İlker Gürer, Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtladı.
M.D: Hocam kimse sizden böylesine başarılı bir performans beklemiyordu takımınız 4 de 4 yaptı e durucak gibide gözükmüyor bu maçlar içinde evinizde Galatasaray'ı da yendiniz neler söylemek istersiniz?
İ.G: Öncelikle sezona çok iyi girdiğimizi düşünüyorum Galatasaray galibiyeti moral oldu ve daha sonrasında iyi maçlar çıkardık, evimizde geçen hafta Karabük'ü 6-0 ile devirdik güzel gidiyoruz sakatlıklar dışında bir sıkıntımız olucağını sanmıyorum.
M.D: Sakatlıklar dediniz Gökhan Gönül ve Emre'nin sık sakatadığı haberini alıyoruz malesef sizce sebebi nedir?
İ.G: Sakatlıkların hepsi darbeye dayalı oluyor ve bir iki hafta idmana çıkamıyorlar sonrasındada kondisyon problemi oluyor acıkcası Ali Güneş'i transfer etmekle doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
M.D: Ali Güneş konusunda düşünceleriniz neler ilk transfer edildiğinde Fenerbahçe cephesinden tepki almıştınız?
İ.G: Dediğim gibi Ali'nin transferinde doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şuan Sağ kanatta va geçilmez oldu, Gökhan daha maç oynayabilcek kondisyona sahip değil.
M.D: Peki transfer varmı ?
İ.G: Dinamo takımından Mateo Kovacic ile ilgileniyoruz Bayernden Emre Can ile kiralık olarak anlaştık devre arası kadromuza katılacak.
M.D: Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, Ntvspor ailesi olarak başarılar dileriz.
İ.G: Teşekkürler.
Mateo Kovacic Profili
![]()