir güncelleme daha gelmesi gerek,bu nedir arkadaş baydı artık
    baysa gene iyi hocam kendi sahamda kupa macında samsun a karsı ilk yarı 3-0 onde idim 2. yari mac 3-3 oldu uzatmalarda samsun beni eledi hele su serdar özkan ı bi gorsen messi kacmıs sanki icine oyunu zorlastırıcagız diye sacma ötesi yapmıslar bu sezonu bitirmek ıcın kastıkca kasıyorum sıkıntı verdi artık bu sacma olaylar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    baysa gene iyi hocam kendi sahamda kupa macında samsun a karsı ilk yarı 3-0 onde idim 2. yari mac 3-3 oldu uzatmalarda samsun beni eledi hele su serdar özkan ı bi gorsen messi kacmıs sanki icine oyunu zorlastırıcagız diye sacma ötesi yapmıslar bu sezonu bitirmek ıcın kastıkca kasıyorum sıkıntı verdi artık bu sacma olaylar...
    ingiltere premier ligin de 8 haftadır yenilen Q.P.R kendi evinde beni(arsenal) 3-1 yendi
    Hadi bir,iki kere olsa tamam da sürekli oluyor,sıktı artık...Her sene bir saçmalık oluyor.Bu senede korner hatası,deplasman da maç kazanama vs. hatalar damgasını vurdu.Sonra neden orjinal satılmıyor diye ağlıyorlar,bu ne ya kabak tadı verdi artık.
    Şeytan diyorki seneye Türkçe çıksa bile alma,yine bir bug çıkacak nasıl olsa ortaya.

Mesaj Yetkileri