Sayfa 8 / 43 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yukarıdakini yazdım. Az önce ekşisözlük'te bir olayla karşılaştım. Olayın içeriği çok çirkin. O yüzden girmek, girilmesine neden olmak ve yapanlara prim vermek değil niyetim. Belki görenler vardır, şu an ekşisözlük'te epey yoğun bir başlık. Yukarıdaki yazdıklarımla birlikte düşünsünler. Nereye gidiyoruz?

Bu konuya yazmamın özel bir nedeni yok. Tüm takımlar için geçerli bir durum. Sadece bu konu altına bir üstteki mesajı yazdığım için buraya yazdım. Kimse yanlış anlamasın.

Ekleme: Karşı taraftan cevap gecikmedi. Gayet güzel gidiyoruz. Nerede duracağız? Durabilecek miyiz?
    Last edited by di canio : 04.Nisan.2012 at 00:57
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Yukarıdakini yazdım. Az önce ekşisözlük'te bir olayla karşılaştım. Olayın içeriği çok çirkin. O yüzden girmek, girilmesine neden olmak ve yapanlara prim vermek değil niyetim. Belki görenler vardır, şu an ekşisözlük'te epey yoğun bir başlık. Yukarıdaki yazdıklarımla birlikte düşünsünler. Nereye gidiyoruz?

Bu konuya yazmamın özel bir nedeni yok. Tüm takımlar için geçerli bir durum. Sadece bu konu altına bir üstteki mesajı yazdığım için buraya yazdım. Kimse yanlış anlamasın.

Ekleme: Karşı taraftan cevap gecikmedi. Gayet güzel gidiyoruz. Nerede duracağız? Durabilecek miyiz?
    Bahsedilen konuya baktım. Gerçekten futbol holiganizmin gittiği en son noktaya gitmiş o olay.

Bu tarz şeyler çok derin bence. Mesela Futbol şiddettir, futbol holiganlıktır diye tribünde söylenen bir tezahürat var. Söylüyorlar evet ben de eşlik ediyorum. Çünkü güzel bir tezahürat. Ama ben gidip adam bıçaklamıyorum bunu söyledim diye.

Bu ekşi sözlükte bahsettiğin konudaki olay gerçekten büyük bir şey. Zaten sayfada kapatılmış. Gelen tepkiler üzerine kapatmışlar hemen. Tartışma hala devam ediyor 10 sayfa olmuş konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Resmi gördüm.Buralara kadar geldik mi beyler gerçekten?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UniTS Grubuna Uyarı
    Bugüne kadar kendisine dokunulmadığı sürece efendilikten taviz vermeyen, Barış isteniyorsa en büyük güvencesi, Savaş isteniyorsa en korkulması gereken Genç Fenerbahçeliler üyesi üniversiteliler olarak Sosyal Medyada gördüğümüz kadarıyla Karadeniz Teknik UNI GFB üyesi kardeşlerimizin fotoğraflarını yayınlayarak aklınız sıra fişleme yapmakta ve hedef göstermektesiniz. Karadeniz Teknik Üniversitesinde okuyan herhangi bir kardeşimize zarar gelmesi halinde İstanbul ve Ankaradaki üniversite okumakta olan üyelerinizin güvenliği konusunda dikkatli olmanızı, organizasyonlarınızda bizi de hesaba katmanızı öneririz.
    Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler
    Peşine bu cevap gelmiş. Ayrıca emniyetin harekete geçtiği ve yarın gazetede bu haberi göreceğimiz falan konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Enteresan gerçekten , çok enteresan..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

gfb'nin cevabi kisasa kisas olmus. Yav siz kimsiniz de odamizdaki formalarimizi cikartiriyorsunuz, ustune ustluk bi de bunun videoya alinmasini istiyorsunuz. O fotograftaki 4-5 Fenerlinin yarin basina bisey gelse bunun hesabini kim verecek? Bu taraftarliktan cok ote, dangalakliktir, kafasizliktir, kimse kusura bakmasin.
    Last edited by ForsakeN : 04.Nisan.2012 at 16:46

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Verilen cevap da en az ilk yazılan kadar iğrençtir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu yazılanları yapılanları anlamk,tasvif etmek gerçekten mümkün değil ancak bunlar neden böyle oluyor diye sorgulamak lazım.İnsanları bu hale getiren sebepleri ortadan kaldırdığınızda bunlarda kendiliğinden ortadan kalkar.

Şimdi o işi yapıp o yazıları yapanlar birşeyler yağtığını zannediyor.Bizim saf,taraftarlıktan anlamayn insanımızda bunlar iyi birşey yapmış gibi o sosyal paylaşım sitelerinde sürekli bunları alkışlayınca bu beyin yoksunu insanlarda onu iyi birşey sanıp devam ediyorlar.Bunlar bunu yaptı şimdi muhakkak karşı tarafta bu tarz bir çirkinliğe başvurur.Hiç düşünmezler biz bunlara uymayalım,bunu yapanlar aklı ile hareket eden insanlar değil diye.

Futbolcusundan yöneticisine herkes ortamı germek için milleti gaza getirmek için uğraşırsa böyle olur.

Bunlarla aynı takımın taraftarı olmaktan utanıyorum.Ancak bu şehrin insanı ve bu takımın gerçek taraftarı bunlar değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu yazılanları yapılanları anlamk,tasvif etmek gerçekten mümkün değil ancak bunlar neden böyle oluyor diye sorgulamak lazım.İnsanları bu hale getiren sebepleri ortadan kaldırdığınızda bunlarda kendiliğinden ortadan kalkar.

Şimdi o işi yapıp o yazıları yapanlar birşeyler yağtığını zannediyor.Bizim saf,taraftarlıktan anlamayn insanımızda bunlar iyi birşey yapmış gibi o sosyal paylaşım sitelerinde sürekli bunları alkışlayınca bu beyin yoksunu insanlarda onu iyi birşey sanıp devam ediyorlar.Bunlar bunu yaptı şimdi muhakkak karşı tarafta bu tarz bir çirkinliğe başvurur.Hiç düşünmezler biz bunlara uymayalım,bunu yapanlar aklı ile hareket eden insanlar değil diye.

Futbolcusundan yöneticisine herkes ortamı germek için milleti gaza getirmek için uğraşırsa böyle olur.

Bunlarla aynı takımın taraftarı olmaktan utanıyorum.Ancak bu şehrin insanı ve bu takımın gerçek taraftarı bunlar değil.
    Bu zihniyetin rengi tek değil. Zaten cevap da gecikmeden verilmiş. Verilmese eksik bir taraf kalacakmış gibi. Bazı aklıselim insanlar var. Birçok kişi suç duyurusunda bulunacağını söylüyor. Hatta bu rezilliğin altında bir de polis memuru yorumu var. Bu polis memuruna yaptığının yanlış olduğunu gayet kibar bir dille aktaran birisine söyledikleri var ki, verdiğim 2 kuruş vergi haram olsun dedirtti gece gece bana. Ekşisözlük'te birçok farklı takım taraftarı yazar tarafından tepki gösterildi yapılana. Bunların bazıları herhangi bir sebepten ötürü muhatabına ya da herhangi birilerine en ağza alınmayacak küfürleri edenler olsa da. Bu olay ne ilk, böyle giderse ne de son olacak maalesef. Dediğim gibi, bu durumda üzerimize yakıştırdığımız renklerin bir önemi yok. Dün mağdur olan bugün başkasını mağdur ediyor, bugün mağdur olan yarın başkalarını mağdur edecek. Umarım bu yaşanan, bu döngüye çomak sokmamızı sağlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Volkan bıçakla çıkmış olamaz mı!
    Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Tribünden ikinci bıçağın atıldığı söyleniyor. Nerede o bıçak, göstersinler de görelim. O bıçak bulunsun. Tabii varsa... Bu iddiaların hepsi provokasyon amacı ile yapılıyor. Ne malum Volkan’ın o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirmediği" dedi
    05/04/12 09:22

Futbol kamuoyunu pazar gününden beri meşgul eden Trabzon-F.Bahçe maçında yaşanan istenmeyen olaylar, her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor.

Önceki gün temsilci raporlarında sahaya atılan bıçağın 1 değil 2 tane olduğu ortaya çıkarken, Trabzonspor cephesinden iddialara büyük tepki geldi. Habertürk’e açıklamalarda bulunan Asbaşkan Nevzat Şakar, temsilci raporlarında yer alan “Sahaya 2 bıçak atıldı, bu bıçaklardan biri de temsilcinin sırtına geldi. Büyük olaylar yaşandı” şeklindeki gelişmelerle ilgili düşüncelerini anlattı.

Olaylara hep dostane şekilde yaklaştıklarını ama bazı kişilerin olayları çarpıttığını belirten Şakar, “Ben de kaleci Volkan’ın etik davranmadığını düşünüyorum. O zaman nemalum, Volkan’ın o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirmediği? Sahaya çıkarken o bıçağı eldivenin içinde saklamış olamaz mı? Ben de böyle düşünüyorum. Eliyle açamadığı o bıçağı ağzı ile açtığını tüm Türkiye gördü” dedi.

‘İKİNCİ BIÇAĞI GÖSTERSİNLER DE GÖRELİM’
    Maç öncesi tansiyonun düşmesi için büyük gayret gösterdiklerini vurgulayan Şakar, “Tribünden 2. bir bıçak atıldığı söyleniyor. Nerede o bıçak, göstersinler de görelim... O bıçağın bulunmasını istiyoruz. Kim atmış, nasıl atmış, hepsi bilinsin... Tabii varsa böyle bir olay... Üstelik bıçağın 22 santim olduğu belirtiliyor. Kim ölçmüş, ne zaman ölçmüş. Bu iddiaların hepsi provokasyon amacı ile yapılıyor. 1800 atlet atıldığı da vurgulanıyor. Nasıl saymışlar. Niye 1880 değil de, 1800... Böyle gayriciddi sayım mı olur. Temsilci raporlarında yer alan iddiaları inandırıcı bulmuyoruz” şeklinde konuştu.

‘BAZI KİŞİLER FIRSATÇILIK YAPIYOR’
    Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirten Şakar, futbol camiasını sağduyulu olmaya çağırdı. Şakar, “Bugün Fenerbahçe bize geliyor, yarın biz Fenerbahçe’nin sahasına gideceğiz. Mücadelenin her zaman dostane şekilde geçmesi gerekiyor. Ama görüyoruz ki bazı kişiler fırsatçılık yapıyor. Bizim tüm iyi niyetli çabalarımıza karşın birileri kötü niyetli davranıyor. Kimsenin birbirine saygısızlık yapmaya hakkı yok. Çıkan bazı olayları birileri özellikle büyütüyor. Birilerinin de bu çok işine geliyor. Kötü niyetli yapılan bu girişimlere hiç bir zaman sessiz kalmadık, bundan sonra da kalmayız” ifadelerini kullandı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nevzat Şakar bu kafayı nasıl elde ediyorsa bizede söylerse iyi olur.Güzel kafaymış.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adam şortuna döner bıçakları saklıyor tabi haklı adam
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Volkan bıçakla çıkmış olamaz mı!
    Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Tribünden ikinci bıçağın atıldığı söyleniyor. Nerede o bıçak, göstersinler de görelim. O bıçak bulunsun. Tabii varsa... Bu iddiaların hepsi provokasyon amacı ile yapılıyor. Ne malum Volkan’ın o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirmediği" dedi
    Muhauhuahahauahuah.

Yapacak başka bir yorum bulamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

inanmayin boyle haberlere , heleki htspor"a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    inanmayin boyle haberlere , heleki htspor"a.
    Haber doğru. Birazdan canlı yayına çıkacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu kafayı nerden buluyolar pes doğrusu
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

NTV SPOR ‏ @ntvspor
    SON DAKİKA... PFDK - Trabzonspor'a 2 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verildi.

Yazık . Bizim maçtaki olaylara 2 maç az diyenler buna ne dicek merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence iki maç az. Hiç değilse artı olarak para cezası verilseydi bari. Yapılanlar az bir şey değildi çünkü.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence iki maç az. Hiç değilse artı olarak para cezası verilseydi bari. Yapılanlar az bir şey değildi çünkü.
    200 bin lira verilmis ceza olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tebrik ediyorum sadece. Volkan'ın ceza almamasına sevinmeliyiz en azından. o bıçağı nasıl saklamış şortuna.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    tebrik ediyorum sadece. Volkan'ın ceza almamasına sevinmeliyiz en azından. o bıçağı nasıl saklamış şortuna.
    Yanlışın var şortuna değil eldiveninin içine koymuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yahu böyle yazmayın, okuyan da gerçekten koymuş sanacak
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ceza çok hafif kalmış.Ayrıca Süper Ligte olması kötü olmuş.2 maç cezasını çekecek.Peki 3.maçındaki takımın suçu ne o niye taraftar desteğine karşı oynayacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a kendi sahasında 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Disiplin Talimatı'nın 54. maddesine göre Trabzonspor, PFDK tarafından verilen 2 maçlık cezayı Süper Final'de çekecek.

Süper finalde geçerliymiş diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Super finalde ceza gecerli degildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tahkime gitmişler, şaka gibi. 1 maça iner o ceza.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Öyle şey mi olur ya Süper Finalde geçerli değil, hazırlık maçında geçerli. Ceza neyse Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı karşılaşmalarda geçerli olmalı. İster kupa maçı olsun, ister lig, ister play-off.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cezalar normalde Süper Final'de olmayacaktı ama ağırlaştırma olarka Süper Final'de de ceza uygulanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Daha öncede dediğim gibi Fenerbahçe'nin 2 maç cezası tamamen madde atılmasından değildi. 1 maç küfür den dolayı (4.uyarı olduğu için) 1 maçta madde atılmasından dolayı geldi.Tff'nin standartına göre beklediğim gibi oldu.O maçın cezası 1 ise bununda 2 idi.He bana kalsa 3 maçtan aşağı vermem o ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2 maç ceza hmm cem yılmaz tff yönetimine mi alındı komik ceza

Sayfa 8 / 43 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri