1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 4-3-3 | Total Futbol Efsanesi | lofthei

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Total Futbol ile ilgili bildiğin çoğu şey yanlışlardan ibaret.
    Taktik iyidir kötüdür bilemem, ama inan bana Total Futbol'un yanından geçmiyorsun.
    Birincisi, Rigid değil Very Fluid oynayacaksın. Biraz araştırma yapsaydın, Rinus Mİchels'in ve Johan Cruyff'un stoperlere bile gerektiğinde çalımla ileri çıkacaksınız dediklerini bilirdin.
    İkincisi Total Futbol direk pasla değil "çıldırtan kısa paslarla" oynanır. Topa sahip olmanın birinci koşulu pres yapmak değil kısa pas yapmaktır.

Total Futbol
    Very Fluid Attack
    Short Pass
    More Experessive
    Pres More
    Drill Crossing
    More Roaming

Advanced Playmaker / 2 WB / 2 IFW / 1 CF

Quote Originally Posted by nuri80 View Post
    Taktik iyidir kötüdür bilemem, ama inan bana Total Futbol'un yanından geçmiyorsun.
    Birincisi, Rigid değil Very Fluid oynayacaksın. Biraz araştırma yapsaydın, Rinus Mİchels'in ve Johan Cruyff'un stoperlere bile gerektiğinde çalımla ileri çıkacaksınız dediklerini bilirdin.
    İkincisi Total Futbol direk pasla değil "çıldırtan kısa paslarla" oynanır. Topa sahip olmanın birinci koşulu pres yapmak değil kısa pas yapmaktır.

Total Futbol
    Very Fluid Attack
    Short Pass
    More Experessive
    Pres More
    Drill Crossing
    More Roaming

sende bu engin bilgilerinle bi taktik yap onu görelim üstadım

Quote Originally Posted by nuri80 View Post

Total Futbol
    Very Fluid Attack
    Short Pass
    More Experessive
    Pres More
    Drill Crossing
    More Roaming

total futbolu ligin vasat takımlarından bazılarına uygulamak için bazı şeyleri çiğnemek gerekiyor. mesela 2 wb yerine 1 wb 1 fb ya da 2fb-atak, uygun santrafor yoksa ama eldeki iyiyse komple oynatmamak gibi.
    ligdeki konuma göre very fluid yerine fluid olabilir ama illa ki en az fluid olmalı. diğerleri aynen bence de total futbol için gerekli. ama her görüşe de saygım vardır.

Mesaj Yetkileri