15.HAFTA
Zayıf rakibimiz karşısında iyi oynadık ve galibiyete uzandık..
15.HAFTA
Zayıf rakibimiz karşısında iyi oynadık ve galibiyete uzandık..
PUAN DURUMU
Şampiyonlar liginde rakip Man.Utd oldu ..İyi kura çeksek şaşardım zaten
16.HAFTA
Zaragoza nın bizden çektiğinide kimse çekmemiştir herhalde hep en büyük farkları onlara atıyoruz
İlk yarı 3-0 geriye düştük..Devre arası biraz agresif takıldım ve oyuncular ateşlendi...2. yarı da 2 gol bulduk ve tur umutlarımızı kendi sahamızda oynayacağımız 2. maça taşıdık
2.Maçta betisi dağıttık ve turu atladık...Geçen sezonun kupa şampiyonu olarak yolumuza devam ediyoruz
17.HAFTA
Zayıf rakibimizekarşı iyi oynadık ve 3 puanı 3 golle aldık
Last edited by muzoadux : 31.Mart.2012 at 19:45
Betis maçının kopyası gibi oldu ..Ama bu sefer 3-0 öne geçen biz olduk ve sevilla durumu 3-2 ye getirdi..Bakalım deplasmanda neler yapacaz
18.HAFTA
Llronte hat trick yaptı ve bize galibiyeti getiren isim oldu
Başından sonuna kadar okudum. Sakatlıklardan çok çekmişsin ligde iyi başlamışsın sonra tökezlemene rağmen yine formu korumuşsun. Bilgilerde ilginç hele hakem olanı, gayet mantıklı hepsi. Bence ŞL almak La Liga almaktan kolayDaha önce eledik Man Utd'yi neden şimdi olmasın. Başarılar.
Sevillya 1-0 kaybettik ve kral kupasından elendik
Kendini gleişmeye adamış azimli bir arkadaş![]()
19.HAFTA
Zar zor beraberliği kurtardık..Kötü oynuyoruz bakalım neler olacak
Maddi olanaksızlıklardan dolayı devre arasındada transfer yapamadık ve bir kaç oyuncumuzu daha satmak zorunda kaldık..Sattığımız oyuncların parasının büyük yüzdesine yönetim el koyuyor malesef
Valla kolay gelsin çekilebicek bişey değil oyuncu satıp oyuncu alamamak ama Bilbao'nun zevki orda.
Borç yiğidin kamçısıdır : )
1 Takım dolusu adam satmışsın sezon başındandır, seneye transfer yapmadan alt yapıdan devam edersen bir daha ki sezona bir kaç nokta transfer yapmak adına bütçen olabilir.
...
Reis nasıl transfer onlar öyle gidenlerden deli para kaldırmışsın.![]()
20.HAFTA
2 Genç oyuncuya ilk 11 de şans verdim..Bunlardan biri Saul golünüde attı ve valancia yı 5-0 gibi net bir skorla yendik
21.HAFTA
Ve Real i dağıttık..Atl Madrid de Barça yı yendi ve 2. sıraya yükseldik ...Puan durumu birazdan
Herşer çok iyi giderken kalecimiz Ruffier antremanda sakatlandı ve 6 hafta yok![]()
22.HAFTA
Maça çok hızlı girdik ve ilk dakikalarda farka gittik..Birkaç genç oyuncum yine forma şansı buldu...Gençler ileriye yönelik çok iyi sinyaller veriyorlar bakalım neler olacak
10 dakikada işlerini bitirmişsin maşALLAH![]()
23.HAFTA
1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kaldık ve rakip takım kontrolü eline aldı..Ve nitekim penaltı kazandılar..Ancak 33 yaşındaki tecrübeli eldiven İraizoz gole engel oldu ..Son dakikalarda bizi rahatlatan golü bulduk ve 3 puanın sahibi olduk
İlk maçta çok kötü bir mağlubiyet aldık ve muhtemelen Şampiyonlar Liginden elendik
24.HAFTA
Maça tutuk başladık ama yinede galip gelmesini bildik..Ligde işler iyi gidiyor ..Umarım böyle devam eder