Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

1 4.35%
  • Galatasaray kazanır

22 95.65%
1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: [34. Hafta] Manisaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence çok değil, gerçi ben Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını zannetmiyorum ama bütün maçlarını kazanmayacak diye bir durum söz konusu değil. 6'da 6 yapsa şampiyon olacak. Yapabilir mi ? Bu oyun mantığıyla zor. Geçen sezonki manteliteye dönerse belki. Futbolda her şey olabilir.

Ben hiçbir takımın 6'da 6 yapabileceğini zannetmiyorum açıkçası.Çok zor bir şey.Kaldı ki bizim derbilerde mağlubiyetimiz yokken Fenerbahçe'nin de bizi karşı galibiyeti yok bu sezon.Play offta işler değişebilir tabi ki ne olacağı belli olmaz ama 6'da 6 çok zor bana göre.Fikstür de çok önemli tabi ki.Şampiyonluk son maça da kalabilir iki maç önce de belli olabilir.İki takım da son haftalarda pek iyi oynamıyor biz bu maçı 4-0 kazanmamıza rağmen ilk yarı pek iyi oynamadık bence.Bunda Sabri'nin etkisi büyüktü ama yine de daha iyi olmalıydık ilk yarı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Ben hiçbir takımın 6'da 6 yapabileceğini zannetmiyorum açıkçası.Çok zor bir şey.Kaldı ki bizim derbilerde mağlubiyetimiz yokken Fenerbahçe'nin de bizi karşı galibiyeti yok bu sezon.Play offta işler değişebilir tabi ki ne olacağı belli olmaz ama 6'da 6 çok zor bana göre.Fikstür de çok önemli tabi ki.Şampiyonluk son maça da kalabilir iki maç önce de belli olabilir.İki takım da son haftalarda pek iyi oynamıyor biz bu maçı 4-0 kazanmamıza rağmen ilk yarı pek iyi oynamadık bence.Bunda Sabri'nin etkisi büyüktü ama yine de daha iyi olmalıydık ilk yarı.
    Bence Sabri'ye çok fazla yükleniyorsunuz (: Aslında onunda şanssızlığı var takım tam kadro değilken oynuyor ve kötü oyun ona yıkılıyor. Sabri'nin oynamasından ziyade, Melo'nun yokluğu ve Elmander'in zinde olmaması takımı büyük oranda etkiliyor. Bakalım Melo kararı nasıl olacak yönetimin. Bence göndersinler
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence Sabri'ye çok fazla yükleniyorsunuz (: Aslında onunda şanssızlığı var takım tam kadro değilken oynuyor ve kötü oyun ona yıkılıyor. Sabri'nin oynamasından ziyade, Melo'nun yokluğu ve Elmander'in zinde olmaması takımı büyük oranda etkiliyor. Bakalım Melo kararı nasıl olacak yönetimin. Bence göndersinler
    Abi bilmiyorum izledin mi maçı ama acayip saçmalıyor ya.Biz ondan ekstra bi şey beklemiyoruz da saçma sapan paslar veriyo takımın kimyasını bozuyo resmen adam Bence bizi etkileyen Melo'nun yokluğu değil Sabri'nin varlığıydı

Mesaj Yetkileri