Tebrikler takım çok iyi gidiyor, Süper Amatör'den çıkınca 3.Lige mi dahil oluyorsun ?
Tebrikler takım çok iyi gidiyor, Süper Amatör'den çıkınca 3.Lige mi dahil oluyorsun ?
...
Çıkarıcaz inşallah. Zaten Vefa sadece bir semt adı değil benim gözümde, tüm dünyaya da gösterelim en azından oyunda
Evet iyi gidiyoruzEğer ligden çıkabilirsek Bölgesel Amatör Lig(BAL) var.Sonra 3.Lig
Sonuçlar, Lig Tablosu ve İstatistikler
Yine müthiş maçlar çıkardık. Tüm maçları eklemek istemedim puan kaybı yaşadığım maçları ekledim. Ayazağaspor maçında alınan beraberlikte fazla rotasyon yaptım problem olduAlibeyköy maçı ise tam bir rezalet idi. Vefaspor başında oynadığım en kötü maçtı, yenilgiyi hakettim ama atamadılar neyse ki. Umarım bir daha böyle bir maç yaşamam
Küçükköy'ün 30. haftada bana yenildikten sonra iddaası kalmamıştı ama Alibeyköy peşimi bırakmadı28. haftadaki Alibeyköy deplasmanında yenilseydim lider olamayacaktım.
Lig istatistiklerine damgamızı vuramadık. Sadece tecrübeli forvetimiz Gökhan Yılmaz iyi bir istatistik tutturdu. Diğer oyuncular şu an takımımızda değil. Üst liglere kaptırmıştık devre arasında. Gelenler gidenleri arattı aslında ama şampiyon olmayı başardık şükür.Tabi herşey daha bitmedi Play-Off'lar var. Gökhan Yılmaz'ın da profilini paylaşalım;
Play-Off Yarı Final rakibimiz Başkalespor oldu. Kadroları kısıtlı incelediğim kadarıyla, rahat tur atlarız gibime geliyor bir aksilik olmassa