Yazdığın bir çok konu benim 6 yıllık Turksportal geçmişimi geçtiğimiz Kasım ayında bitirmeme neden olmuştu,haklısın Berkay. (İsmini yanlış hatırlıyor olabilirim kusurumma bakma yanlışsam.)

Fenerbahçe taraftarları olarak zor bir dönemden geçiyoruz.Bu dönemde hepimiz çok hassaslaştık,ortalık iyice gerildi.Böyle bir ortamda zaman zaman aslında çok normal olan birşey bize anormal gibi gelebiliyor,(ki yaşadığımız onca şeyden sonra bu çok da normal) ortalık daha da geriliyor.

Niyetim site yönetimini eleştirmek değil fakat onlar da insan oldukları için zaman zaman Türk futbolunun içinden geçtiği bu zor dönemde onlar da tarafsızlıklarını kaybedebiliyorlar.Bir yerde yönetim anlamında bir sıkıntı yaşandı mı orada her türlü organizasyon daha da kötüye gider.

Diyeceğim o dur ki,bizler de Turksportal'ı çok seviyoruz,açıkcası benim geçirdiğim son 6 yılımın ardından biraz olsun ara vermem gerekiyordu ve bir süre taraftar forumlarına geri döndüm,buradaki kargaşadan uzaklaşabilmek için.Sana samimi olarak verebileceğim en güzel tavsiye zaman zaman kendini daha da hassas hissettiğinde mevcut taraftar forumlarımıza gitmen.(Kendi açımdan bunun oldukça sağlıklı olduğunu gördüm.)