1 ile 30 arası toplam 3462 sonuç

Konu: Birkirkara F.C. Avrupa devi olma yolunda... (11. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ama senin aldığın takımın ligdeki durumu baya iyiymiş. ligin en çok şampiyon olan ve en zengin takımı. bizim stad bile yok ve 10 yılda 8-9 bin seyirci ortalamasına ancak ulaştık ki ligdeki ortalama 3-4 bin yani Ş.L. maçları olmasa o da yok. Nüfus az sanırım Valletta kentinde. 75 milyon bütçe falan çok zor bizim için.Çünkü Ş.L. den başka gelirimiz yok. Ordan da her sezon çeyrek finale kadar yükselsek bile maximum 25-30 milyon € gelir ve bunu yapacak kadroya her yıl 10 milyon € maaş ödemem gerekir.

Takım Şampiyonluk sayısı
    HB 21
    KÍ 17
    B36 8
    TB 8
    GÍ 6
    B68 3
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ama senin aldığın takımın ligdeki durumu baya iyiymiş. ligin en çok şampiyon olan ve en zengin takımı. bizim stad bile yok ve 10 yılda 8-9 bin seyirci ortalamasına ancak ulaştık ki ligdeki ortalama 3-4 bin yani Ş.L. maçları olmasa o da yok. Nüfus az sanırım Valletta kentinde. 75 milyon bütçe falan çok zor bizim için.Çünkü Ş.L. den başka gelirimiz yok. Ordan da her sezon çeyrek finale kadar yükselsek bile maximum 25-30 milyon € gelir ve bunu yapacak kadroya her yıl 10 milyon € maaş ödemem gerekir.

Takım Şampiyonluk sayısı
    HB 21
    KÍ 17
    B36 8
    TB 8
    GÍ 6
    B68 3
    Evet ama benim stad hala 3.000 kişilik, daha yeni başkan kabul etti de 12.000 kişilik stad yapacaz inşallah. Şampiyonluk sayısı yüksek ama zengin vs değil ya, ben başladığımda beş kuruş para yoktu, sizinki gibiydi belki, hatta daha kötü.

Benim gelirleri hemen paylaşayım.

* İlk 2 sezon haricinde her sezon CL giriş ücreti.
    * 2 sezon Uefa Kupası finali gelirleri.
    * Yurt dışına oyuncu satmak.

Son 5 sezonda toplamda 70m€'dan fazla oyuncu ihracatından para kazanmışım. Yukarıdaki gelirler de eklenince böyle bir durum ortaya çıkıyor. Örnek verirsek bu sezonlarda sadece 2 tane 20 yaşındaki defans oyuncusuna 20m€ bonservis ödemiş yabancı takımlar. Aynı şekilde golcü, orta sahada. Bence sizde o aldığınız oyunculara fazla maaş vererek serbest kalma değerlerini arttırarak transfer yapabilirisiniz. Böylece ucuza gitmez adamlar. Ben böyle yaptım bu yüzden hep istediğim rakamlara gitti oyuncular.

Ama dediğim gibi sizin şu an ki ligin konumu benimkisinden iyi çünkü 1 tane bile Faroe takımı başarılı değil, 1 tane bile oyuncu çıkartamıyorum alt yapıdan tek sorunum bu. Çok kötüler. Buna rağmen tv gelirlerim müthiş yükseldi 2-3 sezondur. Belki sizde de yakında yükselebilir diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri