1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Burası Webaslan ya da GSCimbom değil

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

önceden ben pek adaletsizlik var diye bakmazdım ama bir ara herkesin yazarlığının alındığı dönemde benimkini alma sebeplerini görünce; apaçık böyle birşeyin olduğunu farkettim. hepsi için demiyorum; Allah var Murat abi msn den gelip bana sakin ol dediği oldu, iyiniyetli yaklaştı. ama ben ünal aysal her türlü şampiyonuz dedikten sonra o mesajı alıntılayıp '' koyup bekleyip göreceğiz dedikten sonra yazarlığım alındı. o yüzden adil davranıyoruz diyemezler bana kalırsa.
    Last edited by meddah : 06.Nisan.2012 at 15:46 Reason: Silinen mesaja gönderme
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    önceden ben pek adaletsizlik var diye bakmazdım ama bir ara herkesin yazarlığının alındığı dönemde benimkini alma sebeplerini görünce; apaçık böyle birşeyin olduğunu farkettim. hepsi için demiyorum; Allah var Murat abi msn den gelip bana sakin ol dediği oldu, iyiniyetli yaklaştı. ama ben ünal aysal her türlü şampiyonuz dedikten sonra o mesajı alıntılayıp '' koyup bekleyip göreceğiz dedikten sonra yazarlığım alındı. o yüzden adil davranıyoruz diyemezler bana kalırsa.
    sırf bu yüzden yazarlığın alındıysa hakkaten komik olmuş.

bi zamanlar burası için antu forumu denirdi. şimdi webaslan forumuna dönmüş deniyor. bir iki kişi düşünse bunu fanatikliğine veririm ama demek ki bir sıkıntı var.

bunu dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. ben ilgilenmiyorum forumla ama bu kadar kişi bunu belirttikten sonra modlar elbet bi ayar tutturur.

Mesaj Yetkileri