1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Burası Webaslan ya da GSCimbom değil

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Forumda bazı şeylerin değişmediğini görmek şaşırtıcı. Konunun tam zıttı bir düşünceyle yazılan mesaj, o mesajdan sadece 30 dakika sonra "Bakın zıttı düşünce de var o zaman kapatma vakti gelmiş" mesajı.

Bir süre sonra inandırıcılığı kaybediyor bu olay.
    Hayır, bahsettiğim şey bu konuda bile "sen şöyle dediydin ben böyle dediydim" muhabbetlerine döndü.

Sen eleştirini yaptın, başkaları da yaptı eyvallah. Ama muhabbet kişiselleşmeye başladı. Yine savunma mekanizmaları çalışmaya başladı. Yine baymaya başladı. Bilmem anlatabildim mi bu sefer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Hayır, bahsettiğim şey bu konuda bile "sen şöyle dediydin ben böyle dediydim" muhabbetlerine döndü.

Sen eleştirini yaptın, başkaları da yaptı eyvallah. Ama muhabbet kişiselleşmeye başladı. Yine savunma mekanizmaları çalışmaya başladı. Yine baymaya başladı. Bilmem anlatabildim mi bu sefer.
    Burası Antu gibi geliyor diyen üyenin yazdığı mesaj bana hiç samimi gelmiyor. Onun üstüne o mesaj üstüne senin mesajın gelince garipsedim.

Evet konu kişisel tartışmalara gitti ama asıl eleştirimin anlaşılması açısından bu konu iyi oldu. Eminim artık "GS'liler yazsa onlarınki silinmez, onlar ceza almaz" demek durumunda kalmayız. Konu kapatılabilir zira dediğin gibi kişisel tartışmalara doğru gidiyor.

Mesaj Yetkileri