Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
Sayfa 16 / 23 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

15.HAFTA

Zayıf rakibimiz karşısında iyi oynadık ve galibiyete uzandık..

PUAN DURUMU

Şampiyonlar liginde rakip Man.Utd oldu ..İyi kura çeksek şaşardım zaten

16.HAFTA

Zaragoza nın bizden çektiğinide kimse çekmemiştir herhalde hep en büyük farkları onlara atıyoruz

İlk yarı 3-0 geriye düştük..Devre arası biraz agresif takıldım ve oyuncular ateşlendi...2. yarı da 2 gol bulduk ve tur umutlarımızı kendi sahamızda oynayacağımız 2. maça taşıdık

2.Maçta betisi dağıttık ve turu atladık...Geçen sezonun kupa şampiyonu olarak yolumuza devam ediyoruz

17.HAFTA

Zayıf rakibimizekarşı iyi oynadık ve 3 puanı 3 golle aldık

Last edited by muzoadux : 31.Mart.2012 at 19:45

Betis maçının kopyası gibi oldu ..Ama bu sefer 3-0 öne geçen biz olduk ve sevilla durumu 3-2 ye getirdi..Bakalım deplasmanda neler yapacaz

18.HAFTA

Llronte hat trick yaptı ve bize galibiyeti getiren isim oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başından sonuna kadar okudum. Sakatlıklardan çok çekmişsin ligde iyi başlamışsın sonra tökezlemene rağmen yine formu korumuşsun. Bilgilerde ilginç hele hakem olanı, gayet mantıklı hepsi. Bence ŞL almak La Liga almaktan kolay Daha önce eledik Man Utd'yi neden şimdi olmasın. Başarılar.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Başından sonuna kadar okudum. Sakatlıklardan çok çekmişsin ligde iyi başlamışsın sonra tökezlemene rağmen yine formu korumuşsun. Bilgilerde ilginç hele hakem olanı, gayet mantıklı hepsi. Bence ŞL almak La Liga almaktan kolay Daha önce eledik Man Utd'yi neden şimdi olmasın. Başarılar.

Teşekkürler ilgin ve takibin için

Sevillya 1-0 kaybettik ve kral kupasından elendik

Kendini gleişmeye adamış azimli bir arkadaş

19.HAFTA

Zar zor beraberliği kurtardık..Kötü oynuyoruz bakalım neler olacak

Maddi olanaksızlıklardan dolayı devre arasındada transfer yapamadık ve bir kaç oyuncumuzu daha satmak zorunda kaldık..Sattığımız oyuncların parasının büyük yüzdesine yönetim el koyuyor malesef

Valla kolay gelsin çekilebicek bişey değil oyuncu satıp oyuncu alamamak ama Bilbao'nun zevki orda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Borç yiğidin kamçısıdır : )
    1 Takım dolusu adam satmışsın sezon başındandır, seneye transfer yapmadan alt yapıdan devam edersen bir daha ki sezona bir kaç nokta transfer yapmak adına bütçen olabilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Reis nasıl transfer onlar öyle gidenlerden deli para kaldırmışsın.

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    Valla kolay gelsin çekilebicek bişey değil oyuncu satıp oyuncu alamamak ama Bilbao'nun zevki orda.
    Evet oyuncu piyasasına bakıyorum takıma katkı verecek 1 tena bile oyuncu yok Sadece 33 yaşındaki Real li Xabi Alonso var onuda satmıyorlar Bu oyunda 33 yaşıdaki bir oyuncunun peşine bu kadar düşeceğim hiç aklıma gelmezdi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Borç yiğidin kamçısıdır : )
    1 Takım dolusu adam satmışsın sezon başındandır, seneye transfer yapmadan alt yapıdan devam edersen bir daha ki sezona bir kaç nokta transfer yapmak adına bütçen olabilir.
    Kardeş elimde 1 milyar dolarda olsa alacak oyuncu yokki En iyi bask bölgesi oyuncularını aldım takıma (Xabi Alanso hariç). Benim anlamadığım yaklaşık 100 M TL lik oyuncu sattım hala kulüp zararda..Yönetim para mı yiyor ne yapıyor

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Reis nasıl transfer onlar öyle gidenlerden deli para kaldırmışsın.
    Tüm yedekleri sattık Artık yedeklerde sadece genç oyunclar yer alacak ve bol bol forma şansı bulacaklar çünkü geleceğimiz onların elinde...

20.HAFTA

2 Genç oyuncuya ilk 11 de şans verdim..Bunlardan biri Saul golünüde attı ve valancia yı 5-0 gibi net bir skorla yendik

21.HAFTA

Ve Real i dağıttık..Atl Madrid de Barça yı yendi ve 2. sıraya yükseldik ...Puan durumu birazdan

Herşer çok iyi giderken kalecimiz Ruffier antremanda sakatlandı ve 6 hafta yok

22.HAFTA

Maça çok hızlı girdik ve ilk dakikalarda farka gittik..Birkaç genç oyuncum yine forma şansı buldu...Gençler ileriye yönelik çok iyi sinyaller veriyorlar bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

10 dakikada işlerini bitirmişsin maşALLAH

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    10 dakikada işlerini bitirmişsin maşALLAH
    Oyuncular rakibi deli gibi parçalıyor Takım uyumu şuan %93 de ...Senkronize su altı yüzücülerinde bu kadar uyum yok

23.HAFTA

1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kaldık ve rakip takım kontrolü eline aldı..Ve nitekim penaltı kazandılar..Ancak 33 yaşındaki tecrübeli eldiven İraizoz gole engel oldu ..Son dakikalarda bizi rahatlatan golü bulduk ve 3 puanın sahibi olduk

İlk maçta çok kötü bir mağlubiyet aldık ve muhtemelen Şampiyonlar Liginden elendik

24.HAFTA

Maça tutuk başladık ama yinede galip gelmesini bildik..Ligde işler iyi gidiyor ..Umarım böyle devam eder

Sayfa 16 / 23 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri