Sayfa 128 / 578 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
3,811 ile 3,840 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera ile Melo Oly ile olan hazırlık maçında da tartışma yaşamıştı. Melo oynar sezon sonu alınmaz Riera'da yolcu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Eğer söylenildiği gibi Melo kapıyı kitleyip Riera'yı hastanelik etti ise gönderilmesi gerekir. Böyle kötü bir olay duymadım hayatım boyunca doğru ise.

Tomas'ın formayı çıkarıp yere atmasından çok üzüntü duymuştum, çok da farklı değil bugün. O gün yönetimin yaptığı çok doğruydu. Bu tarz oyuncuların yeri yok futbolda. Futbolcu profesyonel olmalı, örnek olmalı yaşamı ile. Hiçkimse Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs kulüplerimizden daha büyük değil. Biri gider biri gelir, bu oyuncular bunu bilmeli, profesyonel olmalı.
    Last edited by Cengo : 05.Nisan.2012 at 20:40
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Eğer söylenildiği gibi Melo kapıyı kitleyip Riera'yı hastanelik etti ise gönderilmesi gerekir. Böyle kötü bir olay duymadım hayatım boyunca doğru ise.

Tomas'ın formayı çıkarıp yere atmasından çok üzüntü duymuştum, çok da farklı değil bugün. O gün yönetimin yaptığı çok doğruydu. Bu tarz oyuncuların yeri yok futbolda. Futbolcu profesyonel olmalı, örnek olmalı yaşamı ile. Hiçkimse Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs kulüplerimizden daha büyük değil. Biri gider biri gelir, bu oyuncular bunu bilmeli, profesyonel olmalı.
    Florya'da soyunma odasi kapilari sifreliymis yani oyuncular kilitleyemez o yalan.

Riera 5'e 2 oynarlarken Melo'ya ana avrat sövmüs o da dövmüs deniyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Florya'da soyunma odasi kapilari sifreliymis yani oyuncular kilitleyemez o yalan.

Riera 5'e 2 oynarlarken Melo'ya ana avrat sövmüs o da dövmüs deniyor
    Şifreli olunca oyuncular kilitleyemiyo mu kapıları ? Oyunculardan mı saklıyolar şifreleri ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    benim aklıma gelen Tiago Juventus başkanını tuvalete kitlemiş 1 saat sonra Del Piero kapıyı kırıp kurtarmıştı başkanı.

olaya gelirsek Melo takım için önemli oyuncu. bu hafta maçta oynamazlar play off öncesi barışırlar.

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Şifreli olunca oyuncular kilitleyemiyo mu kapıları ? Oyunculardan mı saklıyolar şifreleri ?
    Yav oyuncu nereden bilecek sifreyi laf olsun tartisma ciksin diye konusuyorsun oranin görevlileri vardir onlar acar kapiyi malzemeleri koyarlar ki öyleymis Florya'da calisanlar bunu söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Söylentiler üzerine konuşmanın bir anlamı yok şu an. Durumun ciddiyetini öğrenmek lazım önce.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yav oyuncu nereden bilecek sifreyi laf olsun tartisma ciksin diye konusuyorsun oranin görevlileri vardir onlar acar kapiyi malzemeleri koyarlar ki öyleymis Florya'da calisanlar bunu söylüyor.
    Laf olsun tartışma çıksınla alakası yok . Oyuncular niye bilmesin şifreleri yani bu kadar basit . Bilmezler olabilir ama şifre var diye melo kapıyı kitleyemez demek yanlış belki biliyodur şifreyi . Ama bilmiyolarsa bilemem .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Volkan'a atılan çakının açık olup olmadığı tartışıldı.

Bugünde kavga ederlerken kapı kilitli mi kilitli değil mi diye tartışılıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Dün Volkan'a atılan çakının açık olup olmadığı tartışıldı.

Bugünde kavga ederlerken kapı kilitli mi kilitli değil mi diye tartışılıyor.
    Ayrıntılara takılan bir milletiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo ısırdı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Riera sen neyine güveniyorsun arkadaş Melo ile dalaşıyorsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aslan kafesine parmak uzatma demişler , Melo zaten hırslı birisi , Riera ne yaptıysa artık , hayatının hatasını yapmış
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

melo pataklamış mı riera'yı yani? hayır kavga eden adamları soyunma odasına gönderdiniz tamam da yanlarına 1-2 adam versenize madem bu iş büyük olmasa yani kavga itiş kakışla bitse resmi açıklama gelmezdi. baya iyi girmişler demekki. hayırlısı olsun.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo ve Riera Manisa maçında oynamaz birde 50.000 tl felan para cezası alırlar.Takımın önünde özür dilerler ve kadroya girerler.Hep böyle olur.Bu olayda bence böyle olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız Melo hep saha içinde bir şey yapacak bir maç yakıcak bizi diye düşünüyorduk ama yanılttı bizi içerden birini indirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sırf bu tartışmadan dolayı ikisini de gönderebilir Fatih Terim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önce kendimi sonra onu vururum Melo'yu gönderirse
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarın basın açıklaması yapıcaklarmış.İdman da basına açılıcakmış.

Iki oyuncu da Fatih Terim'den özür dilemis. Sanirim kadro disi falan yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yarın basın açıklaması yapıcaklarmış.İdman da basına açılıcakmış.
    İdman basına açıldığına göre barış sağlanmış mesajı verilecek demektir. Her kavga sonrası alışıldığı üzre idman gayet neşeli geçer
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iki futbolcuda ozur dilemis yarin aciklama yapcaklar ve aylar sonra terim ilk kez idmani basina acik yapicak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Vay arkadaş, ne kavgaymış böyle? Hastanelik durumlar, kaşa dikiş atmalar... Sezon sonunda Melo ve Riera kesin yolcu. Melo zaten kiralıktı ve bonservisi yüksekti, yani alınıp alınmayacağ netleşmemişti; ama bu olaydan sonra Fatih Terim tutmaz takımda. Playoffta oynatır ve yollar. Riera da geldi geleli fayda sağlayamadı, onu da sözleşmesini fesheder ya da uygun bir paraya satar elden çıkarırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay arkadaş Neyin ne olduğunu anlamadan, bilmeden asıp kesmek ne kadar kolay
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilmeden asıp kestiğimiz yok. Atılan twitlere ve ortalıkta dolanan haberlere göre konuşuyoruz. İşkembeden sallamıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ingilizcesi olanlar vardir burda ne demek istiyor acaba

http://sports.yahoo.com/soccer/news?...y-match-fixing

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 yıl Avrupa'ya gitmeme olayını istemediğimizi, zararları falan anlatmış yanlış anlamadıysam.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bilmeden asıp kestiğimiz yok. Atılan twitlere ve ortalıkta dolanan haberlere göre konuşuyoruz. İşkembeden sallamıyoruz.
    Twitter'de dolanan haberlerin kaçı doğru acaba ? Daha kavganın sebebini bile bilen yok.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Doğru olmasa resmi sitenizde ne diye açıklama yapılsın? Amaç ne yani, eğer ortada bir şey yoksa. Ben tahrik edip ortamı germeden, kişisel düşüncemi yazdığım halde ne diye taktınız attığım yoruma, hangi ifadem size ters geldi, onu da anlamış değilim. Enteresansınız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Doğru olmasa resmi sitenizde ne diye açıklama yapılsın? Amaç ne yani, eğer ortada bir şey yoksa. Ben tahrik edip ortamı germeden, kişisel düşüncemi yazdığım halde ne diye taktın attığım yoruma, hangi ifadem size ters geldi, onu da anlamış değilim. Enteresansınız.
    Kavga olduğu doğru. Ben ona birşey demiyorum zaten. Ama sebebini, sonucunu bilmeden millet atıp tutuyor. Yorumuna takmak gibi bir olay yok. Bana garip gelen biz kendi oyuncularımızı bu kadar eleştirmezken dışardan birisinin o gitsin, bu kesin gider tarzında yorum yapması. Zaten yorum yapamazsınız demiyorum. İstediğinizi diyebilirsiniz. Ben de sizin yorumunuza karşı düşüncemi belirttim

Sonuç olarak yarın basın karşısına çıkıp özür dilenecek ve neşeli bir idman yapılacak. Büyütmeye gerek yok.

Mesaj Yetkileri