Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Karabükspor kazanır

4 40.00%
  • Berabere biter

2 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

4 40.00%
1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: [34. Hafta] Karabükspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İşin özeti bu. Mustafa Denizli senesinde Fener ve Cimbom kötüydü diye şampiyonluğa çamur atanlar vardı. Şimdi de biz kötüyüz hadi kapışın. Yoksa bu kadro açık ligi rahatlıkla domine edebilecek bir kadroydu.
    kadroda sol bek yok , sağ bek yok , simao bitmiş , necip umutsuz , aurelio bitmiş , quaresma bencil , kale desen yine yetersiz , kanatların yedeği yok , forvette almeida iyi değil yedeği de iyi değil , nasıl açık ara ligin en iyi kadrosu oluyor anlayamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    kadroda sol bek yok , sağ bek yok , simao bitmiş , necip umutsuz , aurelio bitmiş , quaresma bencil , kale desen yine yetersiz , kanatların yedeği yok , forvette almeida iyi değil yedeği de iyi değil , nasıl açık ara ligin en iyi kadrosu oluyor anlayamadım ?
    Ben ligin açık ara en iyi kadrosu demedim ki ligi çok rahat domine edebilecek bir kadroydu dedim. Montpellier çok çok iyi bir kadrosu olduğu için mi yıldızlar karması PSG'nin Lyon'un önünde lider ?

Gel gelelim Türkiye Ligi standartlarında Hilbert de İsmail de çok iyi oyunculardır bu 1. Necip geçen sezon olduğu gibi istikrarlı şekilde oynatılsa bu sene Fernandes'in en büyük yardımcısı olurdu bu 2. İlk yarının ortalarında başlayan 15 maçlık seride Cenk hiç eleştirilmiyordu niyeyse , şimdi psikolojik olarak oyuncular çöküntüye girip hatalar geldiğinde Cenk kötü oldu. Bana göre Muslera bu ligin en iyisidir O'ndan sonra gelen Volkan , Onur , Cenk üçlüsünün aman aman farklı olduğunu düşünmüyorum.

Kaldı ki senin sorudaki varanların bile bana biraz yanlış geldi abicim. Quaresma bencil , Necip umutsuz. Bunlar oyuncuların kötü olduğunu göstermez ki performanslarının düşük olduğunu gösterir. Koskoca scoutların bile Avrupa'nın en iyi gençleri arasında gösterdiği Necip bir anda vasat oldu niyeyse.

Mesaj Yetkileri