1 ile 30 arası toplam 1809 sonuç

Konu: Tahmin Yarışması Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Tahminlerinin hepsi geçerli. Sadece 7 tane aynı olan tahminden, en fazla puan kazandığın tahmine karşılık gelen puan eklenmedi.

Doğru tahminlerin ve karşılığı puanlar aşağıdaki gibi;

Gaziantepspor - Ankaragücü 1 - 1 puan
    Gençlerbirliği - Manisaspor 1 - 2 puan
    Galatasaray - Orduspor 1 - 3 puan
    Antalyaspor - Bursaspor 2 - 4 puan

7 tane "1" kazanır tahmininden en fazla puan getiren maç Galatasaray - Orduspor maçı. Bu yüzden o maça karşılık gelen 3 puan eklenmedi.

Benzer şekilde Alicanfmfan'ın da 7 tane aynı sonuç tahmininden en fazla puanı kazandığı Galatasaray - Orduspor maçının karşılığı 3 puanı eklenmedi.
    O zaman yine hata var. Hadi kabul ettim, varmış öyle acayip bir kural onu geçtim Puanlamanın altında yazan şey şu :
    33. Haftaya Özel Bilgilendirme:
    Alıntı:
    GeNç KaRTaL´isimli üyeden Alıntı
    7 maça aynı sonuç oynandığı takdirde, aynı tahminlerden en yüksek puan alınan doğru tahmin geçersiz sayılacaktır. 8 veya 9 maça aynı sonuç oynanırsa, yapılan tahminler tamamen geçersiz sayılacaktır.
    Bu kural doğrultusunda Deus Dominus ve Alicanfmfan'ın Gaziantepspor-Ankaragücü maçı için yaptıkları tahminden kazandıkları puan 0 olarak işlenmiştir.
    Gaziantepspor - Ankaragücü maçı 1 puan getirmişti, o maçtan puan almadılar demişsiniz. Hadi onu da geçtim yanlış yazıldı diyelim, en çok puan kazandığım karşılaşma Galatasaray-Orduspor maçı değil, o maç 3 puan, Antalyaspor-Bursaspor maçı 4 puan. O zaman kurala göre 6 puan almam gerekiyordu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O zaman yine hata var. Hadi kabul ettim, varmış öyle acayip bir kural onu geçtim Puanlamanın altında yazan şey şu :

Gaziantepspor - Ankaragücü maçı 1 puan getirmişti, o maçtan puan almadılar demişsiniz. Hadi onu da geçtim yanlış yazıldı diyelim, en çok puan kazandığım karşılaşma Galatasaray-Orduspor maçı değil, o maç 3 puan, Antalyaspor-Bursaspor maçı 4 puan. O zaman kurala göre 6 puan almam gerekiyordu
    Galatasaray-Orduspor maçı yerine Gaziantepspor-Ankaragücü maçı yazmışım. Benim hatam. Özür dilerim.

En çok puan aldığın tahmin, Antalyaspor-Bursaspor. Ancak bu maça yaptığın tahmin, farklı tahmin. 7 tane 1 biter, 1 tane 0 biter, 1 tane de 2 biter tahmini yapmışsın. Aynı olan 7 tahminden, yani 1 biter tahminlerinden kazandığın en yüksek puan Galatasaray-Orduspor maçı. O yüzden o maçın puanı iptal edildi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri