Yılmaz Vural![]()
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
Alınan kötü skorlar sonrasında istifa ettim, aradağımı bulamadım takımda...
İngiltere maceramı arıyorum hala...
Gelecek teklif olurmu zannetmiyorum ama bakalım..
Yine boş gezenin boş kalfalığıını yapıyoruz... :P
Tek tesellimiz, 1 ay sonra sezon bitecek ve kovulamaların olacağı.
Ve İngiltere'ye gidiyoruz...
Yarın akşam 21:00 uçağıyla İstanbul'dan uçucaz gittiğimizde koşullar kabul edilirse yönetimle anlaşılırsa, tekrar bir İngiltere macerası yaşıcaz...
Elazığspor,Galatasaray ve Arsenal'in kadrolarını atman mümkün müdür ?
Ve anlaşmalar, sağlandı..
Sabah 10.30 gibi Hertfordshire'ne vardık ve kasabası olan Borehamwood'e gittim
Tesislerde sıcak bir karşılama oldu, öncedende bu lig'de çalışmış ve üst lige çıkmayı kıl payı kaçırmış olmamın verdiği hırsla görüşmeleri tamamladık..
Bir arada şu bizim Adana demirspora el atsanBir almadığın takım o kaldı herhalde
Hadi bakalım yeni takımınla başarılar.
...
Teşekkür ederim![]()
Tema yapmak için bir gaza geldim oyunu devam ettiremiyorum.
Yakında güncelleme olacak..
Oyuncuların tamamı regen mi ?
18 sezon vay be. Ya bilgisayarın çok hızlı ya da çok istikrarlısınBen en fazla 2017'ye kadar gelmiştim
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bilgisayar çok hızlı desem doğru olmaz 2 GB Ram var ama genelde ben uzun yıllarca oynamayı 1 kayıtla oynamayı seviyorum.![]()
Aslında doğrusu da o.Gerçek hayattaki gibi oynamak lazım.Sürekli yeni kariyer açmak yerine 1 kariyerle 20 25 sene gitmek sonrada emekli olup yeni kariyer açmak zevkli olur.
Yeni takımda başarılar18 sezonda kaçıncı takım acep bu
Kariyeri açalı 24 gün falan olmuş iyi ilerlemişsin ben 2014 yılına kadar geldim 2 gb ram var da oyun biraz yavaş o kadar lig açmama rağmen![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takımımızın kadrosu raporlara göre biraz sıkıntı var takımda her zamanki gibi serbest oyunculara yönelcez aldımızı alcaz alamadıklarımlarıda takımdakilerle idare edecez...
Çoğunun kontratı bitiyor bazılarına teklifler yollandı cevaplar bekleniyor. Haziran'dan sonra takımda kalanlar gidenler netleşecek o zaman transferlerimize başlamayı düşünüyoruz...
Sezon öncesi hazırlık kampımızı kendi sahamızda yaptık, gerek maddi sıkıntılar olsun gerekse takımı daha iyi hazırlamak amacıyla rahat bir ortamda idmanlarımızı yaptık...
Skor bakımından pek güzel sonuçlar almasakda takımı tanıma adına takımın oluşumu için güzel 4 maç oynadık...
Transferlerimizde takıma yavaştan adapte olmaya başladılar..
4 Oyuncu aldık serbest transfer yaptık, profilleri paylaşılacak gibi değil amatörler zaten neyi iyi olabilir, sezonu tamamlamak için yeterlidir umarım.
1.Hafta
Sezona kendi sahamızda göze hoş gelen futbolla başladık, nitekim skorada yansıdı ve nasıl başlarsan öyle gider inancıyla 3 puanla başladımıza göre ligi kaldırırız atarız diye düşünüyoruz...
2.Hafta
Deplasmanda kazanmasını bildik, 81'de kurtarmış olduğumuz penaltı bize daha motive ettik maçı üstün oyunla 1-0'da olsa kazanmasını bildik...
3.Hafta Rakip
Biskop's Stortford
3.Hafta
Rahat bir galibiyet aldık , bitiricilik bize farkı getirdi...
4.Hafta
Maçın hakkı beraberlikdi..