1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Burası Webaslan ya da GSCimbom değil

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şemsi ben o dediğimi yazdıktan sonra foruma girdim ve yazarlığım alınmıştı. o zaman da dedim mesaj kutumun full dolu olmasından anladım diye. ve forumdan bir arkadaşa sordum bir baksın o mesajım mı silinmiş diye evet silinmiş dedi. bu mesajın öncesi olsun diyelim benim yazdığım o son mesajda ben silinecek hiçbir durum görmüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Şemsi ben o dediğimi yazdıktan sonra foruma girdim ve yazarlığım alınmıştı. o zaman da dedim mesaj kutumun full dolu olmasından anladım diye. ve forumdan bir arkadaşa sordum bir baksın o mesajım mı silinmiş diye evet silinmiş dedi. bu mesajın öncesi olsun diyelim benim yazdığım o son mesajda ben silinecek hiçbir durum görmüyorum.
    Demek istediğim o dönem ceza almanın sebebi sadece o mesaj değildi Muhammet.Evet o mesajdan sonra ceza aldın ama sırf o mesajdan dolayı almadın.O dönem uygulanan politikanın da etkisi var.Neyse geçmişte kalmış bir olay zaten.Artık yönetimde de değilim ama üyelerin her zaman yönetime karşı bir önyargısı olduğunu biliyorum.2007 dönemlerinde de benim de dahil olduğum bir grup yönetimin Fenerbahçe'lileri koruduğunu düşünüyorduk mesela.Bana göre bu konu da bu önyargının ürünüdür.Bir kaç defa bahsi geçince sadece o mesajdan dolayı ceza almışsın gibi bir durum ortaya çıktığı için belirtme ihtiyacı hissettim.Haklıydı haksızdı diye tartışmak değil amacım.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri