1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler takım çok iyi gidiyor, Süper Amatör'den çıkınca 3.Lige mi dahil oluyorsun ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    Başarılar dilerim umarım Vefa'yı sadece semt adı olmaktan çıkarırısın
    Çıkarıcaz inşallah. Zaten Vefa sadece bir semt adı değil benim gözümde, tüm dünyaya da gösterelim en azından oyunda

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tebrikler takım çok iyi gidiyor, Süper Amatör'den çıkınca 3.Lige mi dahil oluyorsun ?
    Evet iyi gidiyoruz Eğer ligden çıkabilirsek Bölgesel Amatör Lig(BAL) var.Sonra 3.Lig

Sonuçlar, Lig Tablosu ve İstatistikler

Yine müthiş maçlar çıkardık. Tüm maçları eklemek istemedim puan kaybı yaşadığım maçları ekledim. Ayazağaspor maçında alınan beraberlikte fazla rotasyon yaptım problem oldu Alibeyköy maçı ise tam bir rezalet idi. Vefaspor başında oynadığım en kötü maçtı, yenilgiyi hakettim ama atamadılar neyse ki. Umarım bir daha böyle bir maç yaşamam

Küçükköy'ün 30. haftada bana yenildikten sonra iddaası kalmamıştı ama Alibeyköy peşimi bırakmadı 28. haftadaki Alibeyköy deplasmanında yenilseydim lider olamayacaktım.
    Lig istatistiklerine damgamızı vuramadık. Sadece tecrübeli forvetimiz Gökhan Yılmaz iyi bir istatistik tutturdu. Diğer oyuncular şu an takımımızda değil. Üst liglere kaptırmıştık devre arasında. Gelenler gidenleri arattı aslında ama şampiyon olmayı başardık şükür.Tabi herşey daha bitmedi Play-Off'lar var. Gökhan Yılmaz'ın da profilini paylaşalım;

Play-Off Yarı Final rakibimiz Başkalespor oldu. Kadroları kısıtlı incelediğim kadarıyla, rahat tur atlarız gibime geliyor bir aksilik olmassa

Mesaj Yetkileri